"LMA Antonia-Maria!!! Mai-Iunie 2009(79)
Raspunsuri - Pagina 7
alynta27 spune:
David a fost selectat la gradinita cu program prelungit din cartier! Va trebui sa mergem saptamana viitoare sa luam lista de rechizite necesare! Abia am aflat! Suntem bucurosi!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
otiliap spune:
LA MULTI ANI TIANA!! sa cresti mare, frumosa, sa ai noroc in viata!! mamico, ce faci?? nu mai avem vesti de la tine... ce face burtica??
anaela, pupam baiatul, sa treaca durerea de la cazatura.
philip, si matei are o galma la piciorut de la vaccin, ii fac eu masaj incetisor, sper sa treaca de acum. dimineata se trezeste in jur de 9 (dar nu intotdeauna, daca ne aude ca ne foim, sare imediat in picioare), pe la 12 - 13 il culc, apoi iar somn pe la 17 - 17,30, doarme cam o ora, dupa care intra in somnul de noapte pe la 21,30 - 22. ce-i drept, de la ultimul somn pana pe la 20,30 - 21 sta numai afara. se poate sa fie si ff obosit. asta-noapte i-am pus in laptic calciu carbonic si a dormit mai bine. (dr ne-a dat calciu carbonic cand avea diaree, cica e bun atunci cand are gaze). incercam cu calciu si in seara asta si vedem.
te si multumesc mult de sfaturi. voi cum sunteti?? a trecut raceala la toata lumea??
alynta, de platorile facute de tine vorbeam!! daca stiam de invitatie, mai ca trageam o fuguta sambata, ca tot am fost prin iasi si am mancat sana cu paine .
mai, pot sa spun ca baietii tai se completeaza unul pe celalat, daca unul ii cu fructele, altul cu zeama..
s-a afisat lista la gradi??
cosminica, bine ca s-a terminat cu bine. multa sanatate!!
beca, am inteles. si eu am aceeasi teama, de aia te intrebam. in plus, al meu nu e deloc fan borcanase. nu vrea nicicum mai mult de 5 - 6 lingurite, si alea in timp.
pt ce va trebuie policarbocatul?? sa nu mai poata urca sara scarile??
nusy, . oricum, cat de curand nu va mai avea nevoie de masa de infasat, asa ca... si tot in curand va incepe si scoala...
cris, numai el stie cum ii e gingia...ca pe mine nu ma lasa sa ma uit, asa de strans tine gura. iar daca vreau sa-i bag degetul in gura sa-i pipai gingia, musca mai ceva ca un catelus (am patit-o si mi-a dat sangele, la radacina unghiei)
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
otiliap spune:
beca, spor la treaba!!
philip, mai devreme de 21,30 - 22, nu il culc niciodata.
relusha, sa va fie de bine cartofii.
serialbastre, bafta multa!!
alynta, acum am citit. Felicitari!!! aveti baiat mare de acum...
gata. am ajuns la zi cu cititul. plecam afara, ca s-a trezit un pitic.
va pup
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
alynta27 spune:
Otilia plimbare placuta!
La platori am facut:
-rulouri de sunca presata cu crema de branza cu marar si ceapa
-carnati Cluj in foietaj
-betisoare cu parjolute, maslina, cascaval si rosii Cherry
-rulada din piept de pui(piept de pui, bacon, cascaval, gogosar murat si crenvusti)
-chec aperitiv
-aluat de foietaj cu salam si cascaval(un gen de pizza)
In boluri am avut pate de casa, salata beuf, salata de telina cu maioneza.
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
philip spune:
fetele, merci.
otilia, pai daca doarme pana la 6-6 jumate seara, nici n-ai putea sa-l culci mai devreme.
alic spune:
Cris, ce ti-as spune...sunt niste versuri "...si mila trebuie sa-ti fei, copil ca tine sunt si eu.."
dar de data asta te trec cu vederea si...pup gospodica
in ce priveste vaccinurile, asa-i, au nesimititii niste adaosuri de te sperii ...si em am luat infanrixul cu 180 de ron, dar gasesti si cu 300
ror-ul il am la dr in frigider...deci la noi inca se gaseste...
Serilabastre, spor la invatat si bafta!
Alynta, apropo de nebuneala cu gradinitele, eu ma gandeam s-o inscriu pe Naty deja
felicitari pentru locul la inscrieri!
Otilia, eu mi-am facut alte planuri care nu includ borcanelele din comert; indiferent daca vom sta la hotel, voi avea frigider, asa ca-i iau ciorbita de-acasa pentru primele zile pana imi dau eu seama care e treaba cu mancarea pe-acolo; plus snitele, oua, orez, paste si o butelioara sau un resou si-i incropesc pe loc ceva papic, in afara de fructele pe care i le dau oricum la una dintre mese...
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
alic spune:
pentru fetele care folosesc scutece happy, am vazut in carrefour promotie - 65 ron pt 2 pachete de 54 buc
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
cris_82 spune:
tocmai ce am terminat cu masa si noi..conopida cu smantana si lapte la cuptor
alynta felicitari pentru micul finalistsi spor la cumparaturi de rechizite
otilia uauuuuuuuu deci ai un mic catelsiguer e vorba de vreun dintisor mai fitzos care va face probleme
alic am inteles mesajulsa stii ca si pe mine ma bate gandul sa-mi inscriu kinderul la gradi ca sa-i asigur un loc si chiar mi-am propus sa merg saptaman viitore la gradi ca sa vad cum sta treabamultam de info. chiar e oferta...noi folosim libero si suntem tare multumite
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
cris_82 spune:
hmmmmmmmmmmmmmm,cam somati pe aicea
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
nicuratze spune:
Buna seara si de la noi,
La multi ani cu multa sanatate pentru TEODOR SI TIANA!!!!
Va multumim mult pentru aprecierile la poze
(Philip,aia era o poza mai ca lumea,ca in rest arat nasol)
COSMINICA,,imi pare rau de necazurile din spitale,ma bucur ca sunteti bine acum.
ALYNTA,sunt tari baietii tai cu compotul,felicitari pentru locul la gradi,si mi-a placut mult poza aia in care erai tu singura,la 24 saptamani
IOANA,concediu placut si sa porti sanatoasa rochitele!
NUSY,e superba printesa ta,imi place ca are multe mutrisoare diferite si toate superbe
ANDREEA,am vazut ca esti bolnava,multa sanatate! (mama ce program horror are N,fimea se culca de vreo 3 zile la 22 si se scoala la 7-8)
RELUSHA,sa te bucuri cat poti,ca tare misto e perioada cat esti insarcinata,sa-ti fie de bine cartofii
Mai vroiam sa zic ceva..dar nu ma stiu,va pup pe toate,maine ne taiem si noi motul,ca saptamana viitoare e plecata nasa in concediu.
Si sa va mai spun ca am avut "adunare" azi in Moghioros (Miruta,scuze ca nu te-am sunat),bebe Denis,Darius,Bianca,Maria si Andra,cu mamicile aferente (cele mai harnice or sa puna si poze,cu siguranta)
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)