Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 15
Otiliav spune:
Neata!
Se mai intampla sa aibe mici calcefieri placenta. Trebuiesc urmarite ca acelea sunt zone care nu mai sunt vascularizate bine.
Cat despre greutate nu cred ca va depasi 3,8 kg la nastere (cu atat s-a nascut Ana mea dar ea avea multicel peste delfinasa ta, avea 2,5 kg la 31s)
| Citat: |
| citat din mesajul lui ciristina_serban Si acu sa va spun si cateva vesti despre noi. Am fost la eco aseara si totul decurge normal. Bebelina e voinicuta, are in jur de 2100g, si arata mai mare cu 2 saptamani. Placenta e in continuare mai jos, dar nu trebe sa ma stresez, ca nu mi-a produs sangerari. A ramas stabilit ca facem cezariana, avand in vedere si placenta. Aaa si mi-a mai scris ceva pe raport.. dar nu stiu ce inseamna ca ”placenta prezinta reticuli calcarosi”??? Ce pisici o mai fi si asta??? Oricum, in general suntem bine si la fel va dorim si voua! ![]() Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+ Riana |
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+
Iulia Alexandra
ela_mm spune:
buna dimineata
dragelor.
rodyka, sa stii ca la noi e pertinenta alternativa cu clinica/spitalul privat. nu se compara conditiile...ce-i drept, uneori nici pretul!
tina, succes la ex. (dar ai grija cu condusul)
larisa, tin pumnii pt vesti bune.
anca, merci pt mesaj
...insa mi-e cam greu cu calculul. lasa, de aia exista economistii pe lume.
Ela
32+ cu
Eva Maria
maurice spune:
buna fetelor!
racusor
multumesc de intrebare, sunt bine, dar cum am mai zis, mi-e greu sa scriu din pat, iar cand trebuie sa scriu o fac pentru birou.
Am zile fara contractii prea multe, si zile cu contractii dese, nedureroase din fericire. Si eu cand ma ridic din pat am burta tare, dar incerc sa nu ma mai stresez cu asta, daca doctorul a considerat ca nu e riscant nu mai imi fac alte ganduri, mai ales ca mie mi-a zis ca psihicul, stresul imi da aceste contractii (si il cred, am avut prin martie probleme la birou, cu un anagajat fara obraz, cu OPC-ul, si cred ca au avut un efect neplacut asupra mea).
Pt ca duminica am avut o stare tare proasta, si faptul ca i-am stricat ziua si iubitului m-a facut sa ma simt si mai proat, am decis sa mergem luni seara la Lords of the dance, biletele erau cadoul meu de Pasti pt el, nu stiam daca voi merge dar tinand cont ca dr mi-a dat voie sa fac unele lucruri care ma linistesc, am decis sa merg, mi-am luat o pernuta cu mine si a fost grozav, mi-a dat o stare de bine.
larissa bafta la doctor, intalnire placuta cu bebe!
adriana cate trebuie sa suporti! Dar cum au zis si fetele, nu tine in tine, ca faci implozie intr-un final, vorbeste, cu sotul, cu soacra, cu oricine; mai degraba cu sotul, spune-i ca nu esti de acord, nu-l acuza cu ceva pt ca va opune rezistenta, spune-i cat de rau te-a facut sa te simti vestea asta, ce neimportanta te simti in casa ta daca soacra doar va pune in vedere ca se muta la voi, cat de sperie faptul ca in loc sa fii linistita vei avea o sursa de stres permanenta ....
28+
maurice spune:
fetelor, unde gasesc o lista cu ce ar trebui sa cumpar pentru bebe? aveam o gramada iar acum nu mai gasesc nici macar una, le salvez si le pun atat de bine incat nici eu nu le mai gasesc 

28+
Otiliav spune:
Maurice, eu tocmai ce ma uitam pe liste.
Uite aici de la odiseea Elisei, 4 pagini.
Pe cea de la noi nu o gasesc, poate-i pe Gmail unde trebuie sa ne logam
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+
Iulia Alexandra
michelle1981 spune:
Trebuie sa va logati sa puteti accesa documentele. Le putem face publice daca vreti..
Aici sunt.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu 
AMR 8+
ela_mm spune:
racusor, si mie mi se intareste burtica imediat ce stau in picioare/pe scaun mai mult de 10-15 min. dureri nu am, dar e semnalul ce ma trimite iar la pat. asa ca eu zic ca daca faci ceva prin casa, fa in ture scurte, apoi repauz la pat, apoi dupa 20-30 min te poti ridica iar. eu asa fac de ceva timp si doc zice ca e ok, adica colul e lung (4 cm, nu chiar ca al dragaicii, care cred ca e lider absolut
) si inchis. dar dupa experienta de la 25 de sapt cu colul scurt si intredeschis si contractii dureroase, nu mai risc.
ce-i nasol e ca a inceput sa ma doara spatele si umarul stang. e drept, apas cu 10 kg suplimentare zona...si vorba ta, cca 90% din timp.
Ela
32+ cu
Eva Maria
adrianaBuc spune:
Am discutat cu sotul; nici lui nu ii convine situatia doar ca el e la mijloc si nu stie cum sa rezolve problema. Sincer, nici eu nu as stiii, daca as fi in locul lui. Burtica mea a coborat foarte mult de ieri pana azi, desi contractiile care le-am tot avut nu au fost dureroase. 
34+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 4 saptamani!
Dar nu mai mult de 6 ! ![]()
racusor2010 spune:
adriana ai grija, ca nu doar contractiile dureroase pun presiune pe col...daca ai prea multe contractii nedureroase colul se poate deschide...
te rog eu stai linistita de dragul bebelinei. 

Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!