Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 19
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mya85 Stiti cumva daca la maternitatile private care au contract cu casa e nevoie de trimitere de la medicul de familie si de adeverinta de la lucru de salariat??? De ambele sau doar de una din ele? 33+ cu AMR 6 saptamani |
eu am nevoie de trimitere de la dr de familie pentru internare nastere si de la serviciu de adev ca sunt platitoare de CAS
ca sa imi aplice reducerea
Bulina
35+ cu
poznasAMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui michelle1981
Cea a sotilor Capraru e in google docs. Dar intr-adevar parca erau mai multe carti. Eu am salvate mai multe... Sa le uploadez in google docs? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu ![]() AMR 8+ |
parca si eu imi aduc aminte ca erau mai multe

si eu am salvat cateva pe celalalt laptop care e la "medic"

daca le ai tu, poti face upload?

Oana
34+ - Matei
ooana spune:
| citat din mesajul lui mya85 Stiti cumva daca la maternitatile private care au contract cu casa e nevoie de trimitere de la medicul de familie si de adeverinta de la lucru de salariat??? De ambele sau doar de una din ele? 33+ cu AMR 6 saptamani |
iti trebuie o adeverinta din care sa reiasa ca esti platitor de CASS
Oana
34+ - Matei
racusor2010 spune:
off...zilele astea tot cate o suparare
v-am zis zilele trecute ca eram fericita ca am comandat plafoniera pentru camera copilului..trebuie sa fie alba si pe margine bleo cu stelute..
am primit-o azi, am desfacut-o si bleo nu exista 

e alba si cu stelute intr-adevar
i-am sunat pe aia sa vina sa o ia inapoi 

sper sa trimita curierul inapoi, sa imi dea si banii ca nu avem pe cine sa trimitem acum sa duca coletul
si vreau si banii inapoi 

sper sa se rezolve...asa m-am saturat sa fac cumparaturi de la pat fara sa vad si cand le primesc sa vad ca de fapt e altceva 

am asa emotii cu patutul si comoda....si abia pe 15 vin alea 

Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala 
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui ooana daca le ai tu, poti face upload? ![]() Oana 34+ - Matei |

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu 
AMR 8+
aelita spune:
DRAGAICA eu pe unde vad gemeni,cand sunt mititei,ii vad diferiti de inaltime,deci e ceva normal la inceput,si mereu am auzit de diferente de greutate.de aici ma gandesc ca si capul e mai mic.dar nu inseamna ca cel mic are vreo problema,nuuu,e la fel cum eu nasc un copil de 2600 si tu nasti unul de 3500,daca ii pui unul langa altul sunt diferit,dar perfecti amandoi!
apoi cel mic il prinde pe cel mare din urma![]()
in general,cand e fata si baiat in burtica,ti se pare normal ca fetita sa fie mai mica,mereu se spune ca baietelul e mai mare.dar cum la tine sunt doi baieti,trebuie sa fie la fel de normal ca unul sa fie mai micut.
RACUSOR sa vezi tu ca ajungi la 39 si te rogi de el sa iasa![]()
am avut multe fete asa la odiseele trecute !
RODICA miuroase asa frumos in spitale pt ca ai sa vezi cum spala cat esti tu acolo si ce bine o fac ! baia,camera,pe sub paturi,tot,si cand ies din camera iti multumesc tot ele tie ...nu stii de ce![]()
cand am nascut-o pe Sofia ,am stat doua in camera,acolo erau camera pt doua,cu o cortina intre noi,cu o baie ,cu doua tv .nu e nevoie de casti ca se dau destul de incet,e mai greu cu doua in camera ca mai plang bebeii,mai sforaie insotitorii...
la Sofia,a mea cam plangea,apoi eu nu puteam sa dorm si cealalta femeie baaaaaai sforaia si ea si barba-su si copilul se trezea si scancea ca vrea sa pape,si ei sforaiau in cor !!!!!!!![]()
iar eu m atrezeam de febra de la lapte si a mea nu sugea,ca as fi auzit-o si daca zicea MIAU,d-apai sa mai si sforai ! adormeam si eu pe la 5-6 dimineata cand mai era putin si veneau asistentele peste noi cu diverse...
dar apoi in camera de o persoana,doar eu si sotul,am boierit ca la hotel.
e bine cu insotitor,in caz ca e copilul plangacios,la mine amandoi au fost,si tati se plimba cu copil pe umar prin camera,sau il culca pe burta lui.cat dormeam si eu 3 ore,apoi preluam eu copilul de la 3 noaptea la 6 dimineata si dormea si tati.
ai nostri au fost plangaciosi rau cand erau mici...
si eu sa fi stat asa nu puteam,ca nu aveam eu chiar asa putere sa stau in picioare sa ma plimb,eram bine dar nici chiar sa nu dorm deloc dupa o nastere !
canu vine nimeni la tine,mi-a luat 2 ore sa vina cineva sa vada de ce urla asa copilul ..
Sora-mea,in acelasi spital la care am nascut prima oara,a avut camasile ei de acasa,dar eu m-am uitat in jur si nimeni nu era cu ele de acasa si mi-a fost rusine sa intreb...
La Andres,la fel,am uitam in jur,toata lumea cu camasile de spital...mi-era ca daca intreb mai ia tare ca e spital si nu e voie..in final in ultima zi mi-am pus camasa mea,zic si asa plec ,ce sa imi mai faca
si nu au zis nimic.Acum nu stiu ce o sa fac..
oricum camasile alea sunt bune,iti schimba in fiecare dimineata,au panza f buna ,par noi.le iei cu incredere cu teancul de prospape albe albe impecabil !
la Andres,prima data cand l-au spalat ,spre seara,mi-au zis daca vreau cu hainutele mele sa le dau,si acnd au venit cu el spalat ,au zis ca hainutele sunt mici
Alea de le luasem eu cate 10 din fiecare ,mici ca sa nu stea lalai,si el era ditai zimbrul de 3700 ! si au venit cu un body de spital,pe care l-am pastrat ca amintire,cu maneca lunga si un dungi,si inscriptia spitalului mica pe piept.
caciula era haioasa,desirata,cu un nod in loc de motz,hahaa,dintr-un material ca de ciorap tesut rar.
dar sunt haiosi asa !
caciulile mele,vreo 5 la numar,erau toate mici,el avea capul iesit din grafic !
noroc ca aveam si haine mai mari la noi,ca venisem cu geamantanul![]()
dar caciuli nu mai aveam,ca le cumparasem pe cele mai mici.oricum nu a mai fost nevoie,dupa ce i-a scos ciorapul ala de pe cap de ziceai ca e delicvent![]()
![]()
felicitari surioarei pt bebe!!! are si copil mic ! bravo!
| citat din mesajul lui Otiliav Racusor, baga un ochi aici si te imbolnavesti. Sunt asa de multe ca mi-am prins urechile. Dar musai sa fac si eu ceva delfinasei mele, sa fie asa cadou de la mami, mai special Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra |

PUFESCU-La multi ani !!!

29+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
ciristina_serban spune:
Otiliav multumesc
Adevarul e ca am avut burta mare inca de la inceputul sarcinii. Imediat s-a cunoscut... doar ca nu am poze, ca nu prea imi place sa ma trag in poze..hihihi
Ei, racusor, nu te stresa.. o trimiti inapoi si gata. Si sunt convinsa ca va fi oke cu patutul... nu-ti mai fa ganduri rele dinainte. Adevarul e ca eu de asta nu comand nic pe net.. pentru ca nu pot vedea lucrurile respective.. Eu chiar nu pot comanda pe net nic..
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+
Riana
aelita spune:
eu am inceput o paturica in genul ASTA in forma de triunghi,apoi marginea aia ca volanul se face separat.
se face foarte usor asta,se incepe cu 10 ochiuri si se ajunge la aproape 300 de ochiuri ,crescand cate 4 ochiuri la fiecare 2 randuri,in acelasi loc.la mijloc si spre margine.
se face usor .
Dragaica,te bagi?
29+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
racusor2010 spune:
eu nu prea am de ales ![]()
la patut si la comoda a fost sotul...a fost balamuc 

acum astept sa vad ce se intampla...
domnul a fost dragut la telefon, sa speram ca ne rezolva...si asta e, o sa mearga sotul sa aleaga o plafoniera
alta nu mai comand...
e nasol de bani, ca acum avem cheltuieli mari si pierdem asa bani aiurea 

Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan