Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 9
aelita spune:
TINA,grea decizie...Cat faci de la Braila la Bucuresti ? in caz ca te-ai duce acolo,de ce trebuie sa stai acolo 2 saptamani?eu la prima nastere am ales sa plec la 45 km de casa,m-am hotarat pe loc,in masina,in contractii.In 48 de ore aici te externeaza,am plecat cu bebe la drum imediat.bebe poate calatori ,intreaba eventual medicul,dar un copil externat si sanatos,nascut la termen,nu are probleme daca e in landou,centuri,daca va opriti des.depinde cat facetit,totusi..
RODICA-
| Citat: |
| aelita, mai esti? tu ai avut ceva cheltuieli prin spital la nasterile anterioare? |
depinde de spital daca te lasa cu haine de acasa,de obicei nu te lasa si imbraci camasile de la ei,le schimba zilnic,mprospapele ,etc,iti aduce in fiecare zi alt teanc ,ca la hotel.
pt bebe au haine,dar te lasa cu cele de acasa.
iti iei de acasa doar papucii,gelul de dus,samponul,periuta...
Camasi de noapte,doar daca te lasa cu ele,dar ei vor camasile lor de spital despicate-n spate ca sa faca mai usor controlul.mancarea e buna.moasa de la nastere -nu o mai vezi.multumeste-i cu foc atunci ca dispare din scena.vin alte asistente,nici nu te dezmeticesti bine in 48 de ore cate ture se schimba..
aa,bani dai pe televizor
sa stea sotul cu tine noaptea acolo,ca niciodata nu se stie cum esti,adormi,ai hemoragii,etc,nu esti ca in tara cu multe insa lon,nu te vede nimeni daca ti-e rau,pana dimineata.bine,ca ai alarme la indemana,dar daca iti e prea rau?
cam astea...
are cine sa stea cu printesa acasa?
28+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
ADRIANA ,uf,asta iti mai lipsea !!! ce nu suport constrangerile astea...cand efectiv nu ai de ales,cand vine familia si se instaleaza in casa si trebuie sa ii tii pe toti..si acum cu bebe si soacra ...
Daca nu ai alta iesire,nu ai decat sa incerci sa nu te enervezi,sa fie bebe pe primul loc,ca pe ea oricum nu o intereseaza daca nasti tu prematur...tu trebuie sa ai grija..
nasol,nasol moment si-a gasit !!!!!!!!!! mai ales ca e e vorba de mutat serviciul,deci ce face,sta pana la pensie la voi ????????''
28+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui aelita TINA,grea decizie...Cat faci de la Braila la Bucuresti ? in caz ca te-ai duce acolo,de ce trebuie sa stai acolo 2 saptamani?eu la prima nastere am ales sa plec la 45 km de casa,m-am hotarat pe loc,in masina,in contractii.In 48 de ore aici te externeaza,am plecat cu bebe la drum imediat.bebe poate calatori ,intreaba eventual medicul,dar un copil externat si sanatos,nascut la termen,nu are probleme daca e in landou,centuri,daca va opriti des.depinde cat facetit,totusi... |
Buna dimineata delfinariu!

De la Braila si pana la Bucuresti faci aprox. 3 ore (aprox.230 km)...poti face si mai putin, depinde de ora.
In nici un caz nu pot risca sa incep travaliul la mine acasa (Braila) si sa nasc la maternitatea din Bucuresti.
Cred eu ca ar fi riscant si stresant!
Nu mi-ar fi frica de drumul de la intoarcere, cu bebita

tina
32+ cu
Tudor GabrielAMR 7+ si vine
Doamne ajuta!
anca_vlad spune:
Neata...
si eu credeam ca sunt singura matinala din zona!
sper ca v-am trimis prenatalul asa cum mi-a fost mie calculat...
de formula nu stiu ce sa zic o sa ma uit cu mai multa atentie si o sa incerc sa o deduc si o sa o pun pe forum!
Oricum se aduna salariile brute pe ultilile 6 luni cu numarul de zile lucrate in total in 6 luni se imparte suma toatal care da pe ultimile 6 luni la nr de zile lucrate se face media silnica si se aplica procentul de 0.85% cat e indemnizatia de maternitate minul acel10.5% din salariu min pe ec!
sper ca m-am facut inteleasa!

Asa sa va zic de ce nu am somn!
la mine in burtica e discoteca, adica se danseaza!
pe dreapta nu se poate ca am varicele acelea nesuferite + un hemoroid care a iesit afara si ma doare!
pe stanga l-am luat pe sot in brate si cred ca bb a gost geloasa sa a inceput sa loveasca si mai tare asa ca am lasat sotul sa doarma...ca eu pe spate neam nu pot dormi si am venit la voi!
Dragul de el vroia tinut in brate si fica-sa a inceput sa se miste....o fi deja geloasa!![]()
![]()
![]()
Anca +29s
IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
anca_vlad spune:
Adriana...stiu cum e cu soacra!
Cand vine mama nu stie cu ce sa ma mai ajute...cat despre soacra, daca se poate sa stau eu in picioarele ei!
Asa ca am cam trecut-o pe ignor!
Dar bine nu sta cu mine in casa trebuie sa o vad 2 ore pe saptamana musai in wee cand e sotul liber...e obligatie nu placere!

Anca +29s
POZE VLADUT
POZE BURTICA
anca_vlad spune:
gata ati fugit la nani?
mai fug si eu pt un timp si revin, va doresc o zi faina!

Anca +29s
POZE VLADUT
POZE BURTICA
Dragaica spune:
Vin si eu cu noutati de la controlul de azi.
Am cel mai beton col, dupa zisele doctoritei, continua sa creasca ca nebunu, are 5,9 cm. 
in schimb ce ma streseaza este ca a aparut o diferenta de greutate intre bebei si o diferenta la circumferinta capului: bebe1 are 1334lg si HC 27,49cm iar bebe2 are 1115kg si HC 25,10cm.
Greutatea n-ar fi o problema insa pe graficul lor pentru circumferinta capului bebe2 se afla la limita inferioara. Doctorita spune ca e ok, sa nu-mi fac griji, e posibil sa recupereze pe parcurs sau pur si simplu are capu mai plat 

Si uite asa am sa stau sa ma stresez pana la urmatoarea ecografie, noroc ca acum ma duc din 2 in 2 saptamani
.
A....vroiam sa zic ca al 2lea test de diabet mi-a iesit foarte bine 
in schimb fierul si hemoglobina au iesit la limita ingerioara, mi-a prescris fier. M-am procopsit cu un prurit de sarcina, ma mananca fratilor mainile si picioarele de mor, nu pot dormi noaptea, m-au trimis la niste analize pentru ficat
, sa vedem cum or iesi si alea, pentru calmare mi-a dat Benadryl
.
Gata cu vaicareala ma duc la culcare.![]()
![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
28+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
adrianaBuc spune:
| citat din mesajul lui aelita nasol,nasol moment si-a gasit !!!!!!!!!! mai ales ca e e vorba de mutat serviciul,deci ce face,sta pana la pensie la voi ????????'' |
Cica asa vrea nesimtita!
Cum frate, eu de la 20 ani sunt pe picioarele mele, nu am dat nimanui explicatii privind viata mea si acum... I-am spus sotului aseara sa isi rezolve situatia cu familia lui, ca pana la urma eu nu am nici o obligatie fara de ei. Ori eu ori ei. Pai ce, casa mea e Gara de Nord? Si daca ei nu stiu sa ma respecte, lasa ca nu ii mai respect nici eu pe ei! Aseara am aflat ca mai trebuie sa o tin si pe banii mei, adica mancare, curent, gaz; ca ei au nevoie de bani; pai ce? eu nu am? Deci, iti permiti sa intri in casa mea fara macar sa anunti, si mai ai tupeul sa vrei sa fi si intretinuta.
Cred ca ajung la nebuni!racusor, i-as da camera ei doar sa nu mai vad in calea mea, dar de unde sa ii dau. Am o sufragerie deschisa, un dormitor unde stau eu, si un dormitor care va fi al fetei. Adica eu mi-am mutat biroul pe hol si sa ii dau camera fetei nesimtitei. NICI nu ma gandesc! Macar camera aia sa ramana nespurcata. Si in plus nu am nici un pat acolo.
Imi venea sa plang dimineata cand m-am trezit la 5,30
ca a trebuie sa zac in pat, sa nu deranjez "doamna" Mama ei de viata de ...!
34+ Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 4 saptamani!
Dar nu mai mult de 6 !
Victo spune:
neata!
fug repede repede sa mananc ceva, apoi sa preg o praji pt serbarea lui Stefan..plus cina pt diseara..la 12 merg la festivalul de film..zi incarcata dle azi. de am vreme, mai vin sa va citesc.
Paula
cu
Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica
Victo spune:
hai ca va las si eu o dilema, poate fetele cu conta ma pot ajuta.
situatia se prezinta astfel.
eu sunt angajata cu contract nedeterminat de la 1 iulie 2009.
primul salariu l-am luat insa in 10 aug.2009.
DPNUL meu este 13 iulie.
nu cred ca apuc sa primesc salariul cu nr. 12 care se va palti in 10 iulie 2010,desi la 1 iulie 2010 eu fac 12 luni lucrate.
ce ziceti? ma incadrez au ba????????
in ideea ca nasc dupa 1 iulie, ma refer, dar inainte de 10 iulie.
Paula
cu
Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica