Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mica din cate stiu eu ca sa iti apara semnatura mai jos cred ca dai enter de cateva ori inainte sa scrii ce vrei tu la semnatura, si graviduta o iei de la zambicei de acolo, o atasezi, si apoi scrii cat ai

Mami puiutului Vlad Mihaii
8 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Daria mergi la profil personal, editare profil, si jos ai obtiuni
dai pe + si se mai lungeste listuta in jos.
iar prima e semnatura.
dai enter de mai multe ori sa se duca mai jos si dc vrei sa iti apara burtica aia galbena scri intre [ ] gravi dc o vrei pe aia rosie cum e la mine scri gravired iar langa nr de sapt.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Buna ziua
Ati inceput sa cumparati creme pt vergeturi? Eu habar-nu-am ce crema sa iau, o sa folosesc si ulei de masline dar nu de acum. Si nici nu stiu daca sunt predispusa la vergeturi pt ca nu am avut oscilatii de greutate si nu mi-au aparut niciodata.
Mamicile ce ati folosit la sarcinile anterioare?
Si o intrebare mai delicata: cum tratati constipatia? Ca la mine nu prea merge cu nimic si am inteles ca ar fi permise supozitoarele cu glicerina pt copii.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mamtz mi-a zis doc k pot sa bag supozitoare cu glicerina sau sa iau ceaiuri de la plafar special pt gravide
dar nu abuza de supozitoare ca da dependenta

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

ceai de musetel, prune....si eu sunt constipata

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 8 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Pentru constipatie se recomanda consumul de fibre vegetale. Mancati musli sau cerealele acelea zdrobite, pisate, in ce combinatii doriti, inmuiate sau nu. Eu am gasit un Musli ieftin la Metro, o cutie mare, musli cu ciocolata, la pret foarte foarte bun. Sunt fulgi de cereale pisati, cu bucatele de ciocolata si cu diferite fructe uscate. Rontai mereu din care o lingura de musli din acestea, si sunt foarte satioase, sanatoase si contin multe fibre care ajuta la tranzitul intestinal.

burticutza 7 [hipi]

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Fetele, pentru dureri de cap din alea "turbate" ce sa iau in afara d emedicamente? ma terorizeaza capul de azi dimineata
Si altceva am vrut sa intreb, pe cele care sunt la bb2 sau bb3 , nu la primul, ati avut probleme cu hemoroizii? pt ca eu am hemoroizi, si pana acum nu m-am dus la doc pt asa ceva , din pacate, si apoi am aflat de samburica si doar pentru nastere mi-e frica, ca nu stiu ce ma asteapta, legat de hemoroizi.oricum, lucruri bune nu am auzit...

Happy 7+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Pffff, proasta exprimare mai am astazi. De fapt, intrebam mamicile care au trecut printr-o nastere, pt ca noi, cele care asteptam primul bb, nu avem de unde sa stim foarte multe legat de nastere.

Happy 7+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Manac cereale integrale si iaurt si manac f multe fructe si legume crude. Si manac si ciorbica. Dar eu pot sa amestec linistita prune si prumb fiert, si varza murata, si lapte si ce mai vreti voi ca degeaba. Am zile cand e ok si zile cand e jale. Inainte ma ajuta cafeau dar acum incerc sa o evit. Mai incerc fara cofeina dar am inteles ca procedeul prin care se scoate cofeina e mai nociv decat cofeina in sine. Azi am rezolvat totusi cu cafea, ca incepuse sa ma cam doara peste tot. Of!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mica Daria HIV-ul se face gratuit cu trimitere de la dr de fam. Cam in 2 zile e gata.
Legat de nastere, eu am experimentat si travaliul si cezariana, dar va spun sincer ca la ce dureri am avut, n-as naste natural, poate cu epidurala, eu una dupa cezariana m-am recuperat foarte repede si acuma la bb 2 va fi cezariana iar.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 8+

Mergi la inceput