Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 6
aelita spune:
am scris muuult la celalat capitol,fara sa ma uit ca era inchis,si am dat send...si apoi mi-a aparut mesajul de eroare ca nu mai pot trimite ca e inchis subiectul,dar mesajul nu l-am mai putut recupera.,se pierde ....ce nervi am!!!!
de ce nu o fi facut sa dai inapoi si sa ramana mesajul acolo...
28+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
racusor2010 spune:
cris - deci nu sunt singura ![]()
aelita - eu m-am invatat minte....bine, mai uit si eu
dar de obicei cand scriu mesaje lungi dau copy la textul mesajului din cand in cand ca sa nu am surprize neplacute ![]()
Bulina
35 fix cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
rodyka spune:
burtici scumpici, am o veste mai...
: sora mea e insarcinata in 5 saptamani, tocmai a venit de la eco!!! ma bucur de parca ar fi tot bb al meu! 
33+ AMR 6+
Gibraltar la lac_
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
stewie spune:
Hello burtici
Eu am apucat sa ma trec pe lista insa nu am apucat sa scriu deloc. Insa acum de voie de nevoie am intrat in concediu asha ca pot sa fiu putin mai activa.
Eu am acum 29 sapt si tocmai am trecut printr-o varicela de toata frumusetea, iar acum e randul lui bebe sa treaca prin ea asha ca nu ne-am plictisit.
Am vazut ca scriati de nastere normala vs cezariana. Eu am vrut musai naturala la Thea insa dupa ce m-am chinuit 20 de ore cu dilatatie 3 cm am ajuns la cezariana de urgenta. Imi era groaza de cezariana, de refacere, insa nu a fost asha de nasol. Intr-o saptamana mergeam deja la cumparaturi si dupa 2 saptamani ne-am mutat, deci plimbam saci de colo colo ( nu grei ) iar dupa 2 luni am fost la ski. Deci nu e asha de groaznic...iar imediat dupa ce am nascut daca nu ma miscam prea mult nu durea deloc. E nasol primele 2-3 zile cand voiam sa ma ridic, eram ametita, si e nasol mersul la toaleta. Insa mie nu mi s-a parut dracul atat de negru. Ce nu mi-a placut deloc a fost ca mi-a ramas o mare gaura intre muschii abdominali muuult si bine...abia dupa vreun an erau aproape la locul lor ( cand am ramas insarcinata , deci nu am apucat sa me bucur prea mult de ei :)
Iar daca pot sa va dau un sfat referitor la cumparaturi, sa nu luati multe lucruri inainte. Stiu ca se tot spune asta insa la mine nu s-au pupat multe lucruri cumparate. De exemplu Thea nu a stat in sac de dormit de cand s-a nascut, nu voia nici infasata, se tot zbatea, nu a vrut in swing sub nici o forma, primele saptamani din cauza ca stau cu picioarele incrucishate nu puteam sa-i pun decat 2 perechi de pantaloni ca la restul ramanea blocata si tot asha.
Ca biberoane va recomand insa Dr Brown's...mi se par muult mai bune decat orice altceva am incercat.
Cam atat, promit sa nu am mesaje asha de luuungi de obicei :)
+29s +Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
racusor2010 spune:
felicitari rodica pentru sora ta 
ce bine, ca o sa fie verisorii cam de aceeasi varsta 
sarcina usoara 

Bulina
35 fix cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
paula_m spune:
Cristina, multumesc
, ramane numele ales deocamdata, desi Raul se poate pronunta in 2 feluri, cu accentul pe a, sau pe u...dar m-am saturat de comentariile celor din jur si de aceea nu mai spun numele pe care dorim sa-l punem.
Paula, 32+ cu
, Raul Codin
AMR 7 saptamani

rodyka spune:
racusor, sotii nostri sunt niste eroi... ce ne-am face fara sprijinul lor si fara rabdarea cu care ne asculta cand plangem ca e sfarsitul lumii si apoi radem ca am plans... bine macar ca ne dam seama ca mai exageram si apoi ii rasplatim cu cate un 
33+ AMR 6+
Gibraltar la lac_
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
bamboletta spune:
Oana
superbe pozele...am vazut si celelalte gravidute Cristina_serban,Creatza,Cris,Btz_ovi,Tina,Rodyca 
De Ileana deveghe mai stiti ceva?nu a mai scris demult la delfinasi...sper ca e bine
Michele-de unde ai luat rochita? ![]()

La Antonia am avut dunga pe burta
acum la baiat nu ![]()

Sa va zic faza
ma duc in carrefour si am zis sa iau tampoane seni lady auzisem de la voi ca sunt bune pt luat la spital
si grabita cum eram am luat absorbante urologice(pt pipi) m-am uitat doar sa fie marime mai mare...![]()
si cand ajung acasa sa mor de ras...arata cam la fel ca tampoanele normale doar ca sunt mai mari duble ca marime
or fi bune si asa...?
azi am luat si din alea normale un pachet...![]()
Racusor-am avut si eu momente cand imi venea sa plang din orice
de fapt am plans sa ma descarc ![]()
Sac de dormit nu am luat...Antoniei i-am luat cand era mai marisoara si nu vroia sa doarma in el
acum fiind cald nu cred ca e nevoie...eventual un scutec de finet...sau daca nu body si pantalonasi cred ca e de ajuns ![]()
Rodyca-
felicitari surioarei si tie matusico 
Stewie-bine ai revenit 
Btz_ovi-vata am luat de la sensiblu pachetul mare mi se pare cea mai buna...e portionata in buc...eu am pus cate doua si am invelit vata in fasa..am avut doua pachete..am folosit doar 1..puneam tampon si deasupra vata..
a fost f bine asa...nu mi-a zis nimeni nimic ![]()
Bamboletta
27+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
ooana spune:
Racusor stai sa iti spun eu cum mancam un iaurt in dormitor in pat
(patul era facut) si am vrut sa scriu ceva, am asezat cutiuta de iaurt pe pat
si...evident la urmatoarea miscare l-am rasturnat pe cuvertura ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Oana, am comandat si eu sacul de dormit...tb sa iau o piatra in gura, pt ca nu am mai cumparat nimic on line pana acum Offf, eu mai am un pic si nu ii mai pun nici un nume la copil...cand ma mai intreaba cineva ce nume ii punem , le raspund ca inca nu ne-am hotarat. Dar nu inteleg de ce se simt obligati sa ne spuna ca intotdeauna alte nume sunt mai bune si mai frumoase. Paula, 32+ cu , Raul Codin AMR 7 saptamani![]() ![]() |
Paula acuma asteptam coletele ...cu numele eu zic sa nu ii bagi in seama, asa e rumea rautacioasa
..si mie imi ziceau ca Matei e nume de familie in ardeal, ei si de asta nu mai pot eu acu Oana
34+ - Matei
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita am scris muuult la celalat capitol,fara sa ma uit ca era inchis,si am dat send...si apoi mi-a aparut mesajul de eroare ca nu mai pot trimite ca e inchis subiectul,dar mesajul nu l-am mai putut recupera.,se pierde ....ce nervi am!!!! de ce nu o fi facut sa dai inapoi si sa ramana mesajul acolo... ![]() 28+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
si eu m-am intrebat de multe ori chestia asta...de ce nu se poate recupera ce ai scris
, ca doar copiezi textul si il trimiti la urmatorul capitol Oana
34+ - Matei