Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
bebelu86 spune:
sunt bune si alea ...dar incearca sa mai bagi si ceva papica
k bb are nevoie acu..
nici eu nu am papat cam o sapt jumate...dar s-a simtit imediat.
eram moale si abia ma tineam pe picioare.
dar usor usor mi-am revenit..
cu multe rosii a mers
ai incercat cu lapte sau covrigei?
asta am auzit de la fete ca merge
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
roxx26 spune:
Din fericire eu inca nu ma plang de greturi, decat cate o ameteala dar mai rar...cat despre mancare alternez momentele in care as manca non stop cu cele in care mi-e foame dar efectiv nu-mi place nimic...dar in general, multumesc lui DD, ma simt bine. Ceea ce va doresc si voua , tuturor.
Pupici 

Noapte buna
_
BB e deja pe drum
8+
bebe creste
bebelu86 spune:
ma bucur Roxx ca esti bine si nu ai probl

si de la mine si noapte buna
ne auzim maine
sper sa fie mai multa activitate pe aici
si sa avem burtici noi cat mai multe![]()
oricum deja suntem 40. 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
loutzy spune:
Somn usor fetele.
Eu o sa dorm maine mai toata ziua. Mai merge cu lapte batut sau sana, nici numai de astea nu pot manca si dubios as manca pizza sau cartofi prajiti mancaruri dupa care nu m-am dat nicodata in vant.

vise placute.
8+
al3csa spune:
Buna seara fetele .. vad ca v-ati mai inmultit .. ma bucur tare mult pt voi 
Mai intru pe la voi si va mai citesc din cand in cand pt ca mi-e tare dor de odisee. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Va pup dulce dulce 

de
Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis 
Irinukaaa spune:
Neata burticute-dragute! 
Ieri am avut o zi ocupata si n-am apucat deloc sa ma apropii de calculator sa citesc ce si cum se mai scrie pe site.
Bine ca nu ati fost f vorbarete
!
Eu am primit ieri rezultatul la analize (la cele gratuite) si sunt OK! Sunt tare fericita ca parca mi-era frica sa nu iasa cine stie ce, sa trebuiasca sa bag medicamente...

. Mi s-a luat o pietricica de pe inima...
Bine ati venit noi gravidute! Sa aveti sarcini usoare si la termen si bb sanatosi si frumosi! 

9+
Shhhht! Cresc...
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata burtici,
eu raportez un inceput de zi fara greata. Numai ca am o problema: am o colega in birou, care se da la interval de 2-3 ore cu un parfum dulceeeeeee, si imi provoaca o asa greata.... cum sa-i spun ca-mi face rau???

A si voiam sa va intreb, eu mi-am facut programare pt echo de trim I in sapt 14+, nu e cam tarziu, se mai vede pliul nucal? Mamicile care sunteti la bb2 poate ma lamuriti si pe mine...
A si sa nu uit: bun venit noilor burtici!
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
8+