Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

oana,ce frumoase sunt pozele

si eu imi doream mult sa faca asa poze, dar acum nu se mai poate dar sper sa ne facem cu tot cu bebe unele profi asa

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Alina peste 2-3 luni sa vezi ce schimb de poze, in 3 , facem noi pe aici

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

mihaela, eu am votat, dar sa stii ca si eu am dubii. maria clara e suberb, dar parca bianca maria se potriveste mai bine cu numele de fam (am eu o chestie cu numele si prenumele ce incep cu aceeasi initiala...cred ca-i cu noroc pt copil)

anca, imi trimiti te rog si mie calculatia pt pre-natal/post-natal. sau trimite-o pe mailul comun poate vor si alte burtici. eu sunt de ieri in pre-natal, dar inca n-am reusit sa comunic cu tanti de la conta.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, sunt tare frumoase pozele.
Daca gasesti undeva sac de dormit subtirel, sa imi zici si mie, sa cumpar si eu unul.

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

eu l-am comandat pe ala pe care ni l-a aratat Racusor, era si la reducere 40 lei

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana ce frumoase sunt pozele!!!!!

Mie imi place Maria Clara

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

mihaela, eu am votat, dar sa stii ca si eu am dubii. maria clara e suberb, dar parca bianca maria se potriveste mai bine cu numele de fam (am eu o chestie cu numele si prenumele ce incep cu aceeasi initiala...cred ca-i cu noroc pt copil)

Ela 32+ cu Eva Maria

vin si eu sa imi dau cu parerea...e fetita, te-ai gandit ca isi va schimba numele de familie? eu votez daca se poate, pentru maria clara
...daca e cu noroc ca numele si prenumele sa inceapa cu aceeasi initiala e bine ca la noi asa va fi

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Oana ce frumoase sunt pozele!!!!!

Mie imi place Maria Clara

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Carmen, Crispro saru'mana

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

sunt cam amarata , dar stiu ca mai vorbesc putin cu voi si o sa imi treaca

m-a luat ca de la oboseala dragul de sot a daramatat tot pe aici (s-a impiedicat cand venea sa ma pupe ), inclusiv laptopul meu...si asa m-am speriat...de m-a luat plansul si el trebuia sa plece sa mai rezolve niste chestii si credea ca plang ca sunt suparata pe el ca a daramat si ca poate nu mai merge laptopul...nici nu am apucat sa ii zic ca sunt speriata si cu hormonii varza de asta plang el saracul nu avea nici o vina, dar pana nu am bocit bine toate supararile si necazurile nu m-am oprit

apoi m-am ridicat sa imi pregatesc sa pap ceva...si ametita cum eram dupa miorlaituri si sperieturi am varsat si sana si farfuria cu mancare pe cuvertura din sufragerie noroc ca era mancare rece, dar tot aveam niste rosii...asa ca m-am dus sa spal putin cuvertura, sa nu ramana patata....o sa ma certe sotul ca nu am lasat-o asa

apoi pana am mancat, a trecut vreo jumate de ora pana sa reajung in pat....partea buna e ca nu m-a durut decat putin burtica si acum vad ca e molicica...bine se mai contracta ea de la bebe, nu e ca atunci cand stau lipita de pat, dar e inca bine...

acum ma pufneste rasul dupa ce v-am scris de ce harababura am facut eu in sufragerie si sotul in dormitor

sa vina mama saptamana viitoare ca nu ne mai descurcam...ce ne facem cand om avea si un copil daca noi suntem asa varza?

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, Hormoneii nostri o iau razna. Asa am patit si eu - dau sa intru in baia mica (care numai eu o folosesc), stiind ca sotu e la birou - si el de fapt in oglinda. Am tras un urlet, m-am speriat de numa'. Si evident, am inceput sa plang, desi nu avea omu nici o vina... Bine ca nu te doare burtica, si ca esti bine. Iar cand vine sotul, pupa-l tare, sa nu creada ca te-ai suparat pe el, ca prea e cuminte, dragul de el.

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, am comandat si eu sacul de dormit...tb sa iau o piatra in gura, pt ca nu am mai cumparat nimic on line pana acum
Offf, eu mai am un pic si nu ii mai pun nici un nume la copil...cand ma mai intreaba cineva ce nume ii punem , le raspund ca inca nu ne-am hotarat. Dar nu inteleg de ce se simt obligati sa ne spuna ca intotdeauna alte nume sunt mai bune si mai frumoase.

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, am comandat si eu sacul de dormit...tb sa iau o piatra in gura, pt ca nu am mai cumparat nimic on line pana acum
Offf, eu mai am un pic si nu ii mai pun nici un nume la copil...cand ma mai intreaba cineva ce nume ii punem , le raspund ca inca nu ne-am hotarat. Dar nu inteleg de ce se simt obligati sa ne spuna ca intotdeauna alte nume sunt mai bune si mai frumoase.

AMR 7 saptamani

Paula, dar nu ramane numele ales? Ca e frumos! Si pe noi ne stresa lumea, cum il va chema, le spuneam ca inca nu ne-am hotarat. Dar lumea intr-una, cum il va chema... Asa ca le spuneam: "Cumva l-om striga si pe el, nu ramane fara nume".

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput