Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Bebelana mi-am dat seama k ai gresit si am scris deja 7.04
sa-ti traiasca baiatu si poate acu vine o surioara.

Carmen habar nu am eu ma duc cand fac fix 13 sapt. medicu meu mi-a scris asa pe planu sarcinii:
DT: s11-13
eco morfologie fetala: s12-14

stiu k dupa ce se face eco la max 24h se face analiza de sange pt DT.

Bebelusi si eu am facut o ciorbita de cartofi cu mult zarzavat si bors. mai am o portie si gata .
azi tre sa gasesc altceva de facut.

Irina

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Carmen sa stii ca si eu aveam la serviciu un asemenea coleg si eu l-am rugat frumos sa se dea mai putin sau sa isi dea cu altul daca are cumva......a ras de mine si a inteles

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

buna!Am si eu o mica intrebare. Ultimul, cm a fost pe 25.04, alaptez fetita de 7luni jumate si am facut un test minut la 6 zile de la intarziere, care a iesit pozitiv. Am avut contact sexual neprotejat in a 17 zi a cm. E posibil sa fiu gravi iar? Am un sure check, dar cred ca astept pana maine la prima ora ca sa fie cat se poate de concludent.
Pupici la burtici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Buna dimineata burtici,

eu raportez un inceput de zi fara greata. Numai ca am o problema: am o colega in birou, care se da la interval de 2-3 ore cu un parfum dulceeeeeee, si imi provoaca o asa greata.... cum sa-i spun ca-mi face rau???

A si voiam sa va intreb, eu mi-am facut programare pt echo de trim I in sapt 14+, nu e cam tarziu, se mai vede pliul nucal? Mamicile care sunteti la bb2 poate ma lamuriti si pe mine...

A si sa nu uit: bun venit noilor burtici!

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
8+

Eco morfofetala de trim 1 se face intre 11 saptamani si 6 zile si 13 saptamani si 6 zile. Dupa aceasta data, masurarea pliului nucal nu mai are relevanta. Poate reusest sa schimbi programarea sau sa mergi in alta parte.

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 7 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Bun venit noilor gravidute!

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 7 fix

Mergi la inceput

georox. orice e posibil
eu am numarat 41 zile
cm tau de obicei e regulat?
fa inca un test si vezi ce iese
eu zic k esti graviduta.

te mai asteptam cu vesti

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Georox... din punctul meu de vedere o sa fi iar mamica! Mai ales ca l-ai facut ziua si e si sure check!
Noi te felicitam oricum! Sa fie sanatoasa fetita ta si sa ai o sarcina usoara cu bb2!

9+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

am facut un test minut asa se numea, sure chekc il fac maine dim.Cm nu e regulat. Si apopos mai am o fetita de 3 ani si 9 luni.deci voi fi mamica cu trei bebei.nu am nici o simptoma de gravi, dar nici de cm. va spun maine rezultatul.

Mergi la inceput

sa fie intr-un ceas bun, sa ai sarcina usoara si la termen
te asteptam cu vesti bune

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Georox, felicitari pentru sarcina. Daca testul este pozitiv, cu siguranta esti insarcinata. Alaptarea nu te fereste de sarcina si nici nu e contraindicata in sarcina.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput