Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
anya2010 spune:
Miruna eu sunt vesnic obosita de cand am ramas insarcinata, nu mai sunt in stare de nimic. Desi m-am culcat la 22 aseara si m-am trezit la 10 dimineata, acum adorm cu capul pe tastatura. Bineinteles ca o sa ajung acasa si o sa ma intind in pat Cu mancarea sunt la fel, nu stiu ce as mai putea manca, sa gatesc nu am forta, de menu-urile de la restaurante deja mi-e greata.Mananc doar ca sa fie ceva acolo, sa nu macine stomacul in gol, daca ar fi dupa pofte as ramane nemancata. Doar dulciurile le mananc intotdeauna cu pofta . Slabisem 5 kg in primele 2 luni de sarcina, si acum am pus la loc vreo 4 cu "ajutorul" dulciurilor.
Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Fetelor eu sunt moarta de somn . Adorm oriunde ma puneti si daca totusi stau treaza am stare de totala apatie, un fel de somn cu ochii deschisi . Mai rau, nu mai exista niciun fel de mancare care sa imi surada. Daca mananc legume crude mi se face rau de la stomac, chestiile prea gatite nu le-am suportat din nastere, carnea nici atat, de lactate m-am saturat... Nu mai vorbim ca atunci cand ajung acasa iau calea canapelei de urgenta si eventual pe cea a patului. Am uitat sa zic ca am in weekend eram in extrema cealalata. Dupa ce am curatat toata casa, inclusiv mansarda pe care nu o folosim, am trecut la curte... S-a mai confruntat cineva cu o oboseala de genul asta??? MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 + |
si eu am fost in primele luni si acum mai putin super obosita....adica la munca undeva pe la ora 2 imi cadea capul de pe umeri...adormeam instantaneu..... ma uitam la monitor si adormeam.... acest lucru se intampla in fiecare zi....si cand ajungeam acasa adormeam de la ora 20:30 ....era socat sotul meu pt ca eu de obicei adormeam la ora 2 noaptea.... vreau sa spun ca in week-end-uri faceam 30 min treaba alte 15 min dormeam....asa decurgea ziua mea
acum ma mai ia somnul la munca dar mult mai rar...astazi a fost o zi mai somnoroasa si pt mine
cred ca faza cu somnul a fost drept "pedeapsa" ca nu am avut greturi, ameteli sau pofte de nici un fel, asa ca trebuia sa am si eu ceva
din cate am citit este absolut nosmal sa fim mai somnoroase deoarece bb ne ia din energie
16+
ana_o spune:
Hello, burtici!
Abia azi mi-am recuperat si eu actele de la sediul de ridicari auto. Un trafic groaznic!
Miruna, te invidiez pentru somn, eu nu prea mai dorm in ultimul timp. Pe 5 iunie eu n-o sa pot sa vin la intalnire, asa ca Simona, pare rau...
Si mai vreau sa subliniez ceva, pentru mamicile care m-au rugat sa le fac calculul meu. Vreau sa stiti ca eu am o hartie si un pix, insir anii din partea mamei si anii din partea tatalui, apoi trag sageti in functie de conceptie. Nu sunt Omida, nu ma influenteaza cu nimic dorinta voastra pentru o ea sau un el, totul e matematic. July mi-a scris ca nu spune ce-si doreste, ca sa nu ma influenteze. Pe mine n-are cum, ca un calcul e un calcul. Asta merge numai la cate-o ghicitoare... pe alea le poti influenta, un calcul matematic, NU. Sper ca ati inteles ca expresia "a da in bobi" e pur metaforica. Am vrut doar sa inteleaga toata lumea. Imediat vin si calculele... matematice!!
Ana
18
mirunam spune:
Anya, Lidia, ma consolez vazand ca nu sunt singura... imi este greu sa fac orice si sa ma misc de pe canapea in pat. Sper sa ne treaca repede perioada asta, eu de felul meu sunt destul de activa, mai ales cu ceea ce imi place .
Ca sa ma tin treaza cautam idei pentru camera copilului, desi am destul de multe mai cercetez daca nu adooormmm
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +
ana_o spune:
Madanic si Tigrutz, amandurora va ies baietei! Sper sa fie ce va doriti!
La July, la fel ca si la Sashenka, daca bebe e conceput pana in 24.03.2010., teoretic ar fi baiat. Daca e conceput dupa aceasta data, este fetita. E greu cand se schimba anii fix la momentul conceptiei. Sanatosi si frumosi sa fie, in rest sunt sigura ca fiecare mamica isi va iubi puiul cu toata dragostea din lume!
Ana
18
allexxia_m spune:
Vad ca iar vorbitit de kg in plus, eu am ajuns la 71
partea buna este ca vad ca nu mai iau asa rapid in greutate si sper sa ma tina asa ...
tare imi este teama sa ajung la 80 dar presup ca nu am cum sa scap
cu somnul am ramas si eu, vorba lidiei, cred ca din cauza ca nu am avut greturi, varsaturi, nu scapam de somnolenta
si da, si eu obosesc fizic destul de repede dar presupun ca este normal de acum incolo
Ana_o
18+
ioanast spune:
Amniocenteza se face chiar in Giulesti, deci nu e problema. Cu triplul ma gandesc daca il fac, doar asa in speranta ca am motiv rational de amnio. Totusi e si triplul destui bani.
Eu in timpul zilei sunt ok cu oboseala, dar seara pe la 22.40 pic de somn, nu ma pot uita la tv la nici un film pana la sfarsit.
15+ mami de Irina (10.02.2007)
tigrutz spune:
Ana, multumesc pt calcul...desi, recunosc ca mi-as dori fetita, am un baietel de aproape 3 ani si jumatate si mi-as fi dorit pereche. Dar daca va fi baiat, sanatos sa fie
14+
Siuta spune:
citat din mesajul lui MSymo Pissi, cica merge masajul, dar nu cu creme anticelulitice, ci pur si simplu masaj cu uleiuri, si nu foarte brutal. Symo 18+ Diana |
Mie medicul mi-a interzis sa fac masaj anticelulitic pe perioada sarcinii...
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
Siuta spune:
citat din mesajul lui marizta vroiam sa intrb fetele care au facut DT...cum se procedeaza: se face eco abdominal si intravaginal?k sa fiu pregatita pt luni 12 + Doamne ai grija si de noi |
Eu am facut eco transvaginala la DT
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community