Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor mersi pt gandurile bune.......

eladea..racusor voi cum a-ti facut comanda de pe site-urile alea?

28+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, sunt tare frumoase pozele.
Daca gasesti undeva sac de dormit subtirel, sa imi zici si mie, sa cumpar si eu unul.
Nela, Enik, felicitari pt vestile de la eco

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

Multumim frumos. Saculet de dormit a pus racusor un model de la hainuteshop, cu 40 lei, din acela subtirel de vara. Si pe mine ma tenteaza ca n-am.

28 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Pt vata eu am folosit comprese sterile (sunt ambalate, 10x10). La o nastere normala nu se poate folosi vata simpla, se poate prinde de cusatura. Marimea... cam cat un tampon pt noapte.

nela, de ce te grabesti sa iei sterilizator? Daca da DD sa ai il cumperi degeaba. Eu am fiert biberoanele, nu mi s-a parut deloc o activitate grea.

Cristina 27 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Nu ma grabesc, doar ca este pe lista de cumparaturi si vroiam o parere referitoare la ele.
Si sunt scumpe compresele acelea?

28 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

oana spor si tie la curatenie...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

saru'mana...fac eu de toate
...dar asa in reluare, obosesc dupa ce ma invart de 2 ori prin casa ...iau pauza si ma apuc din nou , Marius in schimb are norma intreaga

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
nastere naturala, suntem pentru! poate n-o fi usor ca prima data, dar nici prea rau nu poate fi, stiind ca e epidurala la indemana... nela, de ce te plangi de varsta?!
Citat:
citat din mesajul lui nela_dilea
eu de la bun inceput am vrut cezariana, mi-e frica de dureri, ma gandesc si la varsta...etc

anii nu conteaza, ci starea de spirit. eu o sa fiu tanara (sa nu zic copil) vesnic, asta e in suflet. ptr ca daca vb de ani, din ce am vazut in lista de inceput, EU am cei mai multi

33+ AMR 6+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Pai toata lumea imi spune ca pt.primul copil este cam nasol la varsta asta...habar n-am de ce, mi-a intrat ideea in cap, de altfel, cum am mai spus-o mi-e si frica...asa ca...am stabilit deja. Pana sa raman insarcinata eu lesinam numai cand vedeam acul, acu m-am mai obisnuit cu el. Deaia zic ca n-as putea suporta dureri mari sa mai patesc altceva.

28 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Vaaaiii nu pot sa cred ce repede a trecut timpul si in curand primim stafeta!!!
Eu ma apuc de bagaj saptamana viitoare, sper sa il intocmesc in 2 saptamani, pe Leti o scot in rochita din spital,
Hainutele le spalam in 2 saptamani

Andreea sa stii ca sunt asa de linistita acum cand am si ultima carte aranjata!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

burticile si delfinasii

Nu v-am uitat...dar pur si simplu nu-mi mai ajunge timpul...acum am terminat de citit 2 capitole...aveti un spor la scris

Ieri am fost si noi sa-l vedem pe delfinas tot baietel a ramas la 27 sapt si 4 zile are 1300 gr la masuratori a iesit de 29-30-31 sapt...e pozitionat cu fundul spre iesire...dar mai are timp de intors...la 22 sapt era cu capul spre iesire...in rest e totul ok...ne mai vedem peste 4 sapt iar...in concediu pleaca prin septembrie-octombrie...deci o sa fie la nastere..mi-a dat sa repet toxoplasma,sumar urina,hemoleucograma si inca ceva dar nu mai tin minte neuronul gravid

Tot ieri am avut si serbare la gradinita..dupa am fost prin oras sa sarbatorim printesica si delfinasul

cu intarziere la multi ani la toti copii sa fie fericiti,norocosi si sanatosi

apropo de moasa..cum ca ea face tot la nastere...mie nu mi-a facut mai nimic..in afara de urcatul pe burta mea si condusul pana in salon..doctorita a facut tot

Bamboletta 27+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eu ma gandesc acum ca totusi nu prea am hainute asa cum vad ca luati voi, dar nici alternative nu am, am un magazin la 5 minute de masina, e cam scumput dar in august va avea reduceri asa ca dau o fuga acolo cand imi va trebui ceva!

Elena la multi ani mandrutei tale!!

Nela felicitari pt baietel!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Buna dragelor! Am avut ce recupera din urma, tare harnice ati fost.
Oana frumoase fotografii, bravo!
Nela eu am raspuns atunci si am zis ca nasc la Brad cu Melinda Mitranovici, prefer femeile la chestia asta... felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si mancacios
Si eu nasc tot cu cezariana si a fost alegerea mea de cand eram mica si mi-a povestit mama ce greu l-a nascut pe fratele meu, este doar chestie de alegere si eu nu regret deloc ca am luat aceasta decizie.
Stiti ca acum o sa fac si eu clatite ca mi-ati facut o pofta...

Ramona,cu Daria 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Enik, felicitari pentru vesti bune de la eco! Si al meu e mai mic cu o saptamana, deci nasc la 41 de saptamani

Oana, sunteti asa frumosi amandoi, pozele au iesit super.

Oana si Paula, eu am luat sac de vara cred ca de pe bebelusultau.ro, e un sac de Mondocarp (cei care fac si saltele) - a fost vreo 40 lei. Mai sunt faini de tot de la Dreambag - aia au niste saculeti super, toate marimile si anotimpurile, dar sunt vreo 130 lei - ori pentru 4-5 luni, cat duce un saculet, nu cred ca merita...

Bamboletta, vesti bune, super!

Si eu nasc natural (daca totul merge bine). imi e groaza si de naturala, si de cezariana. Deocamdata mergem pe natural, probabil cu epidurala.

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput