Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

Citat:
citat din mesajul lui 86cmm
am un nepotel de 7 luni si n'am putut sa il tin mai mult de cateva secunde in brate..asa tare ma doare cand il ridic..(el e singura greutate pe care o pot lua cateodata:P:))avem voie ceva unguiente?sau rabdam?
Cristina 26+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

draga mea, nu-l mai ridica pe al mic in brate. e greu pt tine. fii cuminte! iti vorbeste stan-patitu'. vrei sa ajungi si tu in clubul "select" al celor ce sunt lipite de pat???

cat despre spate, cred ca doare mai devreme sau mai tarziu la majoritatea. gandeste-te ca ni se schimba centrul de greutate. e oaresce greutate in zona burticii si bazinului nostru ce expune la efort suplimentar coloana. asa ca un masaj poate ajuta...asta daca are cine-ti face. eu il rog din cand in cand pe sotul meu, dar la cum ma mangaie el, mai bine ma las balta. ii e frica sa nu ma franga, sau cine stie ce are in cap, dar deabia ma atinge...deci: nici un efect...inafara de faptul ca ma distrez de stresul lui.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cristina Cmm, eu am reumatism, sunt meteosensibila, dar nu ma dau cu niciun unguent, antiinflamatoare nu pot lua, asa ca tac si sper sa treaca, ca la prima ocazie eu ma bag la fizioterapie.
Eu n-am ridicat in primele luni decat bidonul de apa si mai nou ridic pana la 3-4 kg.

Ela, bephanten-ul e pt rani, garmastanul iti si pregateste sanii p-t alaptat, parca asa stiu sper sa nu gresesc

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Laurika greu mi-a fost si mie la birou in ultimele saptamani, asa ca te inteleg..si eu am stat pana cand am implinit fix 33
Maurice, cred ca a fost foarte frumos spectacolul...mi-as dori sa ajung sa ii vad si eu

Fetelor, totusi eu am o nelamurire...unde sunt cartile? Nu le mai gasesc in e-mail...sau nu le vad eu

Citat:
citat din mesajul lui 86cmm

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

racusor, si mie mi se intareste burtica imediat ce stau in picioare/pe scaun mai mult de 10-15 min. dureri nu am, dar e semnalul ce ma trimite iar la pat. asa ca eu zic ca daca faci ceva prin casa, fa in ture scurte, apoi repauz la pat, apoi dupa 20-30 min te poti ridica iar. eu asa fac de ceva timp si doc zice ca e ok, adica colul e lung (4 cm, nu chiar ca al dragaicii, care cred ca e lider absolut ) si inchis. dar dupa experienta de la 25 de sapt cu colul scurt si intredeschis si contractii dureroase, nu mai risc.
ce-i nasol e ca a inceput sa ma doara spatele si umarul stang. e drept, apas cu 10 kg suplimentare zona...si vorba ta, cca 90% din timp.

Ela 32+ cu Eva Maria

Acuma ma bag si eu ca musca in zar si imi cer scuze..da' am vazut ca spuneai ca a inceput sa te doara spatele si umarul stang...si eu am inceput sa am asemenea dureri si nu depun deloc efort...poate asta ii baiu'...looool..glumesc..da' chiar ma intrebam oare de la ce asa dintr'o data m'a luat durerea la umar pana la jumatatea spatelui in partea stanga..am un nepotel de 7 luni si n'am putut sa il tin mai mult de cateva secunde in brate..asa tare ma doare cand il ridic..(el e singura greutate pe care o pot lua cateodata:P:))avem voie ceva unguiente?sau rabdam?
ma tot chinuie de cateva zile bune,dar nu am spus nimanui ca m'am gandit ca poate am dormit eu nush cum,da faza e ca de cand ma doare nu mai dorm nicium ca abia ma intorc de pe o parte pe alta..
oz i frumoasa va doresc

Cristina 26+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

si pe mine m-a durut ingrozitor mana stanga cam de 4-5 ori/luna...nu mi-am explicat de la ce e, medicul am uitat sa il intreb ...iar acum in ultima perioada nu m-a mai durut

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

ooo, deci sa-mi iau din amandoua?!

dar tu cum te mai simti?

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

fetelor, m-am uitat pe listuta pusa de otilia si vad ca sugereaza sa luam crema bepanten pt sani. pe voi va auzeam de mai multe ori vorbind de garmastan. sunt pt chestii diferite? trebuie de amandoua sau sunt cam in aceeasi gama si rezolva aceleasi probleme?

Ela 32+ cu Eva Maria

Amandoua sunt bune pentru rani la sani, ragade.
Garmastanul insa are in compozitie lanolina purificata. Dupa ce suge bb la san, te speli bine si se da in strat subtire. Pana la urmatoarea alptare se absoarbe si isi face efectul. Daca ranile sunt mari mai poti aplica un strat inainte de alaptare si pui bb la san fara sa te speli dupa aplicare.
Daca ai insa Bepanthene pe sani trebuie sa te speli inainte de alaptare din cate stiu eu ca nu e tolerat prea bine de gurita lui bb avand in compozitie lanolina normala, nu pura.
Cam asta ar fi diferenta majora, ca Garmastanul e tolerat de gurita lor ceea ce este mai practic, ca scoti sanul sa alaptezi daca incepe bb sa urle in vreun loc public unde nu te poti spala.

Acum daca finantele sunt o problema pai e mai castigator Bepanthene, ca si mama si bb pot folosi acelasi tub ca niciunul nu e prea ieftin.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

vinerea viitoare merg sa am discutia prenatala la maternitate - cu neonatologul, anestezistul, niste analize, EKG...cica iti mai vb neonatologul de bebe... fain, o sa stau pe acolo vreo jumate de zi

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

eu merg luni...poate e un pic devreme o sa am abia 35s3z...vroiam initial sa merg mai tarziu cu o saptamana dar medicul meu nu consulta...iar ca sa o las pentru 2 saptamani mai tarziu mi s-a parut cam mult

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Fetelor, totusi eu am o nelamurire...unde sunt cartile? Nu le mai gasesc in e-mail...sau nu le vad eu

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Este un director in gmail "Copii - divertisment, diversificare", sau aici gasesti toate mailurile.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Salutare burtici!!!

La multi ani, Pufescu!!! SA petreci pe cinste! SA fii fericita si iubita!

La mine a inceput balamucul cu zugravitul.
Am fost azi la Filantropia la monitorizare. Totul e ok. Ma mai duc la control tocmai pe 1 iulie.

Ma duc sa citesc din urma si revin.

toate burticile[pup

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Este un director in gmail "Copii - divertisment, diversificare", sau aici gasesti toate mailurile.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

pe astea le vazusem si eu ...dar lipsesc cartile acelea trimise chiar la inceput, cu alaptarea, a lui Capraru samd

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pufescu, sa fii sanatoasa, iubita, norocoasa!

Stewie, si pana la urma cum nasti acum? De fapt care-i procedura Canada dupa o cezariana?
Si apropo, te-ai refacut usor dar tu ai intrat in travaliu, bb a fost pregatit de iesire, nu a fost cezariana la rece.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput