Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
douradoudou spune:
miruna eu cred ca ai nevoie si de altceva nu numai de magneziu..ceva gen fier (am un feeling ca esti anemica)..anyway fa si tu un test de sange pt ca stii f bine ca in sarcina daca nu te alimentezi cum trebuie pierzi mult si apoi vine alaptatul..atunci se pierde f mult fier si calcium..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu
syl spune:
Ioana, unde inoti in Bucuresti. Si eu tot din Bucuresti sunt dar nu stiu piscine acoperite. Pentru bebei stiti de vreo piscina curata?
10+
heidy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
si mie mi se pare ca arat ca un carnat in tinutele vechi si chiar am cautat sa-mi inchiriez rochii de ocazie, dar din ce am gasit pe net, firmele respective au renuntat la afacere, cred ca nu era profitabila aici in romania. -9nsh de ce nu mai merge sa scriu cu litere mari0 si nici sa pun semnele de punctuatie....- si eu sambata sunt invitata la o nunta chiar de fitze, asa n-as fi vrut sa mergem, plus ca in vara aceasta trebuie sa mergem la inca vreo 4. ioana, daca afli de vreun magazin dragut cu rochite de ocazie, pls, da de stire ca-s disperata. in plus, la noi in magazine nu prea se gasesc rochii de ocazie dragute, pline de sclpici, pietre, paiete si 1000 de culori, toate pe aceiasi rochie. ziceam sa dau o fuga pe la magazinul victoria. 16+ Mami de baiat |
Eu nu am mai fost de mult, dar pe vremea cand imi cautam rochie de nunta (anul trecut prin vara) am vazut la Debenhams rochite de ocazie si pentru mamici gravide. Puteti sa dati o fuga.. poate gasiti ceva dragut. Au si site pe net... ca sa va faceti o idee. Eu in final de acolo am achizitionat o rochita.
13+
heidy spune:
Si legat de calatoria in Seattle ... s-a amanat si nu se stie daca va mai fi nevoie sa plec sau nu. ai bine, ca pot sa imi fac planuri sa merg la bunica si sa stau pe iarba la umbra cu putin putin soare .
In ceea ce priveste Metallica am sa ma mai gandesc. Va multumesc de sfaturi si am sa tin cont de ele.
Eu inca nu l-am simtit pe bebe ... .
13+
danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 http://www.bery-fitness-spa.ro/ 16+ Mami de baiat |
Dar un program special de gimnastica acvatica pentru gravi? Intr-un mediu curat, si la un pret care sa imi permita sa traiesc in continuare
17s
bryny spune:
Fetelor...gravidutelor...da scrieti nu gluma,ziua si capitolu,adevaru este ca suntem si multe garvii anul acestaieri am implinit 14 saptamani,am fost la marele Herghelegiu,ma fetelor mut da mut,lam intrebat eu la sfarsit daca este bine si mia spus sec "da este f bine"si atat....f plictisit si satul parca de ce face...am fost si prima programata,poate ca intarziase cu 45 minute si era ptin stresat...in sfarsit,a spus ca este baiat si nasc pe 2 decembrie in rest in timpul masuratorilor vorbea cu stagiari lui...sa uitat la mine doar cand mia sp ca o sa fie baiat...Credeti ca mai trebuie sa fac si DT?daca am facut ieri evaluare biometrica,morfologica si Doppler cu profu herghelegiu!
syl spune:
Beatrice, sti cumva daca pentru copii de 3 ani au apa incalzita in piscina? Pe site nu scrie.
10+
mirunam spune:
Doura, fier am muuult peste. Am zis de magneziu pentru a in fiecare primavara ma simt lesinata si cum fac cura de magneziu devin hiperactiva si plina de energie. La calciu m-am gandit si eu de la picioarele gelationase
July am si eu probleme de varice dar nu mi se umfla picioarele. In fiecare an iau Detralex dar acum nu cred ca mai avem voie. Incearca totusi sa bei muuuulte lichide iar pentru retentie merge ceaiul verde. Atentie insa sa iei ceai de plafar, nu cele gen Lipton care contin mai mult ceai negru, si eventual sa il faci mai diluat.
Eu mai folosesc tot felul de spray-uri mentolate, ma ajuta dar pentru o perioada scurta de timp din pacate.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +