Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata delfinariu si de la noi

Adriana e deja la voi? ma gandeam ca o sa vina, asa peste cateva zile, saptamani sa mai apuci sa rezolvi ceva...dar ea e deja acolo?

off, iubita..si daca lucreaza de ce mai are nevoie sa o intretineti voi? ca doar de asta merge la munca! si sotul tau ce zice? tu muncesti, astepti un copil, o sa fii obosita dupa nastere, acuma sa iti mai stea si ea in cale...

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Anca , merci, am primit formula de calcul.
Victo, eu stiu ca tb sa treaca 12 luni de cand te-ai angajat.
Dragaica, nu toti copii sunt la fel. O sa vezi ca o sa recupereze si baietelul mai mic.
Mi-am comandat sacul de dormit subtirel, de la hainuteshop , si mi-au trimis mesaj ca nu il mai au
O zi frumoasa sa aveti.

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Paula habar nu am dar in contractul de munca ce scrie - data angajarii 1 iulie? cred ca ala conteaza, nu cand ai luat salariul...zic si eu, nu stiu

aelita mai dar ce conditii la voi, ca la noi la privat..doar ca la noi iti ia si camesa de pe tine pentru conditiile astea...

dragaica nu te mai stresa, ca o sa creasca si celalalt bebe hai ca 2 saptamani nu e chiar mult, imediat trec si ii vezi

anca nu am inteles cum e cu zilele lucrate...adica se iau zilele lucratoare dintr-o luna sau din astea se scad concediile de odihna/medicale...ca nu inteleg

nu poti sa trimiti te rog pe mailul de comun? mercic

tina nu poti sa aranjezi nasterea in ambele parti? adica sa vorbesti la Bucuresti, daca e totul ok sa vii cu 3 zile inainte sa zicem fata de estimarea finala a doctoritei...si daca totusi apar contractiile mai devreme si tu crezi ca nu mai ajungi, te duci la Braila...doctorita de la Bucuresti o sa inteleaga ca nu ai mers 230 km in travaliu

dar nu cred ca merge sa iti planicifi nasterea naturala tot ce am auzit de la prietene care au avut probleme ca noi cu stat la patut, e ca daca stai cat mai linistita si la pat, ajungi cat mai aproape de termen...vezi si tu

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Mergi la inceput

uitasem sa schimb semnatura

Bulina 35+ cu poznas

AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Neata delfinariu si de la noi

Adriana e deja la voi? ma gandeam ca o sa vina, asa peste cateva zile, saptamani sa mai apuci sa rezolvi ceva...dar ea e deja acolo?

off, iubita..si daca lucreaza de ce mai are nevoie sa o intretineti voi? ca doar de asta merge la munca! si sotul tau ce zice? tu muncesti, astepti un copil, o sa fii obosita dupa nastere, acuma sa iti mai stea si ea in cale...

Bulina 35 fix cu poznas

E deja la mine de ieri, adica a sunat sa mearga sotul sa o ia de la locul de munca si pe drum spre noi l-a anuntat ca ea se muta la noi pe termen nelimitat. Nu mai poate ea de mine; daca nu a avut bunul simt macar sa intrebe daca poate ramane la noi, iti dai tu seama ca nu are nici cel mai mic bun-simt. Parintii lui sunt extrem de egoisti, doar ei conteaza pe lumea asta. Sotul... sotul e intr-o pozitie foarte nasoala, il inteleg si pe el, dar pana la urma asta e si casa mea si in joc e sanatatea copilului meu. Mai devreme ma intreba daca nu am ceva sa ii dau sa se imbrace Oare pana unde merge nesimtitea? Am senzatia ca o face intentionat, sa ma scoata din sarite.

34+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 4 saptamani! Dar nu mai mult de 6 !

Mergi la inceput

adriana, dar nu poti sa ii spui sa plece acasa? sau sa isi caute chirie? o camera pe undeva....

daca sotul nu poate, ca e vorba de mama lui, ii spui tu...dar sa vorbesti cu sotul inainte ca sa ai sustinerea lui ca faci ceea ce trebuie...

nici nu stiu ce sa te sfatuiesc

Bulina 35+ cu poznas

AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana, adica nu v-a anuntat ca vine? A luat hotararea de capul ei? Dar e distanta mare? Nu poate sa faca naveta? Chiar nu se gandeste deloc la voi si la copil? Nu vede ca nu aveti spatiu si pt ea si ca va deranjeaza?

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata delfinariu!

Maya

Adriana, fara cuvinte... Sper sa fie o perioada scurta si sa reusesti sa te detasezi de toata nesimtirea. Nu te ajuta din pacate sa te certi cu sotul, el e singurul care mai mentine echilibrul acasa.

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

maya

ce mai faci iubita? ce iti face motanul negru si grasan?

Bulina 35+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Victo trebuie sa ai 12 luni de la data angajari, asa ca vorbeste bebitu sa stea acolo pana la 1 iulie, inainte nu ai fost in concediu de crestere a copilului? ca daca ai fost se considera continuitate si atunci nu mai conteaza cele 12 luni

Andrei 11.02.2006 si 35+

Mergi la inceput