Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
Ina mersi mult
voi vedea acolo ce si cum
vad ce zice si medicu
oricum medicu nu e genu care sa te jumuleasca de bani
macar mi-am facut o idee cat e cel mai scump
multumesc mult de tot 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
RaluKara spune:
fetelor help....
ajutati-ma si pe mine....
luni beta hcg 6894,62
azi la 48 de ore 10458,18
rezultatul stiam ca ar trebui sa se dubleze..si acuma sunt speriata rau...si pana vineri
si acuma sa va zic si restul..
la eco TV de luni rezultatele sunt asa:
DUM 16.04.2010
VG 6w3d
DPN 21.01.2011
miometru ecostructura_ imagine cu omogenitate medie
endometru _ imagie de sac gestational mic fara ecou embrionar, cu VO 3,0 mm, GS 10,3 mm (4w0d )
corp dimensiuni antero posterior 36,4 mm
longitudinal 46,2 mm
transversal 43,7 mm
col 26,7 mm
observatii nu se vizualizeaza ecou embrionar, corp galben
abia vineri seara am programare la ginecolog...si in momentul asta am o stare de disperare...
spuneti-va va rog o parere
bebelu86 spune:
ralu nu stiu sa iti zic ce inseamna minunatiile alea de le-ai scris tu
dar stiu k nu e obligatoriu sa se dubleze bhcg.
adica nu tre sa fie neaparat 2 inmultit cu cat aveai inainte cu 48 ore,.
stai sa intre fetele sa te lamureasca..k eu habar nu am
incearca sa te linistesti. k ii faci rau si lui bb

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 9+
bebelu86 spune:
Ralu dar cand ai fost luni la eco, ti-a zis k e ok???
din ce am calculat eu, ar trebui sa ai cam 6 sapt si un pic.
deci trebuie sa se vada.

Albumele noastre
bb 9+
inaioana spune:
La BetaHCG nu ma pricep, nu stiu ce sa zic, e clar ca a crescut, oare chiar e musai sa fie dublu matematic? Ai folosit acelasi laborator? Aceeasi ora de prelevare?
Cat priveste ecografia, nu inteleg de ce nu a incercat sa te lamureasca ecografistul insusi deloc.
Pot doar sa iti spun ca ecografia asta tine mult de capacitatea de a stii unde sa te uiti si de a interpreta corect ce vazi acolo, as vrea sa am un banut pentru fiecare rezultat eronat de care am auzit pana acum.Gandeste-te ca e vorba de mm si ca orice tramurat de mana la varsta asta gestationala strica tot. Pe de alta parte o proasta pespectiva a sondei te face sa nu poti masura ce trebuie, sa nu vezi lucruri importante sau sa vezi ce nu e (adica sa interpretezi aiurea alte chestii din zona).
O buna prietena a primit si poza cu sac clar fara ou nimic si peste doua ore alt ecografist ii dadea poza cu bebe seren in sac. Care bebe e acuma un baietel frumos de vreo 2 ani.
Ecografia a fost transvaginala? A fost facuta de un doctor cunoscut? (Ca ecografe si-au cumparat multi, dar nu stiu sa le foloseasca)
Simptomele de sarcina cum sunt? Au scazut, au crescut, nu ai?
PS Uite de aia nu fac eu nicio ecografie pana la 7 saptamani cand se vad sigur bataile cordului fetal. (Am facut la prima sarcina si m-am lecuit de experimente din astea)
Gandeste pozitiv , te rog, si incearca sa nu te stresezi. Asta cu siguranta nu face bine bebelusului.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
RaluKara spune:
pai, la eco a zis ca pare bine dar ca e cam mic si ca nu poate sa se pronunte exact daca sarcina e viabila sau nu...si nu stiu ce sa cred..a fost prima data cand am fost la dr asta...eu sunt studenta si med de familie e in targoviste...nu stiu doctori in buc...
nu cunosc pe nimeni care sa imi dea mai multe informatii....
doctorita era rezervata in ce spunea...bine, ea calcula ca si cum as fi avut ovulatia fix la 14 zile...de 3 ani iau anticonceptionale pentru o polichistita ovariana...luna trecuta eram in luna de pauza...si a fost un accident cu prezervativul...daca nu iau anticonceptionale am un ciclu extrem de neregulat de 21- 45 de zile...asa ca nu pot sa imi dau cu parea exact cand a fost ovulatia...
nu stiu ce sa cred...
Lili_g spune:
Ralu, e foarte grea asteptarea pana vineri dar numai doctorul poate sa dea un verdict.
Eu am mers odata la doctor tot cu o teama ca a ta si mi-a spus asa: "si daca e ceva rau tu nu ai cum sa schimbi daca te ingrijorezi". 

RaluKara spune:
eco a fost transvaginala facuta la clinica hipocrat cu dr silvia dumitrescu...am citit pe net atat pareri foarte bune cat si rezervate in ceea ce o priveste... cu mine s-a purtat exemplar, a detaliat, mi-a raspuns la intrebari.
probabil sunt atat de speriata avand in vedre ca e vb de prima sarcina, am 23 de ani...lipsa experientei isi spune cuvantul
Carmen_Marieta spune:
Ralu stai linistita ca Doamne doamne are grija de tine si de samburelul mic. eu la prima sarcina am asteptat 2 saptamani sa se vada clar oul, si totul a fost bine. dr mi-a zis sa stau calma, ca daca ma stresez ma va afecta si pe mine si pe out.
Hai ca mai e putin pana vineri.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...