Fulgusorii de nov.dec 2009 (74*)
Raspunsuri - Pagina 8
sunshine2009 spune:
Nu prea am curaj la cafea, de cand mi-a v..t si sufletul in timpul sarcinii cu ea. Am inceput sa beau de oboseala un pic iara, dar numai fara cofeina si in jumate de litru de lapte. Ma intreb si eu cateodata la ce ajuta..?
cryss_oana spune:
Nu stiu daca chiar ajuta,poate e numai in capul meu:"am baut cafea,deci am energie",nu stiu.Oricum eu,acum,sunt ca un copil care a descoperit o jucarie noua.Sa-ti spun de ce sunt asa incantata:cand eram mica(5-6ani),impreuna cu o prietena de joaca am luat cutia de ness a matusii ei si pe furis am baut cam jumate de cutie amandoua,era ness Amigo,apoi stiu ca ni s-a facut rau si ne-am culcat,cand ne-am trezit nu mai aveam nimic,dar de atunci n-am mai suportat nici macar mirosul de cafea...pana de curand
A_driana spune:
camy pai pediatra lui David numa in 9 va vedea rezultatele...io pana atunci ...
cryss faina faza cu tipa respectiva
,proaspata ca un bujor' ...f bine, asa trebuie
scrieti scrieti fetelor ca si mie imi place de numa
io acuma trag pe dreapta.....oricum n-am gasit nimic.....
noapte buna sa aveti
p.s. shine te va prinde dimineata tot asteptand sa se trezeasca piticul, si piticul va dormi bine mersi...
A_driana , de minunea mea David-Andrei
vias spune:
Cryss_oana si eu beau cafea dimineta..imi lasa sotul facuta o cana ..si al pranz mereu iimi fac o cana de-aia mare de capuccino...tare!..asa imi place...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
hahaha!! de cand n-am mai auzit de ness amigo! Parca si acuma ii simt mirosul in nas cand deschideai doza! Ma apuca si pe mine pofta cand ma gandesc. Dar cat m-ai trebuia sa freci pe el, sa se faca spuma.....
Cat despre pitic, doarme ca broasca la noi in pat, ca a grevat iara la culcare. Maine cu siguranta ma ia de odihnita. Sau cel mai sigur, cand ma pun eu in pat ii vine lui cheful de joaca
cryss_oana spune:
A_driana stii de sfatulmedicului?Acorda consultatii online,daca te inscrii ai dreptul la 3 consultatii gratis pe luna in orice domeniu,vrei adresa?Mai are si o sectiune unde iti interpreteaza rezultatul la analize pe loc,ai putea sa incerci,macar iti faci o idee.
cryss_oana spune:
Camy tu ai "vechime",eu sunt deabia la inceput...17%cafea si de restul lapte si alte minuni.Sunshine,iti dai seama ce il "frecam"noi cu apa rece
dienutze spune:
Deci esti de groaza!
uite, si de asta intru eu sa stam de vorba, ma binedispuneti rau cateodata!
Esti o dulce!
Da, mi-au trecut procesele de constiinta, si asta pt ca ma ajuta ea, ma iubareste cum ma prinde! Adica ma ia de perciuni si ma pupa balos de unde apuca, de obraz, barba, gura, iar eu sunt absolut topita!
Da, Natalia sta in fundulet si se joaca singura cu jucariile, dar cu conditia sa ma aflu in camera cu ea! Se rostogoleste doar cand considera ca e nevoie, adica daca dupa ce tipa dupa o jucarie si nu i-o aduc eu, se taraste ca o omiduta, dar nu pot zice ca merge de-a busilea, apropos, felicitari Flavius!
Azi avea 8,6 kg, eu sunt f multumita de cum evolueaza.
Consider ca am cel mai cuminte si mai destept copil! , cum altfel?!
Da, tati e mana mea dreapta, ma ajuta enorm, o crestem doar noi doi, parintii amandurora sunt la 300 si la 100 de km de noi.
Si acum ca ti-am satisfacut curiozitatile, te consider datoare
Tot esti in domeniu!
Ce modalitate legala ar fi sa nu mai am probleme cu chiriasii din apartamentul de deasupra care chefuiesc des si cu multe hore! Scuzati offtopicul! Intram pe privat daca considerati.
Pup toate fetele si mai ales puii! Noapte buna!
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_oana A_driana stii de sfatulmedicului?Acorda consultatii online,daca te inscrii ai dreptul la 3 consultatii gratis pe luna in orice domeniu,vrei adresa?Mai are si o sectiune unde iti interpreteaza rezultatul la analize pe loc,ai putea sa incerci,macar iti faci o idee. Andreas-Georgian,comoara mea!!http://community.webshots.com/user/OanaAndreas?vhost=community |
pe mine ma intereseaza..scrie aici adresa..pls!!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
eu ma duc la nani.....sa vad cum o sa dorm eu..ca barbatul meu..care este extrem de indragostit de fiu-sau...l-a luat in pat la noi...si eu nu pot sa dorm niciodata bine cu copilul la noi..ca imi e groaza sa nu-l ating...mai si copilul asa bine doarme intre noi
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE