Fulgusorii de nov.dec 2009 (74*)
Raspunsuri - Pagina 11
busymummy spune:
A_driana, ai trimis mesaj cu analizele la pediatra baietilor mei? Sa stiu sa-i spun sa-ti raspunda repejor
Mami de Vlad - 11.11.2009 si Andi- 5 ani.
vias spune:
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
mummy pediatra baietilor ii R.R.P ? ca vad ca doar asta ii pediatru acolo, si mai este un psiholog...desi vad ca asta ii rezidenta...
daca da, atunci i-am trimis
de fapt eu am trimis la sectiunea pediatrie
A_driana , de minunea mea David-Andrei
vias spune:
My_Lady este criminala! Pe cuvant!!!
Asta cu prima pagina...eu zic sa isi spuna si fetele punctul lor de vedere...daca vor sau nu sa trecem pe prima pagina profesia....
Cu meniul...cred ca ai de ales de acolo..ori una, ori cealalta...
Flavius a papat azi 140 ml lapte praf si 180 ml fructe (piersica + caisa + para +1 biscuite) la blender....
Mi-a ramas si mie...ma duc sa pap
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
busymummy spune:
Da, ea este... si sa stii ca este minunata si f. buna in meseria ei, chiar daca e rezidenta .
A_driana spune:
mummy
fetelor din partea mea puteti pune pe prima pagina ce vreti voi....io n-am treaba...
A_driana , de minunea mea David-Andrei
busymummy spune:
Si pentru mine e ok sa treceti profesia (profesiile)
sunshine2009 spune:
Ma simt un pic depasita, cand vad cate alimente mananca deja puiutii vostri.
Aseara s-a intamplat intr-adevar aproape Murphy, Filip s-a trezit o singura data, si asta evident cand m-am dus la culcare, satula de atata paza
luciandrea spune:
Buna fetele si de la noi. Si eu m-am trezit Camy cam intepenita pt ca sotul meu a avut dorinta sa doarma cu piciulina la mijloc, si el a dormit de taiai lemne pe el iar eu....nuami pe o parte , iepureste.
Acum a adormit in patut dupa ce a papat(pepene galben cu piersica si cereale ca nu am mai avut biscuiti). Pt pranz mai am supita de ieri, stiu ca nu are ni8mik daca e de pe o zi pe alta, atat.
Mai am o problema, ne-au decalat astia cu vaccinul lor, ca nu l-au primit , imi vine sa mor...voi ati avut probl de astea?
Lady, esti o dulce..eu cred ca iti staea mai bine o meserie de cercetator, ceva ca esti o curioasa rauBAFTA LA EXAMEN. Esti cumva la Spiru la faculta sau la stat?
Azi se anunta o zi faina, sper sa iesim pe afara dupa pranz.