Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelana_34 spune:
Buna
Sunt noua oe aici .Sunt viitoare mamica de ian 2011. Sunt bucuroasa ca si voi. Va doresc sarcina usoara si sper sa vorbim si sa ne sfatuim.
va pup
bebelana_34 spune:
Buna din nou
Treceti-ma si pe mine in listuta gravidutelor cu buburuze
DN 26.12.1975, um 07.04.2011,DPN 10.01.2011
bebelu86 spune:
ZANABUNA bine ai venit printre noi
sarcina usoara si bb sanatos 

ma ocup imediat de listuta
ce e linistea asta pe aici?? 
sau dormiti inca?
ati cam avut chef de vb azi-noapte 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
mamutz spune:
loutzy bataile inimioarei trebuie sa fie intre 160 si 180, deci 162 e f bine. Si la mine au fost 163 si dr a zis ca e f bine asa.
9+
bebelusi spune:
Bebelana bine ai venit, baga repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa ne scrii in timp real.
Fetelor am vomityat, pentru prima data....dupa ce m-am incumetat sa iau prima pastila de acid folic.....cica de ce nu iau..........de-aia ca imi vine sa vomit de la medicamente, abia am luat duphastonul.........uff, oare daca nu iau nimic va fi bine bebe????
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
bebelusi incearca sa iei macar acidu folic si in loc de duphaston ia utrogestan si pune=l vaginal k se absoarbe mai bine si mai repede.
sa sti k am obs ca atunci cand am luat duphaston oral, mi-a fost rau. cum nu am mai luat mi-a fost bine
vezi k atatca si ficatu k e progesteron sintetic
vb cu medicu si zi k ti-e rau si sa-ti prescrie altceva,
bebelana bine ai venit. baga rpd 10 mesaje sa te vedem in timp real
hai k ma apuc sa fac listuta
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 9+
loutzy spune:
Buna fetelor. Azi vad k e liniste pe aici. Am si eu intrebare poate stie vreo una din voi. E necesar si musai sa ai medic de familie. K eu nu am si nici nu prea am cum sa-mi fac k nu am mutatie pe bucuresti.
In privinta realtiei mele cu prietenul meu problema e k nu ne cunoastem de f mult timp si tatal meu nu l-a cunoscut inca. Ideea ar fi fost sa le fac cunostinta in iulie cand ma duc aksa k am o cumatrie. De asta sunt si asa stresata.
7+
bebelu86 spune:
LOutzy nu e neaparat nevoie de medic de familie. decat dc lucrezi, iti va trebui k el iti da adeverintele in caz de concediu, trimiteri pt analize k unele sunt gratuite, si te mai scuteste de niste banuti.
si am inteles k mai trebuie sa iti dea un carnet al gravidei sau nu stiu cum se cheama. dar nu stiu cat de util e si dc e nevoie neaparata de el.
iar in ce priveste cum sa dai vestea, habar nu am.
pana la urma ia o varsta, nu mai esti copil si raspunzi de actele tale, si dc asta e decizia ta de a avea un copil, nu vad unde e probl.
acu sa nu fie tatal tau genu k mai intai nunta si dupa copii.
chiar nu stiu. al tau prieten ce zice?
Albumele noastre
bb 9+
loutzy spune:
Pai eu lucrez si am si un abonament de sanatate la medicover care imi acopera unele din analize. Pana acum nu am platit nici o analiza si nici ecograful pe care l-am facut luni. Am sa vb cu pritenul meu poate ma pot inscrie la ac medic ca si el.
Pai am vb cu familia lui si ei sunt de acord chiar daca nu suntem casatoriti. Noi am hotarat sa lasam mai pe la anul cununia si nunta k avem niste probleme. Eu sper k tatal meu sa primeasca vestea bine pana la urma e primul lui nepot.
7+