Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 alinushca si mie mi-a zis doctorul ca ideal este sa nu iei nimic in prima jumatate de sarcina. Eu am plecat de la 68 de kg si acum am 77 deja . Am avut eu si 93 pe vremea cand faceam FIV si tratamente hormonale la greu. |
e de inteles in cazul asta ce ti se intampla. dar lasa ca trece cu bine sarcina si apoi te poti ocupa de tine mai mult in asa fel incat sa revii la o greutate confortabila. eu am o admiratie secreta pentru femeile care au avut curajul sa faca FIV. atat de mult chin si durere pentru o rata micutza de succes
Mami de (28.10.2008) si bb2 16+
alinushca spune:
miruna iti mai zisei de cateva ori ca nu am nici cea mai vaga obiectie sa scoti avionul si sa pui caruciorul.
pissi78ro spune:
citat din mesajul lui douradoudou pissi eu ma gandesc ca dev vine de la DEVELOPMENT si poate s-a dezvoltat bb cu 64% fata de ultima echo.. Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 16+ cu |
10+
pissi78ro spune:
La semnatura mea apesi pe fugurina aia care face poze si acolo vei gasi toate albumele mele. Eu pe Teo al fel am luat-o de cand s-a nascut si pentru mine este cel mai minunat copil. Eu cu sotul meu am facut 6 inseminari si 3 FIV si nu ne-am ales cu nici un bebe asa ca am ales sa o adoptam pe Teo.
Ce poveste frumoasa ai crisis81. Esti un om adevarat si bravo tie! Te admir!
10+
mirunam spune:
citat din mesajul lui alinushca miruna iti mai zisei de cateva ori ca nu am nici cea mai vaga obiectie sa scoti avionul si sa pui caruciorul. Mami de (28.10.2008) si bb2 16+ |
Stiu dar cum nu am nume nu vreau sa fac sa dispara copilul . Conta sa scot multimea, ca a ramas unul nu conteaza... in plue aveam o problema cu zanele alea care mutau si scrisul
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +
alinushca spune:
miruna, nu conteaza, ca e foarte vizibil la mine la semnatura. nu are rost sa fiu eu singura care iese in evidenta in lista. mai bine sa fie lista uniforma.
ukume24 spune:
fetelor tocmai am primit mail de la seful meu ca va pleca. Se muta la alta firma.... I'm so sad.... era foarte de treba si ne intelegeam foarte bine. Ufff ... si nush cine va veni in locul lui.....
13+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
simona-maris spune:
Buna, fetele.Stiu ca nu am mai scris demult,imi cer scuze,nu am intrat o saptamana si mi-a luat inca doua sa ajung la zi cu cititul.
VA multumesc celor care au intrebat de mine.Noi suntem ok,in ciuda programului incarcat si al unor dureri de burtica.
Doura,cand vii in tara ca sa-ti fac sarmalute muldovenesti si piftie??
Mirunaaa felicitari pt baby boy.Deci detii reteta pentru baieti..sa mi-o impartasesti si mie
Felicitari tuturor fericitelor mamici care nu s-au alaturat,sarcina binecuvantata,bebelusi sanatosi va duresc tuturor
IN alta ordine de idei..ne mai intalnim pe 5 iunie,Doeamnelor??? au pe cat vreti?? Daca vreti acum ...cand? unde ? cum?? Tot in Herastrau??
ioanast spune:
Buna fetele!
Ce mai faceti? Eu nu am mai intrat de muuuult si nici nu am citit tot din urma pentru ca am avut niste necazuri in familie. Sotul mamei a facut un preinfarct deci am fost cu stres, spitale, iar eram gata sa uit de sarcina mea.
Cu mine si bb e totul bine insa. Am fost la eco luni si era totul ok. Desi dublul mi-a iesit bine, o sa fac amniocenteza din cauza varstei. M-am programat pe 9 iunie la triplu si pe 15 iunie la amnio. Mai face cineva amnio ca sa am si eu cu cine sa schimb impresii?
Cantarul imi arata 4 kg in plus, tot sper ca de fapt sunt doar 3.5 ca e apa retinuta etc....dar cred ca sperante desarte.
15+ mami de Irina (10.02.2007)
mirunam spune:
citat din mesajul lui simona-maris Buna, fetele.Stiu ca nu am mai scris demult,imi cer scuze,nu am intrat o saptamana si mi-a luat inca doua sa ajung la zi cu cititul. VA multumesc celor care au intrebat de mine.Noi suntem ok,in ciuda programului incarcat si al unor dureri de burtica. Doura,cand vii in tara ca sa-ti fac sarmalute muldovenesti si piftie?? Mirunaaa felicitari pt baby boy.Deci detii reteta pentru baieti..sa mi-o impartasesti si mie Felicitari tuturor fericitelor mamici care nu s-au alaturat,sarcina binecuvantata,bebelusi sanatosi va duresc tuturor IN alta ordine de idei..ne mai intalnim pe 5 iunie,Doeamnelor??? au pe cat vreti?? Daca vreti acum ...cand? unde ? cum?? Tot in Herastrau?? |
Bine ai revenit !!! Nu eu detin reteta, sotul se lauda ca el nu stie sa faca decat baieti . Ma intreb daca era fata ce facea, zicea ca nu e a lui?
Pentru 5 nu s-a mai discutat nimic. Eu una nu stiu inca daca voi fi prezenta pentru ca am ceva treburi.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +