Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 7
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka burtici scumpici, am o veste mai... : sora mea e insarcinata in 5 saptamani, tocmai a venit de la eco!!! ma bucur de parca ar fi tot bb al meu! ![]() 33+ AMR 6+ Gibraltar la lac_ Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album |
felicitariiiii pentru nepotel

Oana
34+ - Matei
racusor2010 spune:
acum mi s-a facut si mai dor de sot 
ca saracul a plecat amarat ca eu plangeam si el se grabea sa ajunga undeva 

cand o sa ii povestesc ce am facut eu in urma lui cred ca o sa rada de numa numa ![]()
dar macar cred ca o sa dorm bine la noapte
ca dupa ce plang imi simt ochii obositi si dooorrmmm....
Bulina
35 fix cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
rodyka spune:
aelita, mai esti? tu ai avut ceva cheltuieli prin spital la nasterile anterioare?
33+ AMR 6+
Gibraltar la lac_
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
bumblebee spune:
Oana, am si uitat sa-ti laud pozicile, suuuuper, pe toate le-am savurat
Eladeea, tu cum ai dat comanda de pachetul ala de la avent?

Anca, vreau si eu formula de calcul

Elena,
La multi ani frumoasei Beatrice!
Sanatate si noroc!

Alina
31+ cu 
gargarita
michelle1981 spune:
Buna seara burtici!
oana ce poze frumoaseeee
stewie bine ai revenit! Ce fel de sticle de la dr browns? Poti sa imi arati si modelul, ca am vazut ca sunt mai multe tipuri?
bamboletta rochia am luat-o de la Barcelona si a costat 12 E. Dar sa vezi faza.. mergeam eu sambata prin Alexandru pe la magazine si ce-mi vad ochii? Rochie ca a mea
Deci la semafor la Minerva sunt 2 magazine cu rochii, la cel dinspre pasarela
am vazut rochia. Oricum sunt ff multe modele acolo, ai ce sa alegi. Ce pot sa spun, tine moda cu noi.
crissy da, google docs.
rodyka felicitaaari!!!! 
Multumesc tuturor celor care si-au dat cu parerea si au votat numele
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu 
AMR 8+
paula_m spune:
Rodyca, sa dea Dumnezeu sa ai un nepotel/o nepotica sanatos,-oasa si sora ta sa duca sarcina cu bine.
Belu LA MULTI ANI!!!!!!!!pt Beatrice
Anca, te rog sa-mi trimiti si mie formula de calcul pt prenatal
Paula, 32+ cu
, Raul Codin
AMR 7 saptamani

adrianaBuc spune:
fetelor, cred ca Dzeu are boala pe mine si vrea sa nasc neaparat prematur. NU MAI POT! 

Sa va spun; azi am fost la medic si eram tare fericita ca e colul inchis si bebelina sus, ca cica daca nu fac vreo nefacuta mai am cel putin 2-3 saptamani. Toate bune si frumoase, pana pe la pranz, cand ma suna sotul sa ma anunte ca ma-sa s-a autoinvitat la noi, pe termen nelimitat, ca ea si-a gasit servici in bucuresti si ca asta e, nu avem de ales. 

Cat de nesimtita sa fi! NU MAI POT! Imi vine sa plec de acasa; mi s-a luat! Si fireste ca de cand cu astea, am contractie dupa contractie, si bebelina e foarte agitata. 

34+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 4 saptamani!
Dar nu mai mult de 6 ! ![]()
michelle1981 spune:
Elena la multi ani lui Beatrice!

La Mozilla merge sa dau back cand nu e trimis mesajul (de ex. cand nu sunt conectata sau cand tb sa astept mai multe secunde sa poata fi trimis urmatorul mesaj)
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu 
AMR 8+
ela_mm spune:
adriana, nu te mai gandi. lasa laptopul si linisteste-te. vorbeste cu bulina mica si linisteste-o si pe ea. hai, mai aveti putin.
Ela
32+ cu
Eva Maria
bumblebee spune:
Rody, felicitari cumnatei, sa fie intr-un ceas bun
Adriana
Poate totusi te scuteste de placerea asta... cum sa se mute cu voi

. Sa nu reaprinda spiritele-n casa. Iti tin pumnii
Racusor, Crispro

Alina
31+ cu 
gargarita

: sora mea e insarcinata in 5 saptamani, tocmai a venit de la eco!!! ma bucur de parca ar fi tot bb al meu!