Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

multumesc de sfaturi fetelor..de vreo 2-3 zile imi face sotu' in fiecre seara masaj..:)...
apropo de garmastan,eu il folosesc si acum cand simt nevoia..adica in ce consta nevoia mea..cand ies la frig ma dor si ma ustura de parca mi le'ar fi taiat cineva si garmastanul ma linisteste..:)..

Cristina 26+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

si acum, ca tot e la moda studiatul listutei pt spital...iar la unele deja pregatitul ei , mai am o intrebare:
luati port-bebe? ma gandesc ca-i vara, e cald, poate invelit intr-o paturica si pus in landou e suficient.
parca n-as sufoca-o pe maimutica in 1000 de haine si invlitori, dar cum n-am experienta, mai bine intreb.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Fetelor, totusi eu am o nelamurire...unde sunt cartile? Nu le mai gasesc in e-mail...sau nu le vad eu

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Este un director in gmail "Copii - divertisment, diversificare", sau aici gasesti toate mailurile.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

pe astea le vazusem si eu ...dar lipsesc cartile acelea trimise chiar la inceput, cu alaptarea, a lui Capraru samd

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Cea cu alaptarea, a lui Culcer a fost trimisa din nou pe 2 iunie.
Cea a sotilor Capraru e in google docs.

Dar intr-adevar parca erau mai multe carti. Eu am salvate mai multe... Sa le uploadez in google docs?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Stiti cumva daca la maternitatile private care au contract cu casa e nevoie de trimitere de la medicul de familie si de adeverinta de la lucru de salariat??? De ambele sau doar de una din ele?

33+ cu
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui aelita
nasol,nasol moment si-a gasit !!!!!!!!!! mai ales ca e e vorba de mutat serviciul,deci ce face,sta pana la pensie la voi ????????''

Cica asa vrea nesimtita! Cum frate, eu de la 20 ani sunt pe picioarele mele, nu am dat nimanui explicatii privind viata mea si acum... I-am spus sotului aseara sa isi rezolve situatia cu familia lui, ca pana la urma eu nu am nici o obligatie fara de ei. Ori eu ori ei. Pai ce, casa mea e Gara de Nord? Si daca ei nu stiu sa ma respecte, lasa ca nu ii mai respect nici eu pe ei! Aseara am aflat ca mai trebuie sa o tin si pe banii mei, adica mancare, curent, gaz; ca ei au nevoie de bani; pai ce? eu nu am? Deci, iti permiti sa intri in casa mea fara macar sa anunti, si mai ai tupeul sa vrei sa fi si intretinuta. Cred ca ajung la nebuni!

racusor, i-as da camera ei doar sa nu mai vad in calea mea, dar de unde sa ii dau. Am o sufragerie deschisa, un dormitor unde stau eu, si un dormitor care va fi al fetei. Adica eu mi-am mutat biroul pe hol si sa ii dau camera fetei nesimtitei. NICI nu ma gandesc! Macar camera aia sa ramana nespurcata. Si in plus nu am nici un pat acolo.

Imi venea sa plang dimineata cand m-am trezit la 5,30 ca a trebuie sa zac in pat, sa nu deranjez "doamna" Mama ei de viata de ...!

34+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 4 saptamani! Dar nu mai mult de 6 !
Doaaamne,ce situatie !!
sa stii ca nu rezolvi certandu-te cu el,nici punandu-l pe el sa ii spuna,ca e clar ca nu e in stare,e dominat de mama si nu poate sa ii spuna.incearca macar sa a jungi cu el la un consens,sa vezi daca lui chiar ii place situatia,daca chiar vrea sa stea cu ea sau ii e pur si simplu jena sa spuna NU.
ca asa a fost educat,cu NU la toate,si uite-i in viata nu stiu sa spuna NU !!!!
daca scoti de la el ca nici el nu vrea,dar nu are ce face,nu il pune pe el la inaintare in timp ce tu te umpli de nervi,ci discuta tu cu ea ! daca tie iti e greu sa discuti,ca nu ai nici o datorie la ea,nici o obligatie sa o tii,cum crezi ca lui ii e usor?ca e mai greu sa ii spui propriei mame ca nu vrei sa vina,decat soacrei.
asa ca ia tu taurul de coarne,si vorbeste cu ea,cu calm,spune-i exact ca nu poti trai cu nimeni,sa gandeasca ce o vrea,ca o sa o ajutati cu bani dar ca iti e imposibil.
DAR gaseste intai o solutie,unde sa se duca,ca vad ca trebuie sa gasesti tu !
degeaba te certi cu sotul,daca solutii inca nu aveti la indemana !

29+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

pufescu la multi ani!! Multa fericire, numai impliniri alaturi de bb!!

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Otilia, Mihaela, multumesc!
Racusor, iti raspunsai si eu, vezi sa nu ma sari
A, pun si eu 2 poze de acu cateva zile.

28+

te-am vazut, cum sa nu

vazut si pozici cu burticuta frumoasa..si mamica super slabuta si frumoasa

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Stiti cumva daca la maternitatile private care au contract cu casa e nevoie de trimitere de la medicul de familie si de adeverinta de la lucru de salariat??? De ambele sau doar de una din ele?

33+ cu
AMR 6 saptamani

eu am auzit ca de ambele.
unde vrei sa nasti?

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

vreau si eu sa ma uit peste cartile astea. imi trimiteti si mie va rog userul si parola de la mailul comun? Multumesc!!!

33+ cu
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Maurice, unde-s kilogramele manechinule??? ca burtica a inceput sa cresca vizibil dar niste kilograme de la noi nu doresti
Cristina Serban, sexy mama si ce burtoi. M-ati omorat voi pe mine cum creste burta si in rest nimic pe solduri/coapse.
Si Creatza la fel, bomba sexy , cred ca-i bolnav sotul tau daca sta pe uscat

Si zau ca nu-s panicata cu kilogramele mele, vreo 13 in plus. Dar se cunoaste ca mi s-a dilatat bazinul, si burta a mai coborat si capul lui bb este jos. I-am zis ieri moasei de contractiile de dimineata si cica sa nu mai fiu stresata sa ajung la servici, sa mai lenevesc in pat. Pai cum??? Ca Elisa cum aude zgomot de deasupra la 7 fix, se trezeste, se ridica in fund si vine la mine sa ma ajute sa ma ridic din pat, spune "Hopa", ca vrea sa-i deschid usa sa mearga la masa. Ea la 7:15 e deja mancata

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput