Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset in weekend daca ma tin picioare fac si eu o salata de fructe si stiila ce m-am mai gandit: mere coapte !

Danaint, de ce om avea asemenea probleme totusi. Nici cand fumam nu ma miscam asa greu. Exact cum spui tu, parca am gelatina in loc de picioare. Eu stau la casa si urc pe scari non stop, in curand imi pun o bancuta si o carte la jumatate de drum

Beatrice suna frumos "persana" dar daca o vezi biata de ea . In primavara a facut alergie la Wiskas, singura mancare pe care o accepta pe langa soricei. I-a cazut toata blana si a facut rani deschise care au facut foarte greu cruste. Ramasese cu capul blanos, cizmulite, codita si un corp violet plin de rani date cu rivanol. Acum i-a crescut blanita cam 1/2 de cm dar a fost o minune, initial mi-au spus ca poate nici nu ii mai creste.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

de 2 ori mai multa limonada pe 14 septembrieeeee :))
Citat:
citat din mesajul lui Iris-Harieta

geniusamb suntem nascute in aceeasi zi!

17+

De trei ori mai multa limonada, ca si eu sunt pe 14 sept!!!!

16+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimineata..miruna ce zici ca eu stau la etajul 7 si cateodta nu e lift si urc pe scari ..ma opresc la fiecare 2 etaje,..la noi apartamentele sunt mai inalte decat in rom deci sunt mai multe scari...anyway vroiam sa-ti spun ca uneori si eu am senzatia aia de maini/picioare de gelatina..cred ca tu esti si putin epuizata pt ca nu mananci destul..fii sigura ca deja bb iti ia din "resurse"..si o sa-ti ia si mai mult ..dimitra_r felicitari pt echo

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu

Mergi la inceput

Luni, marti, miercuri sunt mai vioaie, dar joi si vineri---

16+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna dimineata..miruna ce zici ca eu stau la etajul 7 si cateodta nu e lift si urc pe scari

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu

As face crize, serios!!! Este ingrozitor, 7 etaje pe scari!!! E probabil sa fi papat din resurse. Cam de o saptamana nu mai pot manca cum trebuie, pana acum m-am tot chinuit. Ma gandesc ca mi-ar prinde bine niste magneziu, o sa intreb dr.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Mamiralu, din fericire nu am facut dublu test, triplu test si amnio la indicatia medicilor. Cand am facut dublul test nu eram inca decisa pentru amnio, ulterior m-am decis si intr-adevar nu o sa mai fac triplu. L-as fi facut pentru ca mai aveam inca un mic dubiu pentru amnio. Nu o sa mai fac triplu, m-am gandit ca mai bine o dau pe fi-mea la inot cu banii aia:-)
Iris-Harieta, si eu am fost ieri la inot, am inotat o ora a fost suuuuuperrrrr, ar fi tare bine daca as reusi de 2 ori pe saptamana, insa pana acum am reusit o data la cateva saptamani. Am un botez sambata si m-am probat aseara si arat ca un carnat in oricare din tinutele vechi. Stiti cumva vreun magazin cu tinute mai dragutzele - asa de dupa amiaza- avantajoase pentru fete inalte si zdravene? (1.75 m si 75 kg acum)

15+ mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

mamiralu, de aia am vrut pareri de la cineva care cunoaste Filantropia. Mi-am dat seama ca nu-i ceva in regula cu doctorita asta in momentul in care a inceput sa povesteasca dedesupturi despre Vladareanu dar nu pe plan profesional( ca nu avea ceva de reprosat pe partea asta) ci despre viata lui particulara, lucru care m-a surprins. Oricum ti-am zis nu ma poate primi la eco decat pe 15 iar eu am in alta parte in ziua aia eco si nu ma trimite la Alina Veduta la care mergi tu ci vrea sa ma trimita la Anca Simionescu. Si era si foarte curioasa sa stie de ce am cerut la Alina Veduta si i-am spus ca lumea pe internet vb frumos de ea si n-a fost asa incantata. Cata mancatorie !!
Pupici

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Hello, burtici!
Abia azi mi-am recuperat si eu actele de la sediul de ridicari auto. Un trafic groaznic!
Miruna, te invidiez pentru somn, eu nu prea mai dorm in ultimul timp. Pe 5 iunie eu n-o sa pot sa vin la intalnire, asa ca Simona, pare rau...
Si mai vreau sa subliniez ceva, pentru mamicile care m-au rugat sa le fac calculul meu. Vreau sa stiti ca eu am o hartie si un pix, insir anii din partea mamei si anii din partea tatalui, apoi trag sageti in functie de conceptie. Nu sunt Omida, nu ma influenteaza cu nimic dorinta voastra pentru o ea sau un el, totul e matematic. July mi-a scris ca nu spune ce-si doreste, ca sa nu ma influenteze. Pe mine n-are cum, ca un calcul e un calcul. Asta merge numai la cate-o ghicitoare... pe alea le poti influenta, un calcul matematic, NU. Sper ca ati inteles ca expresia "a da in bobi" e pur metaforica. Am vrut doar sa inteleaga toata lumea. Imediat vin si calculele... matematice!!

Ana
18

Ana,

Era o gluma faza aia in care-ti ziceam ca nu vreau sa zic ce sex mi-as dori sa aiba bebeul...Mersi de calcul! O zi minunata la toata lumea !

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

Mamiralu, din fericire nu am facut dublu test, triplu test si amnio la indicatia medicilor. Cand am facut dublul test nu eram inca decisa pentru amnio, ulterior m-am decis si intr-adevar nu o sa mai fac triplu. L-as fi facut pentru ca mai aveam inca un mic dubiu pentru amnio. Nu o sa mai fac triplu, m-am gandit ca mai bine o dau pe fi-mea la inot cu banii aia:-)
Iris-Harieta, si eu am fost ieri la inot, am inotat o ora a fost suuuuuperrrrr, ar fi tare bine daca as reusi de 2 ori pe saptamana, insa pana acum am reusit o data la cateva saptamani. Am un botez sambata si m-am probat aseara si arat ca un carnat in oricare din tinutele vechi. Stiti cumva vreun magazin cu tinute mai dragutzele - asa de dupa amiaza- avantajoase pentru fete inalte si zdravene? (1.75 m si 75 kg acum)

15+ mami de Irina (10.02.2007)

si mie mi se pare ca arat ca un carnat in tinutele vechi si chiar am cautat sa-mi inchiriez rochii de ocazie, dar din ce am gasit pe net, firmele respective au renuntat la afacere, cred ca nu era profitabila aici in romania. -9nsh de ce nu mai merge sa scriu cu litere mari0 si nici sa pun semnele de punctuatie....-
si eu sambata sunt invitata la o nunta chiar de fitze, asa n-as fi vrut sa mergem, plus ca in vara aceasta trebuie sa mergem la inca vreo 4. ioana, daca afli de vreun magazin dragut cu rochite de ocazie, pls, da de stire ca-s disperata. in plus, la noi in magazine nu prea se gasesc rochii de ocazie dragute, pline de sclpici, pietre, paiete si 1000 de culori, toate pe aceiasi rochie. ziceam sa dau o fuga pe la magazinul victoria.

16+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Madanic si Tigrutz, amandurora va ies baietei! Sper sa fie ce va doriti!
La July, la fel ca si la Sashenka, daca bebe e conceput pana in 24.03.2010., teoretic ar fi baiat. Daca e conceput dupa aceasta data, este fetita. E greu cand se schimba anii fix la momentul conceptiei. Sanatosi si frumosi sa fie, in rest sunt sigura ca fiecare mamica isi va iubi puiul cu toata dragostea din lume!

Ana
18

Draga Ana,

De ce-mi era frica nu am scapat. La mine e mai mult ca sigur ca s-a produs conceptia inainte de 24 martie, caci ultima menstra a fost pe 23 februarie. Asta e...voi fi mama de 2 baieti, adica singura cu 3 barbati in casa!...eu vroiam o fetitzaaa.....

In alta ordine de idei, am observat ca atunci cand stau mult in picioare mi se umfla ingrozitor gleznele. Voi cele care patiti la fel ce faceti ca sa evitati asta? Evit sa mananc sarat, acasa seara stau cu picioare mai sus decat restul corpului cand ma culc sau ma odihnesc. Exista vreo planta, vreun ceai care sa elimine apa din organism si pe care sa-l putem lua acum in perioada sarcinii? Daca de la 14 saptamani am problemele astea, ce mai fac la 8-9 luni ? Inteleg ca vara va fi multa canicula si caldura predispune si ea la umflarea picioarelor. Am probleme cu circulatia, ma tratez cu Detralex, dar deja vad ca nu ma mai ajuta. O sa vorbesc si cu doctorul, dar ma vad cu el abia pe 29 iunie.

O zi frumoasa tuturor burticilor

13+

Mergi la inceput