Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
Adhnana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Buna ziua Ati inceput sa cumparati creme pt vergeturi? Eu habar-nu-am ce crema sa iau, o sa folosesc si ulei de masline dar nu de acum. Si nici nu stiu daca sunt predispusa la vergeturi pt ca nu am avut oscilatii de greutate si nu mi-au aparut niciodata. Mamicile ce ati folosit la sarcinile anterioare? Si o intrebare mai delicata 9+ |
kiwi + iaurt activia, e testat
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
7 fix
bebelusi spune:
Eu am hemoroizi si aveam dinainte, am experimentat travaliul pana la contractii din 2 in 2 min si am experimentat si cezariana, si nu stiu ce as alege. Nu mi se pare travaliu asa/......ingrozitor.....adica exista dureri mai rele pe lumea asta care nu te lasa sa respiri....te doare incontinuu.......macar la nastere ai secunde de relaxare....parerea mea. Si eu m-am refacut repede dupa cezariana, dar nu stiu zau.....nu in aceeasi zi ca cele care au nascut normal...
Cele ce nasc normal nu fac furia laptelui.....
Hemoroizii ii am la fel, deci nu s-a inrautatit nimic.....
Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 8 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Adhnana spune:
Mustela, eu nu am facut vergeturi in timpul sarcinii, le aveam dinainte![]()
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
7 fix
bebelu86 spune:
luna am primit coletu. e la posta. maine cred k ma duc sa il iau.
abhia astept sa=l incerc sa vad cum e 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
bebelusi spune:
eu tot mustela am folosit, si nu am vergeturi decat putine pe sani ca mi-au crescut de 10 ori mai mult
Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 8 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
mara95 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Si o intrebare mai delicata 9+ |
de la ginecologul meu, fara restrictie:
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
ROXANA_82_CT spune:
legat de cremele de vergeturi, eu mi-am luat deja, desi inca nu ma dau in fiecare seara, crema antivergeturi de la sanosan, se gaseste in supermarketuri la raionul de produse pt bebe (creme, servetele pampersi). am luat crema la recomandarea unei prietene care era fooarte slaba cand a ramas gravi, si apoi nu i-au ramas deloc vergeturi. e destul de scumputa crema, vreo 22 lei, si flaconul nu e mare deloc, sa vad cat ma va tine cand o voi folosi zi de zi.
sunt totusi sceptica, pt ca si eu am deja vergeturi, mi-au aparut inca din adolescenta pt ca am crescut brusc ,...
5+