FIV in Ungaria 107
Raspunsuri - Pagina 16
adipapazi spune:
mairis, asa sa fie! eu am o pasarica si un cuc!sa auzim de bine!
roxi, ma gandesc la tine. sa te adunci ca nu ne dam bature asa repede.
atena,
cine mai e in focuri?
Adi +13
atena_77 spune:
motzishor: parca tu ai intrebat, pe langa farmacia din clinia, exista relativ aproape (5 min cu masina) farmacia Deli Gyogyszertar (pe strada Alkotas 1/B) - adresa o poti obtine si direct de la Kaali - eu de acolo am luat Luveris
adipapazi: deci ai o burtica sexi
atena_77 spune:
simonia: eu am luat toata folia de Marvelon (nu mai stiu cat contine). 3 z pauza dupa care am intrat in linie dreapta cu injectiile. Ia asa cum ti-a tradus translatoarea: fourteen nu putea fi confundat cu sixteen dupa parerea mea
Motzishor spune:
mairis, sa faci poze multe cu tine insarcinata pe tocuri sa vada si copii tai ce mama eleganta au. Sa stii ca am sa urmez exemplul tau - daca ma ajuta D-zeu si ramin insarcinata, am sa port tocuri pina nu mai pot. Asta ca sa stii! Esti o dulce, ce mai!
roxi25 spune:
fetelor, mi-a raspuns pk; mi-a spus ca e neobisnuit sa vina ciclu asa de repede; mi-a recomandat sa fac progesteron injectabil data viitoare
rubia spune:
roxi asta vroiam sa-ti propun si eu :prog injectabil;eu la primele 3 FIV-uri n-am facut(rezultatul n-a fost niciodata zero) iar de cand am facut prog inj s-a prins de 2 ori sarcina la cea de acum am facut prog inj pana dupa sapt 20 ,nu mai tin minte exact.
simonia anticonceptionalele se iau pe mai multe zile daca vrei o inhibare mai puternica dar asta presupune si o stimulare mai puternica.eu zic sa iei 14 zile pt ca nu mi se pare o stimulare forte schema ta.
PS: In privinta tocurilor eu si acum la 31 de sapt port tocuri sau cel putin talpa ortopedica (sa aibe cel putin 7 cm inaltime);daca merg in adidasi sau balerini ma dor calcaiele si chiar toata talpa,probabil s-a obisnuit corpul cu tocuri (numai de-asta incaltam de obicei)
Motzishor spune:
roxi, si eu zic la fel - sa iei progesteron injectabil. Eu am crezut ca PK asta s recomanda din start. Aici, in US, astia mi-au pus pe reteta progesteron injectabil de la bun inceput fara sa am nici un istoric ca as avea nevoie. Se pare ca e cel mai eficient asa pt. ca si modul de asimilare in organism e mai bun. Acum trebuie numai sa te linistesti si sa o iei de la capat. Cu voia lui D-zeu o sa fie bine data viitoare!
BoboMom spune:
Motzishor, stiu ca aici se recomanda progesteron injectabil, dar asta nu inseamna ca Utrogestanul nu e bun. Stiu multe cazuri in care a functionat.
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete