Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

fetelor, mor de somn. am vorbit aproape 2 h la tel cu nasa si am obosit, asa ca va pupic si ne vedem maine. noapte buna...si fara evenimente.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana, inteleg ce simti, desi nu am avut " placerea" de a sta nici cu soacra , nici cu parintii...Dar nu cred ca as suporta. Eu sunt de parere, ca, decat cu ei in casa, mai bine dormim in gara.
Vb cu sotul tau, poate gasiti vreo solutie

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Adriana off, nu te mai gandi!!! trebuie sa stai linistita, nu sa iti faci tot felul de ganduri negre...daca chiar trebuie sa vina si nu va intelegeti o ignori pur si simplu, ii dai camera ei si incerci sa limitezi intalnirile cu ea...daca tot lucreaza inseamna ca o sa fie si plecata de acasa, nu sta toata ziua pe capul tau...si daca simti ca te copleseste ii spui frumos ca doctorul ti-a recomandat liniste ca sa nu ai contractii si ai prefera sa nu stea in calea ta

michelle ce tare esti cu formularul am intrat si eu sa votez

Belu sa iti traisca Beatrice!!! sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor mersi pt gandurile bune.......

eladea..racusor voi cum a-ti facut comanda de pe site-urile alea?

28+ cu o minune de
poze

am luat legatura cu mamica respectiva...

bumblebee, tot prin Ana am comandat...mamica de la care comand eu...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, asteptam pozici!!! Sa vedem si noi ce avant a luat burtica!

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Of Adriana nu-mi vine sa cred
Nu mai zic altceva , doar aveti grija de voi, de tine si de micuta!
Mai fetelor vine startul ca aminceput sa vad la semnaturi deja sapt 35, ce putin mai e!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Carmen, Ramona multumesc pentru urari. La fel va doresc si voua din tot sufletul.
Ramona scuze, n-am vazut ca ai scris de nastere, deci mergi la Brad. Eu vin la Deva dar am auzit ca maternitatea e ca dupa bombardament. N-oi muri eu 7 zile, ma gandesc. La noi la Hd maternitatea e ca un hotel de 5 stele, e renovata recent, dar nu ma incanta ideea sa nasc cu alt doctor ca m-am dus cu Dr.Stanescu de la bun inceput si sunt foarte multumita de dansul.

28 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va fetele si mi/e dor de voi!
E o perioada mai grea ptr mine... dar sunt prin preajma.

Sper ca vineri sa fie o zi mai lejera si sa pot sta la 'taifas' cu voi ca mi/e tare dor de burticile voastre.

Va iar, dar de noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Off mai Adriana, exact asta iti mai lipsea Sotul tau n-are un cuvant de spus? Uite niste pupici si floricele sa-ti treaca supararea. O sa rezolvati voi intr-un fel problema.Hai capul sus, mai ai putin... Uite si un banc sa te mai inveseleasca putin.

Un cortegiu ciudat: dupa dric urma un tip, un caine fioros si, la mare distanta vreo cincizeci de oameni. Un tip se apropie si intreaba:
- Cine a murit ?
- Soacra-mea, raspunde tipul, a muscat-o cainele asta.
- Nu-mi imprumuti si mie cainele?
- Ba da, dar aseaza-te la coada...

Racusor, am ras de tine, stiu ca nu-i de ras ca si eu patesc mereu de cand sunt gravida parca as avea doua maini stangi. Cand vine sotul acasa sa-i dai multi multi pupici ca merita dragul de el.

28 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

Tare harnicute ati mai fost ca abia am reusit sa recuperez tot ce ati scris, dar intr-o mare fuga...si mare lucru nu mi-a mai ramas in cap...ce-i drept sunt si cam ametita de la atatea activitati (azi am avut examen si am facut si mancare...impreuna cu sotul)

Parca ieri spuneati ca nu mai stiti ce sa gatiti. Eu am facut o ciorba de perisoare si ardei umpluti

Oana, super pozele!

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco!
Tare mult imi mai place sa citesc vesti bune!...si ma bucur ca toate sunteti bine

Adriana, sa-ti dea DD mula rabdare si putere sa ignori ceea ce trebuie. Ai grija de tine, de bebe si de sotul tau...ei sunt familia ta!...nu soacra-ta

Azi, o cumnata m-a dat peste cap!
M-a sfatuit sa nasc la Bucuresti cu dr care m-a urmarit toata sarcina (e o cunostinta de familie in care am avut si am incredere deplina,.... nu m-am putut baza pe vreun dr de aici din Braila)

Aici am o matusa care este asistenta la sala de nasteri (moasa) si mi-a garantat ca nu o sa ma doara daca am sa nasc natural, ca-mi face ea nu stiu ce calmante si injectii de dilatare...secrete de-ale lor
Epidurala nu pot face in orasul meu pt ca eu am dpn 26 iul si dr care face epidurala e in CO 1-24 iul...deci varianta asta pica!

Cand am fost ultima data la eco, la Bucuresti, doctora mi-a spus "nu vrei sa nasti si tu normal, fara durere, cu epidurala si in conditii normale?"...i-am spus ca bineteles ca as vrea dar i-am expus si varianta cu vestita matusa care imi garanteaza o nastere usoara.

Mi-a spus sa ma mai gandesc si sa fac cum cred eu ca e mai bine pt mine!

De ce nu as vrea sa merg la Bucuresti?
Nu as putea sta 1-2 sapt in alta casa(la sora mea sau cumnata mea, vreau sa va spun ca ma inteleg f bine cu ambele, dar parca nu e ca la mine acasa)

Intrebarea mea este: Poate sa ma programeze pt o nastere normala cu epidurala? ....ca sa nu mai stau prin Bucuresti pana se delanseaza travaliu

Aici am maternitatea la o statie de autobuz, am pe toata lumea langa mine...ce sa mai zic!...m-as simti ca la mine acasa!

Peste 10 zile am sa merg la Bucuresti si pana atunci tb sa ma gandesc si sa vedem si cum e asezat bebelusul

Cred ca v-am plictisit

Somn usor!

tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput