Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Iubita.Mara bine ai venit alaturi de burticile cu bubureze, eu nu am fost la aspirante am trecut direct la Odisee, sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Zanabuna, intrebai mai devreme de un medic. Eu merg la dna dr Roxana Bohaltea, care este la Medlife, Anais, Medical City, dar si la Municipal. Este un om extraordinar, cu multa rabdare si foarte apropiata de pacienti. Eu am umblat pe ls cativa ginecologi pana am gasit-o si am stiut de la prima consultatie ca voi naste cu ea. Poti sa dai un search pe google si o sa gasesti opinii ale unor fete care au fost tratate si au nascut cu dumneaei. Sper ca ti-a fost de ajutor sugestia. Succces in gasirea unui medic bun.
In rest, iti pot spune la ce dr sa nu mergi, din experienta mea, dar nu cred ca are rost aici.
Pupici

_
BB e deja pe drum
8+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Danina, Mara bine ati venit printre burticile de buburuze
sa aveti sarcini usoare si la termen cu bbei sanatosi

sunteti in listuta.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

lili super frumoasa si impresionanta povestioara.
a avut grija Doamne Doamne de acest bb sa se nasca sanatos si fara nici o probl.
offf...mare sunt minunile lui Dumnezeu.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

ce fac burticile, cum va mai simtiti azi? Eu am o stare de apatie si de lene, asta dupa ce abia am scapat de nodul din gat care mi se pune in general pe seara. pt toate burticile

8+

Mergi la inceput

eu una sunt bine
azi am frecat duda la greu
k a avut al meu treaba la pc si nu am avut chef de nimic
deci am stat numai in pat
am papat, am dormit, am papat, am dormit
numai asa k am tinut-o
sper sa mai dorm la noapte

Albumele noastre

Mergi la inceput

e bine k poti sa papi. eu una abia pot manca pur si simplu simt cum mi se inchide stomacul, am impresia k e plin imediat ce am luat o gura de mancare. cu somnul ma plang pt k nu pot dormi cat vreau k lucrez in 3 schimburi si sapt asta sunt schimb de noapte.

8+

Mergi la inceput

Am uitat un "nu". "nu pot manca."

8+

Mergi la inceput

offff si cum faci fata?
eu una nu as reusi

sti de la ce am obs ca nu mai pot papa si mi=-e greata?
am luat duphaston de vreo sapt k nu mai aveam utrogestan si aici langa mine nu avea si mi-a fost lene sa ma duc in alta parte
si de 2 zile am uitat sa le iau.
am luat numai acidu folic
si ma simt super bine
mai am de dim greata, dar trece imediat ce pap rosii goale

Albumele noastre

Mergi la inceput

eu nu iau decat acid folic pt k atat mi-a prescris medicul si in caz ca ma doare burtica nospa, dar nu are legatura acidul folic cu faptul k nu pot manca k am vreo luna de zile de cand nu mai am pofta de mancare, as manca numai fructe si seminte

8+

Mergi la inceput