Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

racusor, si mie mi se intareste burtica imediat ce stau in picioare/pe scaun mai mult de 10-15 min. dureri nu am, dar e semnalul ce ma trimite iar la pat. asa ca eu zic ca daca faci ceva prin casa, fa in ture scurte, apoi repauz la pat, apoi dupa 20-30 min te poti ridica iar. eu asa fac de ceva timp si doc zice ca e ok, adica colul e lung (4 cm, nu chiar ca al dragaicii, care cred ca e lider absolut ) si inchis. dar dupa experienta de la 25 de sapt cu colul scurt si intredeschis si contractii dureroase, nu mai risc.
ce-i nasol e ca a inceput sa ma doara spatele si umarul stang. e drept, apas cu 10 kg suplimentare zona...si vorba ta, cca 90% din timp.

Ela 32+ cu Eva Maria

Acuma ma bag si eu ca musca in zar si imi cer scuze..da' am vazut ca spuneai ca a inceput sa te doara spatele si umarul stang...si eu am inceput sa am asemenea dureri si nu depun deloc efort...poate asta ii baiu'...looool..glumesc..da' chiar ma intrebam oare de la ce asa dintr'o data m'a luat durerea la umar pana la jumatatea spatelui in partea stanga..am un nepotel de 7 luni si n'am putut sa il tin mai mult de cateva secunde in brate..asa tare ma doare cand il ridic..(el e singura greutate pe care o pot lua cateodata:P:))avem voie ceva unguiente?sau rabdam?
ma tot chinuie de cateva zile bune,dar nu am spus nimanui ca m'am gandit ca poate am dormit eu nush cum,da faza e ca de cand ma doare nu mai dorm nicium ca abia ma intorc de pe o parte pe alta..
oz i frumoasa va doresc

Cristina 26+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am intrat pe mail.

Rodyka, vai ce mi-ai facut. Am gasit mesajul tau cu paturici si de atunci numai la modele ma uit. Ce munca la servici, trebuie sa ma hotarasc la un model.
Am gasit aici cu inimioare roz asa cum am aparatorile de la patut

Acum sincera sa fiu n-am nevoie de paturica, am si din bumbac dublate si doua mai grosute umplute cu vatelina si care se prin in fermoar/capse. Dar n-am cu gaurele

Acum vreau sa va intreb, cumva in cautarile voastre ati vazut vreo paturica cu Kitty? Ca fetele mele sunt innebunita dupa jucaria aceasta si sa-si bucure si ele ochiul.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ela mercic, asa o sa fac...mai ales ca si mie mmi-a zis dr ca pot sa ma mai misc...o sa fac chestii marunte...

vinerea viitoare merg sa am discutia prenatala la maternitate - cu neonatologul, anestezistul, niste analize, EKG...cica iti mai vb neonatologul de bebe... fain, o sa stau pe acolo vreo jumate de zi

dar le-am explicat cum sta treaba cu mine si au zis ca imi dau un pat sa ma intind, ca sa nu fie probleme..stau linistita, ca sunt la maternitate doar acolo o sa nasc...si o fiu deja in saptamana 37 atunci

uuuhhh, cum suna ma ia cu frica

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

otilia ce paturici frumoase..

poate ii arat lu mama , sa vad daca mai stie sa faca...la tinerete tare frumos mai croseta, impletea, facea goblenuri...

ii dau de treaba

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Racusor, baga un ochi aici si te imbolnavesti. Sunt asa de multe ca mi-am prins urechile.

Dar musai sa fac si eu ceva delfinasei mele, sa fie asa cadou de la mami, mai special

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

crissy77, sora mea e la Bistrita, nu-i place Spania (a stat la noi 2 ani)... dar nu mai vrea sa nasca la stat (are o fetita de 1 an jumate), ci la clinica privata...

multumim fetelor ptr urari...

33+ AMR 6+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

pai in Bistrita chiar nu merita sa nasti la stat, sunt cele mai bune preturi din tara la maternitatea privata de acolo

- nastere naturala(4 zile spitalizare)1400 lei
- nastere cu epidurala 1550 lei
- cezariana (4 zile spitalizare)1600 lei
- eco morfofetala 100 lei
- eco morfofetala 4D 150 lei

...asa ca nici nu merita sa te uiti catre maternitatea de stat

initial ma batea si pe mine gandul...sunt 100km...dar am avut noroc si s-a deschis spitalul privat si la noi asa ca nu are rost sa ma pun pe drumuri, desi e mai scump

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am trimis si eu in contul comun un mail cu link la chestii de crosetat

Cristina 28 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Otilia, Mihaela, multumesc!
Racusor, iti raspunsai si eu, vezi sa nu ma sari
A, pun si eu 2 poze de acu cateva zile.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Otilia, mi-am cautat si gasit croseta. Ma apuc de paturica...sa vad daca mai stiu sa fac patratele, cand eram mai tinerica, am facut

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

fetelor, m-am uitat pe listuta pusa de otilia si vad ca sugereaza sa luam crema bepanten pt sani. pe voi va auzeam de mai multe ori vorbind de garmastan. sunt pt chestii diferite? trebuie de amandoua sau sunt cam in aceeasi gama si rezolva aceleasi probleme?

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput