Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ralukara, pe scurt, nici tu si nici doctorita nu puteti stii cand a avut loc ovulatia.
Eu inteleg ca ea zice ca ai un sac clar cu doua saptamani mai mic decat varsta pe care ar fi trebuit sa o aiba. Eu zic ca ea se poate insela si gata.
Cum, pisici, "pare bine" daca nu vede oul? Mie una dintre valori mi-a atras atentia si anume cea a colului. Eu nu am mai auzit de col asa ingrozitor de scurt la varsta asta gestationala, de aceea am motive sa consider eronate masuratorile ei , in general.Pai daca nu poate masura corect colul, cu eroare de zeci de mm, cum sa masoare ea corect embrionul sau sacul?
Singurul lucru pe care il poti face este sa repeti ecografia peste o saptamana, sa vezi evolutia.Dar du-te la un dr care stie ce face, plzz.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Nu te ingrijora de lipsa de experienta...pai de unde sa ai experienta asta - draga de tine, asa invatam cu toatele. Eu cu 3 copii si tot am emotii si ma "miorlaiesc" uneori.

Daca-ti povestesc ce aeriana eram eu la 23 de ani cand am avut primul copil...Nu m-am dus la doctor deloc. Cu 3 sapt inainte sa nasc m-am dus la o moasa si m-a intrebat daca am facut analize; "ce analize?" Pai de sange. "N-am facut". M-a trimis atunci... S-a uitat ea la burta, m-a pipait, avea o palnie care o punea pe burtica sa asculte baiale inimii, mi-a zis ca o sa am fetita de vreo 3kile jumate peste vreo 2 sapt.

A nimerit la fix...ce mai ecografe...N-am luat nici vitamine nici nimic, mai luam calciu cand imi aminteam...Ce-i drept ca s-a vazut ca nu m-am ingrijit.

Curaj!O sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

simptomele mele de sarcina nu prea sunt ca la carte, nu am greturi, nu am dureri de ovare sau de burta, ma doare capul dar am migrene de vreo 2 ani in mod frecvent, o sensibilitate mai mare a sanilor si cam atat...nu ma simt obosita, nu am pofte, de fapt nu prea mi-e foame deloc...

Mergi la inceput

uff...de ce nu m0am facut eu doctor? k in mine aveam incredere ca stiu ce fac....o sa incerc sa ma linistesc ca stiu ca asa e cel mai bine dar mi-e imposibil sa nu imi fac ganduri deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemi_b spune:

salut,

hai ca ma bag si eu in seama ca nu am mai scris de mult...
in primul rand Raluca nu e obligatoriu sa ai simptome, sunt foarte multe femei care duc bine merci sarcina, fara greata, fara dureri...deci nu e un motiv de ingrijorare
in al doilea rand....nu te agita cu eco, in acest moment iti faci rau tie, incearca sa te relaxezi si sa gandesti pozitiv...

in ceea ce ma priveste pe mine, fara greata, usoare dureri dar bag no-spa..dureri de sani si astept cu nerabdare sa ma duc la eco sapt viitoare, chiar daca nu am scris, din motive de lene si oboseala va citesc adica sunt si eu pe aici

va pupacesc
Ane 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Seara buna fetelor,

In sfarsit reusesc si eu sa intru sa va spun ca am vazut un bebe mic de 10mm cu o inimioara ce batea repede repede de 140ori pe minut si am vazut conturul lui bebe caputul, trunchiul si piciorusele...
E totul ok ...

Am programat eco de morfofetala de trim I la dr mea Mirela Popa de la Medlife si la Iosup la CMU (de verificare)...intreba cineva la ce dr mergem...

Ralu, eu zic sa stai linistita pt ca este important ca valoarea BHGC sa creasca nu musai sa se dubleze exact. Cat despre simptome stai linistita ca ai tot timpul sa apara...sau poate esti norocoasa si nu apar deloc. Nu este un criteriu. Daca era extrauterina se vedea la eco sigur. Mai asteapta inca 2 saptamani si mergi apoi la dr pt o eco sa vezi clar ce si cum se intampla. Acum e prea devreme si nici medicii nu vor sa dea un diagnostic clar daca nu sunt siguri, insa important este sa te calmezi si sa ai incredere ca nu ai rezultate proaste la analize. Eu cred ca totul este ok. Asa ca r trebui sa iei acid folic de 1 mg pe zi, daca inca nu ai inceput...

Lutzy, imi pare tare bine ca se rezolva treburile pt tine. Tine minte ca trebuie s anu te stresezi ca bebe simte ce simti si tu.

Multa sanatate!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Anemi bafta la eco sapt viitoare

Ralu nici eu nu am avut nimic pana la 7 sapt si ceva. nu ziecai k sunt insarcinata. inafara de sanii umflati si un pic durerosi, nu aveam nimic nimnic.
deci nu e obligatoriu sa ai toate simptomele sa fie sarcina.
la fel cum nu e obligatoriu sa se dubleze fix bhcg-ul. trebuie sa creasca cat mai mult.
stai linistita ca si eu am tot 23 ani. deci stiu cam prin ce treci.
linisteste-te si incearca sa gandesti pozitiv.
nu face bine la bb sa stai in stres. si pe langa asta nu rez nimic.

dc vrei sa te linistesti mai du-te la un eco la alt medic.
mai afla o parere.
te asteptam cu vesti

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Raluca eu zic sa te calmezi. Dupa cum spuneau si fetele poti sa mai faci un ecograf in alta parte. Prima data cand m-am dus la control eu eram atat de stresata k nu aveam nici un simptom de sarcina doar k ma intepa pe partea dreapta si testul iesise pozitiv. Eram atat de stresata sa nu fie sarcina extrauterina incat tot timpul numai la asta ma gandeam. Dupa ce am fost la medic m-am linistit k s-a vazut atunci sacul vitelin in uter. Am repetat ecograful pe 31 mai si parea totul bine dupa cum mi-a zis doctorita. Singurul lucru care ma ingrijoreaza e k bataile pe minut ale lui bebe sunt 162. Sper sa nu fie nici o problema. Ma duc luni la ginecolog sa imi explice ce si cum mai detaliat.

Mergi la inceput

loutzi, ma bucur tare mult pentru tine, ca incep lucrurile sa se aseze la normal. pana la urma era doar socul de vina pt iubitul tau. va doresc clipe frumoase, fericire si sanatate la toti trei

iar pentru toate fetele de aic un mare SARU'MANA! ati reusit sa ma faceti sa ma linistesc. va multumesc tare mult si sunt tare vesela ca am descoperit forumul, e deosebit de bine sa ai cu cine sa vorbesti, sa gasesti oameni dornici sa dea un sfat sau macar o vorba buna. va multumesc tuturor din suflet.

nu-mi imaginam ca o sa am atatea emotii si o sa imi fac atatea ganduri...

oricum, ma bucur sa va am alaturi si imi pare rau daca sunt o pisaloaga si o mica smiorcaita dar ma sperii tare usor si nu am cu cine vorbi. si asa stau si ma gandesc ce soc vor avea toti cei din jur cand o sa incep sa anunt(dar asta pe la 3 luni, ca pana atunci sa ne obisnuim noi cu ideea)si cum o sa am parte de reactii ciudate mai ales de la prietenii nostri ca familia ne intreba deja de un pe cand un nepotel...
uff....vorba lunga mai sunt..

si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Somn usor. Si eu as vrea sa dorm dar nu-mi permite serviciul. Stai sa vezi k la mine cand o sa dau vestea cred k o sa-mi sara si lumea in cap k am facut un bebe asa de repede, k nu ma cunosc de mult timp cu prietenul meu. dar asta e. sanatate multa voua si bebeilor.

Mergi la inceput