Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Lili_g spune:
Ralu spune-ne tot ce ai pe inima ca de-aia ne-am adunat ca sa ne sfatuim si sa ne incurajam una pe alta.
loutzy ti-am zis eu ca 2 zile sunt prea putine sa te "obisnuiesti" cu asa veste grozava
...bravo mamica curajoasa!
vasilasanita spune:
Buna!
Ce rapide sunteti! Am uitat sa dau data nasterii mele 10.12.1979.
Spune-ti-mi din ce luna se iau vitamine si ulei de peste. Eu nu sunt in tara pt 3 saptamani si aici dr mi a dat vitamine MAterna, nou aparute, care contin capsule cu vitamine si acid folic si capsule cu ulei de peste. Si a spus ca pot sa iau in fiecare zi cate una. Eu citisem ca se iau de prin sapt 10. Voi cum faceti?
Pupici!
+7
Dumnezeu ne va ajuta!
loutzy spune:
Oricum multumesc mult de incurajari si adevarul e k sunt si mai linistita. singurul meu stres a ramas sa dau vestea aksa, dar cel mai bine cred k o sa o dau cu el de manuta k nu stiu ce reactie poate avea tatal meu.

E putin cam pe nepusa masa k nu ma stia el cu planuri de astea.
zanabuna spune:
Buna,
Sunt noua in Odisee, azi am vazut cele doua liniute roz si am simtit si o avalansa de sentimente care mai de care mai ciudate , nu ma asteptam sa raman insarcinata asa repede cu toate ca i-mi doream UM 28 Aprile,deci am 4 sapt si 5 zile , as dorii sa-mi recomandati si mie o dr, femeie as prefera.La cat timp v-ati prezentat la dr.dupa ce a-ti aflat ca sunteti gravi?
Sunt cam zapacita in momentele astea.
Sarcini usoare
loutzy spune:
Eu am fost la 5 saptamani si pe urma pt ecograf acum 2 zile. Nu iti pot recomanda un medic. Eu fiind abonata medicover am cautat pareri pe internet despre medicii care lucreaza acolo. Multa sanatate tie si lui bebe

7+
zanabuna spune:
Daca se poate sa ma treceti si pe mine in lista de gravi
DN 7.03.1983 , UM 28.04.2010
loutzy spune:
Nici voi nu aveti? Eu macar nu am voie sa dorm.
Bine ai venit printre noi zanabuna. sa ai parte de sarcina fara probele si de un bebe sanatos.
7+
dangabriela spune:
Buna dimineata burticute dragi!
Eu ma simt f bine in dimineata asta!Nu am nici o greata si ma simt plina de energie!
Saptamana viitoare merg si eu la eco la Medlife.
Adhnana , si eu am abonament acolo si merg la dr Tatu Irina pt ecografie.
Iar dr mea ginecolog e Dima Cornelia de la Polizzu!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 5 +
bebelusi spune:
Ralu , cam tarziu am venit si eu pentru sfaturi, dar au dreptate fetele, mai fa o eco si totul va fi bine
Zanabuna bine ai venit, un bebe e un inger binevenit tot timpul, chiar daca nu te asteptai, vei vedea, iti va lumina viata
Loutzy si eu zic la fel, te duci cu el de manuta si le spui. Ai 26 de ani, esti suficient de mare. Parintii tai il cunosc pe el?Il plac?De cat timp sunteti impreuna. Parerea mea e ca atunci cand te duci la tata sa ai si inelul pe deget, ca daca nu afla ca va veti casatori nu ii va pica bine....
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"