Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Multumim racusor pentru informatiile referitoare la sedintele foto..
Ce bine de voi ca stati in Bucuresti si aveti acces la atat de multe chestii.

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+ Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Neata...
si eu credeam ca sunt singura matinala din zona!

sper ca v-am trimis prenatalul asa cum mi-a fost mie calculat...
de formula nu stiu ce sa zic o sa ma uit cu mai multa atentie si o sa incerc sa o deduc si o sa o pun pe forum!

Oricum se aduna salariile brute pe ultilile 6 luni cu numarul de zile lucrate in total in 6 luni se imparte suma toatal care da pe ultimile 6 luni la nr de zile lucrate se face media silnica si se aplica procentul de 0.85% cat e indemnizatia de maternitate minul acel10.5% din salariu min pe ec!

bunnn asa stiam si eu, adica

ne intereseaza ultimele 6 luni si VENITUL BRUT REALIZAT
se aduna bruturile: 6xsuma bruta=total brut
aduni zilele lucratoare din cele 6 luni-sa zicem ca iese 130 (nu am rabdare sa verific)
aflam IZ=indemnizatia zilnica: IZ=total brut:130=Xlei - ramane fixa pe toata perioada concediului de maternitate
in fiecare luna din maternitate se inmulteste IZ cu nr.zilelor lucratoare din luna resp. si apoi cu 85%
din rezultat se scade cas(pensii) 9,5%(9,5% din minimul brut pe economie)

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salutare si de la noi!

Paula, faci si tu prima comanda pe net, si nu au oamenii produsul...

Rodica, felicitari pt sorela... Sa-i fie usor si bine pana la capat!

Adriana, mor de draci cand aud ce nesimitire pe unii. Fa-ti tu programul linistita. Te trezesti cu noaptea in cap? Numai bine, bate usile intr-una, fa zgomot, sa vada ca nu e usor cu voi. Apuca-te sa amenajezi camera fetei - si daca nu ai in plan asta - intra de 10 ori pe zi in camera, neanuntata, fa-te ca masori si tu pe acolo, si explica-i ca peste cateva saptamani asta va fi camera fetei, nu a ei!!! Pai tu care muncesti pentru tine, si erai necajita ca nu ai parte de CIC 2 ani , tocmai ca tre sa faci banuti, acum sa ii cheltuiesti cu soacra! Nici poveste! Afara cu ea!!!

Dragaica, is convinsa ca oricat am incerca noi sa iti spunem ca pot creste bebeii diferit, ca cel mic va recupera, tot stresata esti... Ca e firesc, asa is si io cand ceva nu e chiar pe placul meu. Insa tre sa ai incredere in DD si in medic - stiu ei mai bine ca noi.

Tina, Anca, nu aveti somn, mai fetelor?

Tina, pe cumnata mea au programat-o la naturala, in functie de cum era medicul de garda, inainte de a i se rupe apa, tocmai pentru ca a nascut in alt oras. In ultimele 2 saptamani, inainte de eveniment, s-a prezentat mai des la control, pentru ca doctorul sa estimeze cat mai bine acel moment, sa nu o cheme nici prea devreme, dar nici prea tarziu. Ai putea incerca ambele variante- adica, daca nu se rupe apa, discuti cu dr la Buc, si stabiliti o data apropiata de DPN pt a naste - mergi doar cu o zi inainte, sa nu stai prea mult pe capul nimanui. Daca se intampla sa se rupa apa, nasti acasa, cu matusa. Nu crezi ca e ok asa?

Denisa, esti? E totul ok?

Arissa, nici un semn de la tine. Daca imi amintesc bine ziceai ca ai intrat in concediu, nu? Asteptam vesti...

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

hai ca va las si eu o dilema, poate fetele cu conta ma pot ajuta.
situatia se prezinta astfel.

eu sunt angajata cu contract nedeterminat de la 1 iulie 2009.
primul salariu l-am luat insa in 10 aug.2009.
DPNUL meu este 13 iulie.
nu cred ca apuc sa primesc salariul cu nr. 12 care se va palti in 10 iulie 2010,desi la 1 iulie 2010 eu fac 12 luni lucrate.
ce ziceti? ma incadrez au ba????????
in ideea ca nasc dupa 1 iulie, ma refer, dar inainte de 10 iulie.

Paula cu Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica

eu pe parte contabila mai putin ...dar din punct de vedere legal vei primi indemnizatia de ingrijire a copilului, in acest caz nu intereseaza data efectuarii platii salariului ci data incadrarii in munca, respectiv data la are a fost intocmit/semnat contractul 1 iulie.

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
O sa vezi ca o sa recupereze si baietelul mai mic.
Mi-am comandat sacul de dormit subtirel, de la hainuteshop , si mi-au trimis mesaj ca nu il mai au
O zi frumoasa sa aveti.

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

lasa ca gasim noi altul nu fi nacajita

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am trimis pe mailul comun preturile pentru sedinta foto in Bucuresti pentru burtici, copii, familii etc. eu nu cred ca o sa mai fac acum, dar m-am gandit ca poate sunt mamici interesate...

oricum mi se pare ok oferta pentru varsta 3-6-9 luni sau 6-9-12 luni...

eu doar studioul asta l-am gasit pe net...poate or mai fi si altele, dar nu stiu eu...

oana cum ti se pare pretul?

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

ma repet , pentru Capitala mi se par preturi foarte bune...
...eu va zic cat am platit eu ca nu e nici un secret...200lei/sedinta/1,5-2ore ...pozele nu sunt limitate, depinde cate ies bune...eu am primit 148 buc pe un cd...daca doresti si albume profesionale gen book se plateste separat

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Fetelor, sper sa nu va stresez cu problemele mele, dar nu am cu cine sa vorbesc si simt ca nu mai pot sa suport. Aseara am intrebat-o pe fata daca face naveta - mai clar de atat nu se poate sa ii spun ca nu e dorita aici. Si mi-a raspuns foarte calma ca NU, STAU LA VOI, SI NU DOAR DE LUNI PANA VINERI, CI SI 2 WEEKENDURI PE LUNA. - si ranjea ca o ...
Chirie? Camera undeva? ha ha, pai ea nu isi pune problema sa contribuie cu ceva la chetuielile casei mele, cum sa dea bani la altii.

Credeti-ma ca nu ma asteptam la asa ceva. Ii cunosc de 10 ani, nu as fi crezut vreodata ca pot fi atat nesimtiti (parintii sotului). Sunt pur si simplu in stare de soc.

34+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 4 saptamani! Dar nu mai mult de 6 !

pur si simplu am ramas fara cuvinte

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

am papat bine..
am bagat checul la cuptor- eu am adaptat si am pus si o mana de nuca macinata..

Ingrediente:

250 gr zahar, 5 linguri apa, 4 oua, 1 praf de sare, 5 linguri de ulei, 200 gr faina, o lingura (15 gr) cacao, zahar vanilat si nuca de cocos pentru presarat peste chec

Mod de preparare:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Separat se face un sirop din 250 gr zahar si 5 linguri de apa si se da in clocot. Siropul asa fierbinte se toarna treptat peste albusurile batute spuma, amestecandu-se continuu. Se adauga galbenusurile unul cite unul, apoi cele 5 linguri de ulei ( una cite una) si faina in ploaie. Se toarna in forma de chec ( daca se foloseste hartie de copt, direct, daca nu, se unge forma si se presara cu faina sau cacao). Se adauga umplutura data prin faina. Intr-un bol se amesteca 1 lingura de cacao cu putina apa si se toarna peste chec. Se baga la cuptor (care trebuie sa fie deja incalzit la 150 grade) si se coace pentru 40 de minute, pana cind o scobitoare introdusa in mijlocul checului iese curata. Cind este gata, se presara cu zahar vanilat si nuca de cocos.

dupa-amiaza mai fac o budinca de cascaval si gata meniul pt piticoti :)

Paula cu Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

aici e vreo 300 lei...acceptabil..

doar ca la ei scrie ca in general se fac pozele intre 32-36 saptamani...eu daca mai apuc si daca nu o sa fiu foarte umflata ma gandeam in saptamana 38

deci o sa facem in trei

Bulina 35+ cu poznas

AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Cristina am uitat sa te felicit pentru vestile bune de la eco

nu imi vine sa cred..bebele tau chiar e cu 2 saptamani mai mare, al meu avea 2200 grame la 34 saptamani

Bulina 35+ cu poznas

Mergi la inceput