Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Sunset, gand la gand cu bucurie . Si eu exact aceiasi problema. M-am saturat de alimentele preferate (lactate si legume crude), carnea e inamicul nr. 1 si mancarurile gatite le urasc din nastere. Ce mancam??? |
buna intrebare ...pai salate si fructe...daca ma invredicesc bag si un ghiveci de legume in weekend
Doamne ai grija si de noi 15+
alinushca spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi legat de salariul mediu pe care trebui sa-l dea angajatorul la nasterea copilului, cred ca depinde fff mult de angajator (cat sunt de umani) ....daca nu vor sa-l dea ce poti sa le faci? Doamne ai grija si de noi 15+ |
pai daca iti convine ii raportezi la ITM si ii matrasesc aia (nu le-ar conveni pentru ca sigur au si alte nereguli si iau amenzi usturatoare). posibil sa se faca si complet anonim treaba. dar in general sunt absolut obligati sa il dea fiind lege. si tre sa fiti si atente cum il calculeaza ca sunt unii care interpreteaza dupa ureche legea... doar e f complicat sa calculezi un salariu MEDIU pe companie, nu ? ...
la mine in companie a fost cam 3000+ lei, deci in general si merita putina bataie.
Mami de (28.10.2008) si bb2 16+
danaint spune:
Neata :)
citat din mesajul lui mirunam Luni si marti imi iau liber pentru refacere, inainte sa cedez psihic. Cel mai rau e ca nu am pic de forta in maini si in picioare. Acum 2 zile a trebuit sa urc ceva scari, cam 2 etaje si la jumatate m-am oprit pentru ca ma dureau picioarele rau de tot...Nu mai vorbesc ca acasa urc nonstop. Asta ce mai este??? Mai are cineva asemenea probleme? |
Eu stau la et. 2, fara lift. In fiecare seara imi fac curaj inainte sa "atac" scarile. Si ajung in casa cu picioarele gelatina, si eu fara suflu :(
17s
amelia_ilie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danaint Neata :)
Eu stau la et. 2, fara lift. In fiecare seara imi fac curaj inainte sa "atac" scarile. Si ajung in casa cu picioarele gelatina, si eu fara suflu :( 17s |
Probabil asa voi ajunge si eu in curand. Noroc ca acasa stau la 5+2, asa ca e musai sa iau liftul. Cand nu e oprit la 10 (+2).
Doar la job suntem la et.1, care e cam la nivelul 2 de bloc, ca avem cladire mare, gen cazarma militara. Si aici musai urc si cobor scarile de 5-10 ori pe zi (avem birouri intinse pe cele 2 niveluri). Am zis ca o sa cer sa fiu platita la km parcursi.
11+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui alinushca pai daca iti convine ii raportezi la ITM si ii matrasesc aia (nu le-ar conveni pentru ca sigur au si alte nereguli si iau amenzi usturatoare). posibil sa se faca si complet anonim treaba. dar in general sunt absolut obligati sa il dea fiind lege. si tre sa fiti si atente cum il calculeaza ca sunt unii care interpreteaza dupa ureche legea... doar e f complicat sa calculezi un salariu MEDIU pe companie, nu ? ... la mine in companie a fost cam 3000+ lei, deci in general si merita putina bataie. Mami de (28.10.2008) si bb2 16+ |
asa este...suma nu este deloc de neglijat mai ales ca la noi sunt fff multi sefi cu niste salarii frumusele.....sa vedem atunci ...dar parca vad ca imi spune ca in cazul firmei noastre nu se aplica pt ca cine stie ce balarie imi mai baga ca sa-mi inchida gura
Doamne ai grija si de noi 15+
alinushca spune:
sunset, nu lasi nimic la nivel de vorbe. uita-te la "probleme legislative" ca e o cerere facuta taman in asa fel incat dupa ce o inregistrezi sa ii obligi sa iti dea un raspuns la fel de concret. nu pot sa cred ca se vor eschiva. nu merita pentru ei sa aiba potential probleme din astea. daca o lasi la nivel de vorbe sigur ca iti pot zice o mie de prostii. dar salariul mediu il primeste absolut orice mamica salariata (care face cerere).
Mami de (28.10.2008) si bb2 16+
geniusamb spune:
de 2 ori mai multa limonada pe 14 septembrieeeee :))
citat din mesajul lui Iris-Harieta geniusamb suntem nascute in aceeasi zi! |
17+
Lidia_P spune:
eu astazi dau de baut bere pt ca am schimbat semnatura
chiar imi este pofta de o bere in parc ... poate si doi mici
17+