Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am trimis pe mailul comun preturile pentru sedinta foto in Bucuresti pentru burtici, copii, familii etc. eu nu cred ca o sa mai fac acum, dar m-am gandit ca poate sunt mamici interesate...

oricum mi se pare ok oferta pentru varsta 3-6-9 luni sau 6-9-12 luni...

eu doar studioul asta l-am gasit pe net...poate or mai fi si altele, dar nu stiu eu...

oana cum ti se pare pretul?

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Fetelor, sper sa nu va stresez cu problemele mele, dar nu am cu cine sa vorbesc si simt ca nu mai pot sa suport. Aseara am intrebat-o pe fata daca face naveta - mai clar de atat nu se poate sa ii spun ca nu e dorita aici. Si mi-a raspuns foarte calma ca NU, STAU LA VOI, SI NU DOAR DE LUNI PANA VINERI, CI SI 2 WEEKENDURI PE LUNA. - si ranjea ca o ...
Chirie? Camera undeva? ha ha, pai ea nu isi pune problema sa contribuie cu ceva la chetuielile casei mele, cum sa dea bani la altii.

Credeti-ma ca nu ma asteptam la asa ceva. Ii cunosc de 10 ani, nu as fi crezut vreodata ca pot fi atat nesimtiti (parintii sotului). Sunt pur si simplu in stare de soc.

34+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 4 saptamani! Dar nu mai mult de 6 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata burtici si mamici!

Adriana...eu i-as spune toata ziulica cum, dupa nastere, bebita va sta in camera ei, ca asa e normal, ca trebuie sa mai aranjezi camera, sa mai iei una alta acolo, etc. ca sa-si dea seama ca aia e caemra fetei! iar daca nu-i convine, culc-o in hol...in plus, tu nu te opri din activitatile tale zilnice prin c asa...adica daca te trezesti frate la ora 5, si vrei apa, mers la baie, etc. te duci si gata...ce atata amabilitate...doamne fereste...chiar ca n-am mai vazut atata nesimtire...

fetelor, AMR 30 ZILE!!!!! sau paote 15?

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

hai ca va las si eu o dilema, poate fetele cu conta ma pot ajuta.
situatia se prezinta astfel.

eu sunt angajata cu contract nedeterminat de la 1 iulie 2009.
primul salariu l-am luat insa in 10 aug.2009.
DPNUL meu este 13 iulie.
nu cred ca apuc sa primesc salariul cu nr. 12 care se va palti in 10 iulie 2010,desi la 1 iulie 2010 eu fac 12 luni lucrate.
ce ziceti? ma incadrez au ba????????
in ideea ca nasc dupa 1 iulie, ma refer, dar inainte de 10 iulie.

Paula cu Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica

Oricum faci 12 luni platite pt ca vei intra in concediu de sarcina si lauzie ceea ce se considera tot un venit..Nu vad de ce iti faci atatea griji caci pre si post natalul are 126 de zile si depasesti perioada de 12 luni in care esti platita....Pentru concediu medical iti trebuiau cele 6 luni anterioare iar pt CIC nu iti mai face griji ca te incadrezi cu brio. Sa inteleg ca tu nu esti in concediu de sarcina si lauzie ca nu ai 1 an de la angajare?....
Si cu salariul primit in luna august asa este peste tot ...salariul este pentru luna anterioara lucrata nu pt luna in curs...

31+ Tudor Constantin

AMR -9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Baby, eu stiu ca se ia in considerare venitul doar pana la data nasterii, nu si postnatalul.

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Michelle Bee

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Rodyca, sa dea Dumnezeu sa ai un nepotel/o nepotica sanatos,-oasa si sora ta sa duca sarcina cu bine.
Belu LA MULTI ANI!!!!!!!!pt Beatrice
Anca, te rog sa-mi trimiti si mie formula de calcul pt prenatal

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

Paula am comandat si noi pe net si acum vad ca mi-au trimis un e-mail cum ca le pare rau dar e stoc 0 la acest produs

Anca trimite-mi formula sa vad daca este la ce ma astept eu

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Buna dimineata si de la noi!
Adrianatocmai ce am citit despre tine si mi se pare o absurditate dar eu cred ca cel mai in masura sa vb cu soacra-ta e sotul tau si sa-i spuna ca voi asteptati un bebe si nu-i loc de altii, in fine nu asa urat ca e baiatul ei dar ceva asemanator. Este foarte nasoala situatia, eu cand m-am mutat la Deva de la Timisoara(acolo am terminat facultatea si am venit apoi la Deva pentru ca aici si-a gasit sotul servici, adica acasa la el),am spus clar ca eu nu stau cu parintii in casa nici ai mei nici ai lui si toata lumea a fost de acord.Desi ma inteleg bine cu ei dupa un timp nu se stie...
Asa ca eu zic sa vb cu sotul serios si sa-i spui ca trebuie sa gasiti voi o solutie ca asa nu se poate. Fii tare si nu supara fetita

Ramona, cu Daria 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

fetelor, cred ca Dzeu are boala pe mine si vrea sa nasc neaparat prematur. NU MAI POT!

Sa va spun; azi am fost la medic si eram tare fericita ca e colul inchis si bebelina sus, ca cica daca nu fac vreo nefacuta mai am cel putin 2-3 saptamani. Toate bune si frumoase, pana pe la pranz, cand ma suna sotul sa ma anunte ca ma-sa s-a autoinvitat la noi, pe termen nelimitat, ca ea si-a gasit servici in bucuresti si ca asta e, nu avem de ales. Cat de nesimtita sa fi! NU MAI POT! Imi vine sa plec de acasa; mi s-a luat! Si fireste ca de cand cu astea, am contractie dupa contractie, si bebelina e foarte agitata.

34+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 4 saptamani! Dar nu mai mult de 6 !

Adriana hai gandeste-te ca ii vei face viata amara dar asta peste 2-3 saptamani
dar pana atunci gandstete la bebita care trebuie sa mai stea la calurica

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata si de la noi...

Da, asa este, se iau in calcul pentru CIC cele 12 luni inainte de data nasterii. Daca sunt 12 luni de cotizatie e oke.

Offf Adriana, in ce situatie dificila esti pusa tu acum... E clar ca va fi un stres pentru tine pe termen lung. Trebuie neaparat sa vorbesti cu sotul tau si sa incercati sa gasiti o alta solutie. E clar ca dupa nastere nu iti va trebui stresul asta..pentru ca va fi si asa o perioada greoiae, obositoare... si nu de asta ai tu nevoie acum. Inearca sa il faci pe sot sa inteleaga situatia si sa luati in calcul alta varianta. Bafta multa si stres cat mai putin!

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+ Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Si acu sa va spun si cateva vesti despre noi. Am fost la eco aseara si totul decurge normal. Bebelina e voinicuta, are in jur de 2100g, si arata mai mare cu 2 saptamani. Placenta e in continuare mai jos, dar nu trebe sa ma stresez, ca nu mi-a produs sangerari. A ramas stabilit ca facem cezariana, avand in vedere si placenta. Aaa si mi-a mai scris ceva pe raport.. dar nu stiu ce inseamna ca ”placenta prezinta reticuli calcarosi”??? Ce pisici o mai fi si asta???

Oricum, in general suntem bine si la fel va dorim si voua!

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+ Riana

Mergi la inceput