Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 14
tina_80 spune:
Racusor, Crispro, ms de sfat!
Cred ca asa am sa fac, am sa vb cu dr de la B si poate ajung sa nasc acolo.
Eu nu-s matinala deloc dar m-am trezit asa devreme sa citesc
, azi am examen! Acum ma culc eu!
ca-s cam obosita
Adriana, nu-ti dorresc sa ai un bb plangacios dar daca o sa inceapa sa planga intr-o noapte, parerea mea e sa iesi cu el pe hol si sa-l plimbi, fara nici o jena ca ai putea trezi toata casa![]()
Racusor, de luni am iesit in fiecare zi afara, am coborat 4 etaje, am condus si ii multumesc lui DD ca ma simt binisor....dar in acelasi timp ma gandesc si la col![]()
De ex, azi ies ca am examen, maine am programare la dr de familie, seara e ziua lui nasu, dar nu intentionez sa stau mult. Eu am sa plec mai devreme (poate stau macar o ora) si de sambata in patut.
Imi doresc doar sa trec cu brio de aceasta sesiune!
Sa aveti o zi buna!
Cat costa o epidurala la Bucuresti?
tina
32+ cu
Tudor Gabriel
AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!
crissy77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tina_80 Adriana, nu-ti dorresc sa ai un bb plangacios dar daca o sa inceapa sa planga intr-o noapte, parerea mea e sa iesi cu el pe hol si sa-l plimbi, fara nici o jena ca ai putea trezi toata casa tina 32+ cu Tudor GabrielAMR 7+ si vine Doamne ajuta! |
Oooo, nuuuuu, hoashca trebuie izgonita din casa pana vine bb. Pe urma stresul se accentueaza ca doar o sa-si expuna sfaturile de experta

Bafta la examen!

Cristina
27 s cu
&
Elise-Stefania (3 dec. 2005)
racusor2010 spune:
adriana, scuza-ma....dar cred ca e de ajuns sa ii dai sa citesti ce am scris noi ca fuge mancand pamantul ![]()
![]()
Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 'neata. azi la ora 16 imi vad si eu delfinasul...abia astept... ![]() Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 8 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
sa ne aduci doar vesti bune

Oana
34+ - Matei
ciristina_serban spune:
De acord cu crissy, soacra trebe sa plece inainte de venirea bebelinei...
Tina, bafta la examen! Doamne fetelor, ce tare sunteti ca mai sustineti si o sesiune acum in sarcina. Am vazut ca mai sunt fete prinse in examene. Va admir ca faceti fata la asemenea stres si oboseala psihica! BAFTA!
larissa, te asteptam cu vesti bune.
Racusor, daca burtica ta vrea sa stai cumintica in patut, pai asa sa faci.. sanatatea ta si a delfinasului e cea mai importanta!! o sa ai timp dupa sa faci treburi... de o sa ti se acreasca... ![]()
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+
Riana
michelle1981 spune:
adriana sper sa gasiti o solutie sa plece soacra.. Ea nu avea o locuinta unde statea inainte? Sa o vanda si sa se mute in alta locuinta in Buc. Probabil asta dureaza cel mai mult. Oricum tin pumnii!
larisa asteptam vesti bune!
cristina ce bb grasun ai!
Pai bebelina mea are cu aproape 1 kg mai putin..
Aseara am experimentat ceva contractii.. Efort nu am facut in afara de o ciorbica, in rest stat la orizontala. Am luat magnerot si no spa.
Oare sa iau si azi preventiv? (magnerot am luat deja)
Multumesc tuturor celor care au votat numele bebelinei
Stateam si ma gandeam daca e baiat pana la urma sa fac un poll si pt nume de baieti? 
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu 
AMR 8+
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu...
vad ca nimeni nu a facut cafeluta azi... va invit eu la una naturala, ca ness nu merge...
adriana, nu stiu cum suporti tu toate astea, eu doar citind prin ce treci tu si ma ia o stare de nervi de numa! fetele au dreptate, daca iti vine cheful sa dansezi la miezul noptii sau sa mergi la baie din 5 in 5 minute, fa-o, e casa ta si nu ai de ce sa menajezi un intrus, ea nu te menajeaza pe tine (pe delfinas nici atat), nici macar nu respecta casa voastra! sigur o sa incerce sa te ignore, dar macar o sa te simti tu mai bine. poate dupa o vreme o sa oboseasca si ea cumva daca vede ca nu e dorita, dar asa, daca lasati lucrurile sa mearga de la sine, va crede ca a castigat si acolo o tineti si la pensie, nesimtita!!!
aelita, stiu ca la noi e boierie fata de ce povestesc fetele ca e in tara (si fata de ce am vazut eu cand am nascut...). aici la spital sunt 2 paturi in salon (dar pe cat posibil se incearca sa se puna o mama cu bb singuri intr-un salon), stiu ca se plateste tv si iti cumperi castile de la automat de pe hol. am vazut ca se dau hainute ptr mama si bb, eu vroiam camasile mele, de aia intrebam daca e obligatoriu. oricum, 2 zile sunt floare la ureche. printesita o sa stea la nasi, au si ei o fetita cu un an mai mica decat a mea, oricum vor fi in vacanta atunci... sti ce-mi place mie aici la spital? mirosul!
e o curatenie sclipitoare si parca miroase a proaspat oriunde intri, chiar si in baie, nici urma de miros de dezinfectant...
fetele care aveti intalnire cu bbii, sa veniti cu vesti bune... 
33+ AMR 6+
Gibraltar la lac_
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
rodyka spune:
crissy77, sora mea e la Bistrita, nu-i place Spania (a stat la noi 2 ani)... dar nu mai vrea sa nasca la stat (are o fetita de 1 an jumate), ci la clinica privata...
multumim fetelor ptr urari...
33+ AMR 6+
Gibraltar la lac_
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
La multi ani Pufescu!!Sa vina bebe cu sanatate, fericire si impliniri!Adriana: nu pune la suflet ca influentezi bebelina.asa sunt unele femei...numai bune de pus pe foc, ca vrajitoarele, le mananca pe ele grija de ce fac altii...cunosc atitudinea...prea bine.vrea ea sa-si bage nasul in problemele voastre...CUTRA de femeie!Mor pe ia o pauzarileastea care au nevoie sa fie intretinute..mai stiu eu cateva :((.soacra-mea are impresia ca daca ea cheltuieste si nu mai are bani, noi avem obligatia sa-i dam, ca vb aia, noi oricum avem de unde..in loc sa ajute ei copii, copii tre sa stea drepti..mama lor de nemernice...Eu zic sa faci in asa fel incat s ao faci sa plece..nu vb cu ea, umbla in fundu gol prin casa...ce-o sa-ti faca?!te pupa undeva.si merita sa ii zici de la obraz vreo doua..pe bune..asa cum ea ranjeste, zi-i si tu vreo doua si razi si tu, asa in gluma, mama ei de nesimtita.tranteste, faca galagie, circ...
Belu: sa-ti traiasca fata !!!Sper ca esti bine cu varicela :*
Fetele cu datu pe jos: o multime din hainutzele mele au devenit carti de bucate...de cand cu burtoiul.nu exista masa la care sa nu insir meniul pe bluza![]()
.mi-e rusine, dar ce sa fac.
In sfarsit a nascut nevatsa colegului, in dimineata asta...asta inseamna ca mai am fix 2 saptamani de venit la munca...desi nu mai pot, de abia ma tin pe picioare.am un tembel de sef...si mi-e teama ca daca se schimba legile AGAIN, o sa trebuiassca sa ma intorc la munca si tre sa am unde 
, desi pe bebe nu am cu cine sa-l las.

Victo: si eu sunt in aceeasi situatie:dupa 6 iulie bebe poate sa vina linistit, fac si eu un an neintrerupr ![]()
Va pup!!
Laura
31+ cu 
AMR 8+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu