Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

MSymo nu este vreme de facut baie in mare dar plaje merge sa faci...serile sunt superbe de plimbarii pt ca nu este f aglomerat,sau deschis toate magazinele si toate terasele...din punctul meu de vedere adica de constanteanca cel mai bn este acum sa vi la mare este superb nu cand este balamuc si taranime multa...lumea buna vine in iunie si septembrie la mare...si va astept cu burtile la soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Eu inca nu l-am simtit pe bebe ... .

13+

nici eu ...pe mine ma apuca disperarea si paranoia ..stiu ca la prima sarcina se simte mai tarziu ...dar canddddd

Doamne ai grija si de noi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Eu inca nu l-am simtit pe bebe ... .

13+

nici eu ...pe mine ma apuca disperarea si paranoia ..stiu ca la prima sarcina se simte mai tarziu ...dar canddddd

Doamne ai grija si de noi 15+

eu la 1 sarcina am simtit pe la 17 saptmanai..pe site-uri scrie ca la 1 sarcina simti bb la 16-19 saptamani..deci nu-ti mai face probleme degeaba

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

July, si eu am probleme cu varicele si uneori mi se umfla picioarele, dar am constatat ca mai ales cand este foarte cald afara patesc asta. E drept ca si stau in picioare sau pe scaun destul de mult (deh, munca de birou).
Incearca sa iei creme sau geluri mentolate pentru picioare obosite si umflate, la mine isi fac efectul seara.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

am intrat si io ca sa ma plang nitel . cand am vazut ca va plangeti de oboseala mi-a mai venit putin inima la loc, ca eu am simt f obosita si fara putere. eu am mai scris mai demult: am un diagnostic de o boala autoimuna care afecteaza muschii si vazandu-ma asa slabita ma gandeam ca am un puseu , corpul fiind prea solicitat cu sarcina.
chiar azi am programare la neurolog dar parca numai ma simt asa disperata, dc si voi simtiti la fel, poate e doar efectul sarcinii
va si sunteti minunate ca existati

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Miruna,

Mersi mult pentru sfaturi. Legat de Detralex o sa vorbesc cu medicul ginecolog. La prima intalnire nu eram pregatita, dar la a doua imi scriu intrebarile pe o lista, ca sa nu mai stau ca zuza sa ma intreb singura ce si cum sa fac in asteptarea unei alte consultatii. Acum ma cheama la cabinet cam la 1 luna ca sunt la inceput. Cand am aflat ca sunt gravida, m-am gandit ca ar trebui sa intrerup tratamentul, dar am avut niste episoade cu venele umflate si cam dureroase chiar la debutul sarcinii si am decis sa continui sa-l iau, dar o sa cer si opinia medicului. Merg la plafar sa iau ceai verde si sper sa ma ajute cat de cat. Spray-uri mentolate ai luat de la farmacie? Cum se numesc?

O zi minunata iti doresc!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Bryny, vin, vin.....maine seara sunt acolo!
Abia astept 2 zile de relax.
Fetelor sunt nebuna cu acte: 1. iar a aparut secretia, f consistenta si verzuie si 2. m-a apucat paranoia ca nu simt bebelina. Ma duc in juma de ora sa fac analiza si poate ma lipesc undeva la un mic eco.
Va

Symo 18+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

hello!
help, sunt cam dispe de ieri! mi-a scazut burtica si credeti-ma ca nu sunt paranoica. saptamanile trecute burtica mea se vedea bine de tot, acum nu mai e asa, efectiv s-a retras. nici pe bebe nu l-am mai simtit, doar mici intepaturi si putin balonata. asta seara plecam spre tg jiu, apoi la timisoara, maine dimineata. am echo de 18 saptamani, plus interpretarea domnului TT. va rog sa-mi raspunda cine a mai avut probleme ca a mea, adica sa i se retraga burtica vizibil. chiar nu mai am liniste de ieri seara.

Ana
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Nu ne-am ales denumirea corecta. Trebuia sa ne chemam "Paranoice cu ursuleti..."

MSymo, nu cumva ai si tu placenta anterioara? Eu am observat ca simt rar, mult mai usor decat ar trebui si numai in lateral. Am dedus ca e din cauza placentei care s-a inserat anterior... Am avut prietene care au simtit bebe la 22 de saptamani si nici macar nu se stresau. Daca la eco era bine poti sta linistita, o fi doar cuminte

Ana, la mine a scazut sensibil burtica, cred ca e din cauza balonarii. Nici nu are ce altceva sa fie. Daca papi o cantitate semificativa de rosii si pepene revine

Despre Berry SPA am obtinut acum informatii de la sursa sigura. Este foarte curat si apa este super filtrata. Piscina e noua, a fost deschisa anul trecut. Nu pare sa aiba cursuri de acqua gym pentru gravide dar o sa sun sa ma informez. Eu vreau sa duc copilul la inot.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

ana_o nu cumva erai mai balonata zilele trecute si acum ti-ai revenit? Fluctuatii am avut si eu din cauza asta. Eu zic ca la varsta asta de sarcina nu scaderea burticii ar fi semnul, ci Doamne Fereste dureri, sangerari.
Bea apa multa si apoi stai in pat, eu zic ca ai sa simti bebele.

Eu merg sa inot la idm club, e in zona metrou Semanatoarea. Au si aqua gym insa eu nu am practicat cu profa care e acum, deci nu pot sa recomand. Au si cursuri pt copii dar bazinele nu sunt cu apa calda ci cu apa rece placuta. Parca 30 de grade ziceau ca are ca au termometre in ea. Conditiile sunt super bune, eu merg de 5 ani, nu m-am imbolnavit de la ei.

15+ mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput