Fulgusorii de nov.dec 2009 (74*)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Ce vaccin nu au primit?
Eu le-am facut la baieti doar vaccinurile infanrix (penta/hexa), asa ca nu am stat dupa vaccinuri primite de la stat/de la Cantacuzino

Mami de Vlad - 11.11.2009 si Andi- 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Luciandrea eu am cumparat toate vaccinurile...pe banutii mei...asa ca nu stiu ce sa-ti spun...sper sa le aduca in curand!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Voi platiti vaccinurile la copii??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu am platit majoritatea vaccinurilor

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Dar ce spor aveti la scris
My_lady - cum ai reusit sa-l faci pe sotul tau sa reduca tigarile,ma intereseaza
Apropo,sotul meu este la miting,la protest cu colegii

Nu mai stiu cine a zis ca era sa scape bebele din pat,si eu era sa patesc la fel ieri,era pe patul nostru(pat dublu ),pus pe mijloc si l-am auzit gangurind,dar mai greu,semn ca era deja pe burtica,l-am mai lasat vreo 3 min si cand m-am dus la el sa arunc o privire,il vad exact pe marginea patului,dar in marginea opusa in care statea de obicei .Tot de ieri a inceput sa se ridice cand sta pe spate,zici ca face abdomene si tare il mai necajesc doi dintisori,eu asa zic ca asta e cauza ca este f marait de cateva zile si in partea de jos la gingie se cunoaste bine forma dintisorilor,dar presupun ca mai dureaza pana sparge gingia

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

da, platim...asa este in Ro...
ei teoretic spun ca dau si gratuit...dar din spital mi-au spus atat cei de la Tg Mures cat si cei din Bv ca imi recomanda sa cumpar eu variantele straine, pt ca statul da si vaccinuri expirate...dovada a aparut imediat cand incepusera sa se faca vaccinuri expirate si premierul a spus ca stie de situatie, dar ca s-a interesat..si vaccinurile expirate nu fac rau copiilor, in cel mai rau caz, nu-si fac efectul!

asa ca eu am preferat sa nu ma risc...si am luat varianta straina, cumparata de mine...Infanrix...dau o caruta de bani, dar macar stiu ca le are facute la timp si sunt bune!@
Plus ca mai nou...nu mai vin nici alea expirate...acum nu mai vin deloc...desi...STATUL spune ca asigura vaccinurile gratuit!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Alexa felicitari pt sotul iesit in strada la protest!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

da, platim...asa este in Ro...
ei teoretic spun ca dau si gratuit...dar din spital mi-au spus atat cei de la Tg Mures cat si cei din Bv ca imi recomanda sa cumpar eu variantele straine, pt ca statul da si vaccinuri expirate...dovada a aparut imediat cand incepusera sa se faca vaccinuri expirate si premierul a spus ca stie de situatie, dar ca s-a interesat..si vaccinurile expirate nu fac rau copiilor, in cel mai rau caz, nu-si fac efectul!

Plus ca mai nou...nu mai vin nici alea expirate...acum nu mai vin deloc...desi...STATUL spune ca asigura vaccinurile gratuit!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

offff
asta-i multumirea ca facem copii care vor plati candva impozit si din asta pensiile lor de bogatasi...
Vitamina D macar se primeste?

legat de tigari: la mine a functionat (acum zaspe ani!) urmatoarea varianta: de fiecare data cand simteam nevoia sa fumez, luam sticla de apa si trageam o gura. Nu de suc! Nu de lapte! Nu de altceva!
Avantajul e ca pe langa asta mai iti asiguri si necesarul de lichide pe zi si..nu costa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu am primit o data vitamina D de la pediatra...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

vitaminaD am primit o singura data in maternitate...atat...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput