Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Am uitat sa zic, simt miscari de sambata, mai ales seara cand stau linistita in pat.

15+ mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

fetelor am modificat prima pagina si am trecut cate mamici suntem sa nastem in fiecare luna si am trecut si cati baieti si fetite sunt in fiecare luna.
daca e cineva care nu este trecut acolo sau nu are caruciorul trecut acolo sa imi spuna ca sa pot modifica
deja incepe sa se coloreze cu carucioare prima pagina

16+

Eu nu-s in lista, sunt mai nouta, nu stim nici culoarea caruciorului... dar am datele DN: 31.07.1974, UM: 14.03.2010, DPN: 19.12.2010

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am reusit si eu sa anunt angajatorul despre bb si mi-a dat sa-mi completez fisa de risc profesional. Sper sa fie ultimul document de care sa ma mai intrebe.

11+

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic medicul si spitalul. Cezara Bucur, maternitatea Regina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

Buna fetele!

Ce mai faceti? Eu nu am mai intrat de muuuult si nici nu am citit tot din urma pentru ca am avut niste necazuri in familie. Sotul mamei a facut un preinfarct deci am fost cu stres, spitale, iar eram gata sa uit de sarcina mea.
Cu mine si bb e totul bine insa. Am fost la eco luni si era totul ok. Desi dublul mi-a iesit bine, o sa fac amniocenteza din cauza varstei. M-am programat pe 9 iunie la triplu si pe 15 iunie la amnio. Mai face cineva amnio ca sa am si eu cu cine sa schimb impresii?
Cantarul imi arata 4 kg in plus, tot sper ca de fapt sunt doar 3.5 ca e apa retinuta etc....dar cred ca sperante desarte.

Bine ai revenit! Ma intrebam de ce mai dai bani pe triplu test daca oricum faci aminiocenteza? Nasa mea a facut aminocenteza, ii iesise risc de sindrom down de 1/160 la TT si a vrut sa fie sigura ca e totul in regula cu bebe. Pt ea procedura a fost ok, nu au fost evenimente neplacute si sarcina nu a fost afectata desi ea era destul de speriata de ce citise pe net. Important e sa fie priceput dr care recolteaza, proba de lichid trebuie sa fie limpede, fara sange. Ei i s-a recoltat la Polizu si proba a fost dusa la Medsana, costa vreo 1400 lei. Multa bafta!

Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Eu o fac la doctorul Albu de la clinica Al Co San, dar care activeaza si in Giulesti. De fapt la Giulesti se face amniocenteza. Motivul pentru care fac triplul, e unul destul de ciudat, sper sa iasa prost (eu oricum nu cred deloc in el - am multe prietene cu triplul iesit prost pe degeaba) ca sa am indicatie clara de amniocenteza. Minte incalcita am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

pai daca vrei sa iasa prost minte si tu la intrebarile care ti se vor pune. spune ca esti fumatoare inraita, ca fumezi ocazional si iarba, ca bei de stingi, etc. dar ma indoiesc ca iti va refuza cineva sa faci amnio daca tii mortis.

Mami de (28.10.2008) si bb2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

Eu o fac la doctorul Albu de la clinica Al Co San, dar care activeaza si in Giulesti. De fapt la Giulesti se face amniocenteza. Motivul pentru care fac triplul, e unul destul de ciudat, sper sa iasa prost (eu oricum nu cred deloc in el - am multe prietene cu triplul iesit prost pe degeaba) ca sa am indicatie clara de amniocenteza. Minte incalcita am.

Pai ti-a zis medicul ca iti face aminocenteza doar daca iese rezultatul prost la TT?
Proba de la amniocenteza trebuie sa ajunga la laborator in maxim jumate de ora, daca o faci la clinica si trebuie sa ajunga la Giulesti sa ai grija sa mergi cu cineva care poate transporta proba in timp util. Daca faci direct in Giulesti atunci e ok.

Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor eu sunt moarta de somn . Adorm oriunde ma puneti si daca totusi stau treaza am stare de totala apatie, un fel de somn cu ochii deschisi .

Mai rau, nu mai exista niciun fel de mancare care sa imi surada. Daca mananc legume crude mi se face rau de la stomac, chestiile prea gatite nu le-am suportat din nastere, carnea nici atat, de lactate m-am saturat...

Nu mai vorbim ca atunci cand ajung acasa iau calea canapelei de urgenta si eventual pe cea a patului.

Am uitat sa zic ca am in weekend eram in extrema cealalata. Dupa ce am curatat toata casa, inclusiv mansarda pe care nu o folosim, am trecut la curte...

S-a mai confruntat cineva cu o oboseala de genul asta???

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Buna burtici!
Bun venit noilor mamici !!!!
amelia_ilie te-am trecut eu in lista, sa mai scrii inca 7-8 mesaje una dupa alta ca sa scapi de moderare si sa vadem in timp real ce scrii

ioanast ti-am trecut dr si spitalul

sarcina usoara tuturor si bb sanatosi

18+

Mergi la inceput