Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

No, am IAR o dilema existentiala: si mie mi-a recomandat dr. ortoped pt. Andrei bai de soare....buuuun!....dar, daca eu il ung cu crema cu factor de protectie mare(50)-cum se recomanda la varsta lor-mareata baie de soare mai are efectul scontat?

Va intreb pe voi, ca acolo nu mi-a trecut prin cap sa intreb!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

No, am IAR o dilema existentiala: si mie mi-a recomandat dr. ortoped pt. Andrei bai de soare....buuuun!....dar, daca eu il ung cu crema cu factor de protectie mare(50)-cum se recomanda la varsta lor-mareata baie de soare mai are efectul scontat?

da
crema protejeaza de radiatiile nocive, cele bune trec de "bariera" si-si fac treaba

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asa...acum sa va salut

maaai voi vorbiti doar de olitze incept sa ma simt prost. mie nici prin cap nu imi trece sa il pun pe oala inca. mai sunt ca mine fete pe aici?? sau am ramas singura?

annan - eu una nu l-am dat cu creme de protectie anul asta. nici nu il tzin la plaja efectiv, doar ce il prinde soarele prin curte, in special pe fatza si pe maini. nici nu ash avea cum sa il dau cu crema, ca el e ba in nisip, ba in galetile cu apa.
spf -ul ala 50 din cate stiu eu inseamna nu ca nu il mai vede soarele ci doar ca trebuie sa se expuna 50 de min pentru a avea acelas efect asupra pielii ca un minut fara protectie. la mare o sa-l dau si eu cu crema deshi cred ca o sa optez pt un constum de neopren cu vesta incorporata ca sa scap si de grija, dar oricum 50 mi se pare mult, mai ales ca al meu e creol ca ma-sa si ta-su

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

Mai, eu nu am intrebat pe nimeni de specialitate, dar fac asa:
- iesim cu pielicica mai expusa dimineata pina in 10-11 (mai la vara pina la 10) si dupa 17-18
- in intervalul 11-17 daca sintem pe afara si e soare, i-am luat ceva...e din bumbac ff subtire, un fel de bluzita orientala hippy pentru copii mai mari, numai bun ei ii este ca o rochita cu mineci 3/4; e larga si o protejeaza de soare fara sa se incinga. Plus palariuta subtire cu boruri largi ca sa ii protejeze cit mai bine si fata si gitul
- eu nu sint de acord cu abuzul de creme la copii asa mici, si pentru noi consider ca as abuza daca as da-o in fiecare zi, de cite ori iesim afara. Pina la urma si cremele astea sint pline de chimicale, si orice substanta chimica are potential cancerigen, nu numai radiatiile solare.
- la mare probabil ca o sa o las fara crema de la 7 la 8.30-9, apoi o ung, iar la 10 incepem sa stringem calabalicul sa ne adapostim la umbra; si cind mergeam numai noi 2, la 11 maaaaxim o taiam la cort ca arde soarele f tare. Apoi iesim pe plaja la 16-17 (pina la 17 musai cu crema, ca inca arde tare soarele) pina cind se poate. Ma intereseaza mai mult aerosolii plus balaceala si distractia decit bronzul...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Salutare, tufete!

Bianca, mie madam dr. mi-a spus sa nu-l dau cu Fenistil ca nu-i bun pt bebe. Mare maestra nu-i, ce-i drept!

Andrei al meu a luat-o in serios cu autohranirea: de cateva zile, merge la sertarul unde tinem painea si isi rupe cate-o bucatica!

Nu inteleg de ce. Sa nu il dai in cantitati industriale si de mai mult de 2 ori pe zi. dar interzis nu este. Eu l-am dat pe Vladimir si anul trecut prin septembrie (adica avea 6 luni) si nu a patit nimic. Chiar a facut minuni atunci. Ca il ciupisera cred ca niste lighioane si se facusera niste bubuloaie pe maini si dupa prima aplicares-au si retras.

Mergi la inceput

din categoria fi-miu si broashtele testoase:
se pare ca ieri a aruncat o shtampila in acvariu si azi dimineata m-am speriat cand am intrat in birou si apa din acvariu era albastra-albastrale-am scos repede si acum ma rog sa nu fi patzit nimic saracele ca totushi tushul ala numai bun pt ele nu e. in plus de asta a evadat una dintre ele din cosul unde le-am pus proviszoriu pana am schimbat apa si sa ne vedeti pe toti in patru labe pe sub birouri cautatand brosca. sotul paranoic era convins pe ne-a furat-o un muncitor

aaaah si stiti ce a invatat fi-miu??!!
eu il intreb:"ma iubeshti?" si el zice tare si raspicat:"da!"
stiu ca habar nu are ce inseamna dar tot ma topesc toata si mor de dragul lui

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Pai da! Crema este pentru protectie. Adica sa nu se arda sa faca buba. Nu te gandi ca e ca un fond de ten si acopera tot.

Eu tin minte de cand eram mica si mergeam cu mama la BUdimex ca ii spunea doctora sa ne tina la soare (ma rog cu masura) si la mare sa ne lase sa mergem desculti pe nisip (eu avand platfus) ca e cel mai bun talonet.

Mergi la inceput

pt intepaturi eu i-am dat doar cu gel cu arnica pana acum. e special pt bebelushi ca doar e de plante, pt ca tot la fel pe fenestil scrie ca nue recomandat si ca sa nu imi mai bat capul e, nu e am ales varianta sigura. incercati-l si voi ca face treaba

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Te salutam si noi Aris :)

Asaaaa...Floric, tie iti place ca iti faci griji :)
Glumesc. E greu sa iti vezi copilul suferind.
Dupa decalotare medicala, se recomanda oricum sa il pui cu fundul in apa calduta cind face pipi, ca sa nu il usture. Si eu zic ca dupa citeva ture de pipi in apa o sa uite de usturime (care are timp sa s si amelioreze considerabil pina atunci).
La baie decaloteaza calumea. Lui ii poate fi si frica, nu numai ca musai il doare. Ilinca nu m-a lasat sa pun mina pe cucuiul ei muuult dupa ce nu-l mai avea :)).

Si mai ales nu-ti mai face atitea mustrari de constiinta. E adevarat ca trendul in strainatate este sa lasi cuculetzul in pace sa se decaloteze cind i-o veni vremea, la noi este altul, ai citit, te-ai informat, te-ai sfatuit cu medicul si ai optat sa aplici varianta locala. Al aplicat-o, a durut atunci, a mai durut 2 zile dup-aia....gata. Ce tot atitea procese de constiinta??

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Merci de lamuriri!

Stati linistite, ca nici eu nu-l fac cu crema toata ziua, pana acum l-am facut de vreo doua ori, cand am stat mult pe afara in zile caniculare...si nu pe tot corpul, ci doar putin pe fata, unde e pielea mai sensibila. M-au apucat gandurile cum plecam in Bulgaria sambata viitoare...La plaja nu-l pun..si de l-as pune n-ar sta, ca n-are stare deloc....de fapt, la plaja nu stau nici eu, ca n-am rabdare, io-s cu balaceala!!!!

Aris, nici noi n-am demarat operatiunea olita si nici ganduri s-o demaram n-am inca!

Mergi la inceput