FIV in Ungaria 107
Raspunsuri - Pagina 4
atena_77 spune:
corina: din 4 embr dezghetati, am facut transfer de 2 blasto si o morula care cica si-a mai piedut din calitati la dezghetare, dar inca era ok pt transfer. Ma simt ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, vom vedea. (mai am de un transfer, dar nu vreau sa ma gandesc la asta acum)
Coroborat cu ce stiam, embrionii sa ingheata cate 2 pe lamela si se dezgheata cate 4 (pt cazurile in care nu rezista la dezghet) si daca am inteles bine ce mi-a spus ieri PK cu viteza luminii, ca ar fi fost intrebat pe email ce se intampla cu embr dezghetati care nu se transfera, raspunsul lui era ca da, pot fi re-inghetati (dar poti reverifica tu la momentul oportun). In rest, protocolul e identic cu transferul de emmr proaspeti, testul de sange se face tot dupa 12 zile dc nu exista sangerare.
Va pe toate
atena_77 spune:
aristica: multumesc de rasp, voi baga si eu ceai de cretisoara cat pot cand ajung acasa
mami_vreau spune:
atena felicitari pentru puiutii transferati!!! iti tin pumnii sa ai rezultat bun peste 12 zile! bafta!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
atena_77 spune:
mami_vreau: multumesc mult! sa te ajute si pe tine bunul Dumnezeu sa obtii sarcina dorita cat de curand
si acum, pentru ca nu am niciun simptom deosebit si am facut ceva research pe tema asta, va trimit un link in engleza care se refera exact la ce se intampla post-transfer, pana la testul de sange:
http://www.ivfconnections.com/qpostransfer.htm
mirela2 spune:
atena felicitari pt transfer
adi cate eco ai facut pana la 12 saptamani???
am fost la eco azi, avem 2 inimioare frumoase frumoase (zice cioara) puii sunt bine, dar ne a mai chemat la eco tocmai la 12s pe 16 iulie
cum sa stau eu atata fara eco??
evident ca n o sa stau
pup
pogonici1977 spune:
oauuuuuuuuuuu 2 inimioare mirela
bravo si doamne ajutaaaaaaaaaaa
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
BoboMom spune:
Mirela, felicitari! Sa fie sanatosi si sa-i aduci cu bine pe lume!
Atena, Doamne ajuta!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
simonia spune:
am sosit acasa. nu am timp sa citesc ce s-a scris pana acum. mie mi-a dat Marvelon din prima zi de sangerare, timp de 14 zile. dupa 3 zile pauza incep cu Clomifen cate 2 tablete timp de 5 zile, Gonal-F cate 2 fiole in z. 1-3-5, (am vazut ca nu a precizat doza. am sa-l intreb in mail) si Merional cate 3 fiole, in z.1-3-5. restul mai vedem. in schema data vad ca figureaza si Luveris, Cetrotide si Ovitrelle fara sa scrie numic altceva. acestea vor urma?
cine mai are aceasta schema de stimulare? ce va urma la mine?
Atena, sper sa reusesti acum
mairis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi mairis, tot pe tocuri? ce-ti mai fac buburuzele? pasarica sau cuculet? razbim noi, important e sa gandim pozitiv. ai oprit utrogestanul? cum? Adi +12 |
Io sunt fana tocuri, cat mai pot, mai duc! Saptamana trecuta, intr-o noapte, mi-a crescut butikul dintr-o data (nu glumesc), mi s-a mutat stomacul de-l simteam intre tzatze, si bebelinii si-au facut loc! Dimineata, cand m-am vazut nu mi-a venit sa cred....
Imi admir burtika rotunjoara si ma minunez!
Ma simt bine, cu sexul lor nu ne-am lamurit, pareri diferite - doctori diferiti... Cert e ca una e bebelina, ceea ce ma face sa fiu in al 9-lea cer!!!! Daca si a doua e tot bebelina, pentru mine e maxim, pentru sot: "asta e!" ... si-ar dori si el un cuc! Suntem fericiti oricum!!! Sanatosi sa fie!
Va pup pe toate si va urez din suflet sa va impliniti visul cat mai curand!
Irina, +17