Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelana_34 spune:
Mi se pare cam nasol ca imi face si eco si control mie mi se pare cam mult mai ales ca n-am probleme
bebelusi spune:
Buna dimineata, fetelor, am facut ieri o ciorba de legume in care am pus si loboda si suc de rosii facut in casa si a iesit dementiala........este mancarea ce mi-a priit cel mai bine de cand am ramas insarcinata, am mancat cate 2 farfurii....un deliciu, desi mie de obicei nu imi place loboda
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelana_34 spune:
La sfarsitul lunii merg pt al doilea control si am sa-i vad inimioara ca prima data aveam 6 saptamani si nu am vazut decat sacul gestational emotionant dar nu ca atunci cand ii vezi batand inimioara.
bebelana_34 spune:
Am avut greturi acum 2 sapatamani erau mari de tot cu voma iar saptamana trecut putine iar acum mai deloc
Carmen_Marieta spune:
Bebelusi mai sunt si
pe aici care poftesc da?
Trimite la pachet un borcan de ciorba...

Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
8+
bebelana_34 spune:
la primul copil au inceput mai tarziu pe la 2 luni jumate si m-au tinut pana la 4 luni
mica_daria spune:
Buna dimineata buburuzelor...
Am vazut ca suntem tot mai multe la odisee si ma bucur mult de tot!!!
pentru fiecare in parte.
Eu am intrat rar pentru ca acasa sunt "rupta de oboseala", am avut si inchidere de luna la servici de am crezut ca explodez de atatea ore state acolo, cu toate ca inainte nu aveam treaba , stateam pana imi terminam treaba, dar acum nu mai am stare.
asa, in alta ordine de idei, nu am apucat sa imi fac analizele ce mi le-a dat doc (puteti sa dati cu rosii dupa mine, stiu ca nu am procedat corect), dar am stat la servici de dimi pana seara zilele astea, si azi am o saptamana de cand mi le-a dat doc sa le fac, si as vrre sa va intreb cum ati reusit sa faceti analize gratiute, si care ar fi acelea. si de ce as avea nevoie, trimitere de la medicul de familie si adev de la locul de munca, sau??? eu sunt mai pe langa, noroc ca sunteti aici sa va pot intreba.
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai linistit si ai frumos!
Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!