Fulgusorii de nov.dec 2009 (74*)
Raspunsuri - Pagina 9
cryss_oana spune:
Ups,cred ca nu trebuia sa scriu adresa,scuze.Camy,cum fac?Somn usor si vise placute,multila Flavius.Al meu doarme cu noi in pat de la 2 luni,mi-era mila de el cand il vedeam singur in patut,am zis ca il tin pana la 1 an,apoi il mut
vias spune:
'neata fetelor
sunt ruptade somn....cum spuneam nu dorm absolut deloc bine cu copilul in pat...acum sunt si foarte obosita si, si foarte intepenita de spate...tot din cauza ca stau nemiscata noaptea...nu ma pot relaxa, nu cumva sa-i fac ceva rau copilului
asa ca merg sa beau o ditamai cana de ....vreti si voi?????????
Cryss_oana asa crezi tu...ca la 1 an vei mai avea pe cine sa muti in patut???? No way....nu va mai vrea...de-asta insist eu sa doarma copilul in patut...
Este adevarat ca si mie imi place cand sta langa mine...cand isi pune piciorusele pe burta mea, sau cand ma ina in brate...dar in acelasi timp nu vreau sa doarma cu noi in pat....nu e normal! asa zic eu! e parerea mea
ma duc sa-mi beau cafeaua si revin!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
tiusca spune:
Neatza fetele!
Dar ce-mi place cat ati scris!!!!Super...
Camy-felicitari ptr.mersul de-a busilea.Ce imi doresc si eu sa mearga Razvanel,mai ales ca Matei nu a mers.Dar el nu da semne ca ar vrea.Se joaca singur in popenet si cate 1/2 ora(cand trebuie sa-i schimb jucaria)se rostogoleste,merge ca rama,dar de-a busilea nu vrea.Poate mai incolo.
Am vazut cat de diversificati sunt copii vostri,si al meu bate pasul pe loc.Cu siguranta trebuie sa mai incerc si eu retete noi.Dar noi am inceput la 6 luni si tare greu accepta ceva nou.
Oana-nu mai te necaji cu alaptatul.La fel am patit si eu la Matei,manca mix,dar eu nu mi-am facut procese de constiinta nicio clipa.Sunt convinsa ca un copil creste la fel de sanatos si cu lapte praf si cu lapte matern,dar mai ales daca e crescut cu multa dragoste,asa cum o facem noi toate.Pe Razvanel l-am alapatat ptr.ca eram mai cu experienta.
My_lady-felicitari ptr.nota si bafta si la al doilea examen
A_driana-bafta la examen si nu-ti mai face griji ptr.analize(zic eu care eram paranoica cand observam valori anormale la analizele mele).Sunt sigura ca nu e nimic grav.Si da,poti scrie pe site-ul sfatul medicului.Eu am apelat de vreo 3ori la ei si sunt f.ok.
Laura-ce bine ca esti in Canada.Aici Diana nu ar fi avut nicio sansa sa mearga la scoala.Ma uit ca si copii autisti au sanse slabe sa mearga la o gradinita.
Nu am uitat de poze dar trebuie sa le descarc
Va pup si revin
vias spune:
azi vreau sa-i dau f mult lapte lui Flavius...oricum, vad ca marea lui dragoste tot laptele ramane...
Pt dupamasa ii fac branzica calcica ..cu...nu stiu ce...mai vedem...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
asta scrie in cartea mea si am gasit si pe cateva site-uri spunand la fel..pe mine ma interesa in special carnea
Carnea
Cele mai digestibile carnuri, pentru sugar sunt vita, vitelul, pasarile (pui, gaina), pestele slab, ficatul de vitel, vita si pasare (care se recomanda abia dupa 7 luni). Nu este indicata sub nici o forma carnea grasa, carnea provenita de la un animal batran, carnea de miel, porc sau vanat.
Se dau cate 20-30 grame de carne preparata, de 3-4 ori pe saptamana, dupa varsta de 6 luni. Aceasta se fierbe inabusit sau in apa si se faramiteaza cu mixerul. Se poate da fie separat, fie incorporata in piureul de legume. Carnea este importanta in alimentatia bebelusului datorita aportului sau valoros de proteine, atat cantitativ (15-25%) cat si calitativ, de oligoelemente si de vitamine din grupul B.
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
A.Macedonski-Rondelul beat de roze
De roze e beata gradina
Cu tot ce se afla imprejur
E beat si cerescul azur,
Si zizaie, beata, albina.
Se clatina parca lumina,
Un tunet e simplu murmur. --
De roze e beata gradina
Cu tot ce se afla-mprejur.
Dar iata... -- A mea nu e vina...
Chiar eu, in gentil trubadur,
Visind, langa-al apei susur,
Ma schimb, asteptandu-mi regina... -
De roze e beata gradina.
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
o stiam...o stiam!!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
LMA Andreas-Georgian de Cryss_Oana
LMA Sofia Crisitiana de Madalina_T
..cat si celorlalti fulgusori care au zburat din casutza noastra
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |