"LMA Antonia-Maria!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cris multam! Vom cumpara sincron rechizite pt David si consumabile pentru Maria! Am inteles ca din iulie de scumpesc medicamentele cu 40% asa ca luna asta vreau nu vreau merg la farmacie sa-mi cumpar ce-m trebuie pt spital si fata!
Cris, Alic cu gradinita nu veti avea succes acum, dar cu scoala nu veti da gres! In Is este o scoala primara "Junior" ce tine de Universitate si daca vrei loc trebuie sa mergi de pe acum sa inscrii copilul! Asa ca fuguta la scoala dragelor!
Noapte buna!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc Elena!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna fetele!

azi am fost la control, Eliza este bine, maine e ultima zi (a cincea) de Cedax. urocultura a iesit sterila!!!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici,

noi mai avem vreo juma de ora si ne pregatim de plecare cu catel si purcel la o iarba verde cica sa ne distram la un gratar si o bere rece cu mine pe post de sofer faina treaba nu??? dar lasa ca isi ia al meu carnetul si sa vedeti ce i-o trag atuncea o sa conduca toata ziua si eu o sa stau in drapta cu picioarele sus pe bord si cu doza de bericioaica in mana

elena nu vorbi prostii ca arati foarte bine aha........deci a fost rost de intalneala cu puiutiide abea astept pozicile si distracti placuta azi la motz
alynta offfff,au tampit astia cu scumpirile lorsper sa gasesti ce ai nevoie la preturi rezonabilede faza cu scoala am auzit si eu ..iar la gradi unde vreau eu sa inscriu fata cam acelasi sistem se aplica,adica nici nu ai nascut si te duci sa-ti rezervi locul dar macar e ok si nu e ca la celalate unde ce mi-au auzit urechile
cosminica ma bucur nespus ca sunteti mai bine

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

drage albinute, dau o mare la toata lumea dupa a nu mai stiu cata noapte nedormita.

Inainte de toate imi pun cenusa in cap si urez cumare intarziere LA MULTI ANI tuturor bondareilor si albinutelor ale caror aniversari le-am ratat
Nicholas Arthur de Philip (Andreea)
Ruxandra de Roxi2000_ro
Karina Elena de Annkkaa
Miruna Alexandra de Cris82
Sebastian de LauraOana
Cezara Ilinca de Serialbastre
Theodor Cristian de Dicirstea
Tiana Maria de iubita_tiana

Dragii babei, sa cresteti frumosi, sanatosi si norocosi si sa aveti parte in viata de tot ceea ce isi doresc parintii pt voi

Eu am mai citit din umbra, numai ca acum nu prea mai stiu ce am citit, am vazut insa poze minunate de la aniversari, am admirat noii cavaleri si domnisoare (parca ieri aveau mutrisoare de bebelusi), toate mi-au placut dar nu mai nominalizez acum.

Dragi mamici, sa va traiasca micutii si sa va bucurati de ei.

O chestie insa sigur am retinut-o

Mirelusha, scumpa, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen. Bv tie mamico, acum le tii companie iubitei tiana si alyntei.

Ana, ca tu m-ai strigat prima, nu dai cu rosii in mine ca raspund abia acum, nu?

Nu am lipsit chiar de tot de pe forum, am mai intrat la umanitare, ca am zis ca acolo e mai multa nevoie de mine ca aici, si m-a pus bau-bau sa deschid si un subiect pt care am luat si castane. Dar na, sa imi fie invatatura de minte.

Asa ca de revenire, o mare imbratisare in

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Sanatate tuturor micutilor bolnaviori si putere mamicilor
Am vazut si mamici care nu se simt bine, si voua sanatate multa.

Nu mai stiu cine intreba de un remediu impotriva constipatiei, daca nu e prea tarziu.

Mama are constipatie cronica de cand m-a nascut pe mine. Ca sa remedieze a folosit multa vreme ceai de crusin, de la plafar. In ultima perioada a inceput sa isi cumpere prune uscate, mananca 3-4 dimineata pe stomacul gol si nu mai are probleme toata ziua.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

`neata,

andata, saru mana de cafea....

am citit tot din urma cat am devorat castronul cu cartofi prajiti....Doamne nu ma pot opri din a manca cartofi prajiti...azi noapte pe la ora 23 m-a apucat iar.... de dimineata am bagat niste piersici si lubenita si acuma la noi este ora 14,50....baietii mei dorm asa ca eu avand burta plina pot sa stau cu voi la o mica.....

azi am fost la bazin, sa-l vedeti pe Radoze cum dadea din manute si din picioruse si cu ce scandal l-am scos afara din apa.... maine repetam figura ca avem nevoie de tati....asa ca sambata si duminica bazin scrie pe noi!!!

cris, distractie placuta.... ieri am dormit cu Radoze si apoi am stat afara pana ne-au bagat tantarii in casa...dar nu scapi tu de mine...

cosminica, ma bucur mult sa aud ca sunteti bine....

alynta, pe naiba, voi vorbiti serios cu gradinita si cu scoala....? sa o pun pe sora mea sa-mi inscrie feciorul la scoala de pe acuma....?

nicuratze, asa si fac, ma bucur de fiecare moment cu Radoze si cu buburuza din burtica....ma bucur ca v-ati intalnit mai multe mamici....BRAVO!!!! distractie placuta la mot

cris, suna bine ce ati mancat voi ieri...asa ca o zi din saptamana viitoare stiu ce gatesc....mai putin cu smantana, ca astia nu au....

alynta, am citit pate de casa, i-a baga reteta sa vedem cum iese!!!! felicitari pentru gradinarul cu acte in regula.... spor la stricat bani....sa gasiti ce cautati!!!

otiliap, asa face si Radoze, nu deschide sub nici o forma gurita, nu ma lasa sa-l "verific" cu degetul, dar il pun pe tati sa-l distreze si atunci trag cu ochiul daca a mai iesit ceva dintisor sau nu.... noi avem tot 4 de la 9 luni....

serialbastre, bafta la examene si la dizertatie....

multi de la noi si un sfarsit de saptamana frumos....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
9+

Mergi la inceput

Ca sa raspund din urma e prea mult pt neuronul meu obosit, asa ca prestez doar la capitolul asta

adriana, bv voua. Ceva mai multe detalii din concediu, niscaiva poze sa vad si eu bronzul?
roxi, nu stiu cati au interpretat, da' eu zic ca dulceata ta o sa fie o doctorita de succes, plina de bani si cocheta
raluca, condoleante
cosminica, offf, grea experienta, sper sa fie totul bine acum
nusy, dragalasa foc micuta
philip, faine pozele cu grisul. Poate ca baiatul a vrut sa decoreze. Tare rau imi pare ca nu te simti bine

Offfff, ma cheama datoria

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Tiana! Sa cresti mare si sanatoasa! Cu scuzele de rigoare pentru intarziere...

Andata, de ce nopti dnedormite?

Cris, incercam sa izolam scara, sa nu se mai urce sara in voie. Si am pus 2 usite, una la parter si una sus, plus ca am pus policarbonat pe laturile scarii.

Otilia, da, pentru scara am vut nevoie de policarbonat.

Feteleor, da' vreau si la intalneli din astea.... pe mine de ce nu m-ati bagat in seama?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

hello mamici cu pici sectorici,noi am aterizat acasa pe la 7 jumate cu un copil rupt de oboseala ca deh,nu a vrut brandul ei de pasarica smechera sa doarma azi,una bucata sot terminat de soare,si o soferita cu bale curgande la un pahar de bere rece..ce sa zic,ca a fost superrrrrrrrrr..maimutica s-a jucat si inspectat absolut tot ce i-a iesit in cale si a mancat toata ziua de a rupt iar in seara asta parca nu-i mai ajungea bibele de 250 ml lapte

andata bine ai revenit ce fac copiii??
relusha dar pozici de la babin nu ne pui???pai cand mai esti in pana de idei sa imi spui si imediat inventez ceva de-ale gurii fara insecte si alte dihanii
ioana off ce chin si pe capul vostru cu scarastai sa ma vezi pe mine ca pana sus la etaj nici macar balustrada nu e terminatasper ca pana vine iarna sa termin cu ea ca altfel e de jale cand o da inghetul..iar mandruta mea nu are voie sa iasa din casa fara mine tinand-o in brate cat coboram scarilecand o mai creste o sa fie alta situaita..o sa ma remorcheze ea pe mine si o sa-mi spuna "hai babo,te mai tarai mult dupa mine?"

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput