"LMA Antonia-Maria!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

LA MULTI ANI!!!

THEODOR CRISTIAN, flacau de dicirstea pentru ziua de ieri, scuze de intarziere....mamico mai da un semn sa stim cum sunteti....

VLAD STEFAN, flacau de Ela2001

TIANA MARIA, domnisoara de iubita_tiana asteptam un semn de la tine mamico sa ne spui cum sunteti, cum te simti cu burtica....

ANDREI, flacau de luanaroman

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana,uite aici pozici cu noi: http://family.webshots.com/photo/2942237860091093203jguBJJ

Mergi la inceput

badriana, f f f frumoasa Barcelona, ma bucur ca v-ati simtit bine....

Raluca_Ioana, condoleante

cosminica, multa sanatate Elizei si tie putere....

philip, sanatate multa, drum bun si concediu placut... cat stati....?

alynta, avem un "gradinar" deja...?

BebeBeca, concediu placut....si timpul tau trece prea repede...? sunt sigura ca o sa luati decizia corecta referitoare la bani....poate reusiti sa faceti si o casuta mica si sa-i dati si fratelui tau din ei....

alic
, nu stiu sa te ajut la nici una dintre intrebarile tale, spre fericirea noastra nu ne-am confruntat cu niciuna...

cris, mi-o si imaginez pe Miru in pat cu voi cu gura pana la urechi si la masa cu painea cu cascaval.... distractie placuta sambata la pescuit....si sa aveti vreme frumoasa....

Doamne, Cris....nu pot sa cred.... rei sa manci "chestia aia"....? tu esti ca si al meu sot....papi orice.....

maria_bunica, te asteptam mai des....

dani3lla, e clar ca semanati, voi cuscrele, pai daca tu ii dai reteta la Cris inseamna ca si tu papi "chestia aia"..... tot respectul pentru voi.... il pe Denisel...

otiliap, si Radoze s-a trezit azi noapte de 2 ori plangand si cu greu l-am adormit la loc....habar nu am care e cauza....sa vedem cum se comporta in noaptea care vine... nu cred sa fie de la intepatura de la vaccin....

anaela, noi suntem inabuniti dupa roti, orice fel de roti...nu odata ne oprim in drum si ne jucam cu rotile de la carucior... si noi avem la activ cazaturi din pat, vreo 3-4, dar asta este....o sa se invete ei sa cada....

alynta, feciorii nazdravani...uite cum o ajuta ei pe mami...unul face murdarie...celalalt strange din urma.... cum te simti...? ce face Maria...?

anda_magda, bafta la examen....e foarte bine ca ai un job care iti face placere....conteaza mult....

cosminica, Doamne prin ce ati trecut...bine ca "nu e dracul asa negru cum pare"...multa sanatate....ai dat peste un medic IDIOT!!!! cu alaptatul...

BebeBeca, felicitari pentru noua achizitie.... sa-l folosesti sanatoasa si sa scrii multe mesaje.... felicitari si pentru rochite...si spor la treaba sa inchideti scara interioara....multumim de intrebare....suntem bine....asteptam sa miste bebe2....

philip, Radoze doarme de pe la 21,30-22,00 pana pe la 7-8 dimineata...

sper sa aveti rabdare sa cititi carnatul....

va si sa aveti o zi buna...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici,

ioana stai un pic ..ce usa???cred ca am ratat ceva si nu stiu pe unde
alic sigur trag si o poza la anghiladar pana atunci te omor cu un desert???http://picasaweb.google.ro/104295494406496657483/AmFacut1Anisor#5478779217067743874
philip eu am inceput de vreo luna sa o culc undeva pe la 9..9 si un pic seara si parca e mai ok ca inainte,dar schimbarea asta de ora nu o sa se simta decat abea dupa vreo saptamana
relusha multam de cafelutasa sti ca atat timp cat nu e rama sau paianjen halesc cu mare placeresunt deschisa spre tot ce e nou si neobisnuituite ca eu am avut rabdare sa citesc tot,ce-mi dai????

Ieri am fost si am facut comanda de pentaxim la farmacie,ca la cabinet nu or sa primeasca pana la sfarsitul anuluisi am constat ca acelasi vaccin difera ca pret de la un depozit la altul si nu cu putin ci cu mult..eu l-am laut cu 185 ron dar puteam sa achizitionez si cu 270 ronmai nou cica si ror-ul se cumpara si e 50 ron dar nu il fac oricum..

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

LA MULTI ANISORI INAINTE Tiana Maria sa cresti mare si frumoasa si viata sa-ti ofere numai impliniri si bucurii,iar mamicii sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

relusha multam de cafelutasa sti ca atat timp cat nu e rama sau paianjen halesc cu mare placeresunt deschisa spre tot ce e nou si neobisnuituite ca eu am avut rabdare sa citesc tot,ce-mi dai????

un buzz pe messenger sa vad si eu poze cu Miru la petrecere....

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Multumim pentru urari!
Ana, avem si noi melodiile personalizate ... au fost deliciul petrecerii.
Cosminica, off ... spitalele noastre
Nusy, frumoasa foc printesa. Si mobila.
Beca, concediu placut!

La multi ani, Theodor Cristian!
La multi ani, Tiana Maria!
Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc!

Pentru mine urmeaza o luna plina (examene, dizertatie) asa ca intru rar si atunci citesc pe diagonala. Dar trece si asta si revin eu.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna fetelor!
Nushy multumesc!
Beca inca nu am avut calduri mari ca a cam plouat! Sa vad de acum cum va fi!
Alic multumesc! Adevarul ca sunt linistita! Ma mai supar pe cel mare ca e energic, mai da peste Matei, tipa de imi muta urechile...
Relusha Fetita misca zilnic! Dar finut! Placenta e anterioara si probabil de asta simt mai usor bataile!
Cris sunt nazdravani baietii mei! Dar la alt pol sunt si foarte afectuosi! Vin si ne pupa! Matei se intinde in bratele nostre, isi lasa capul pe fata ta de il mananci de drag!
Serialbastre bafta la examene si licenta!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Tiana La multi ani!
Relusha azi la 2 cica afiseaaza lista!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

relusha pai cum culc maimutica te buzzui
andreea s spor la invatat si tinem pumnii sa iei exam si sa faci cinste
alynta sa ne spui si noua "finalistii"

Mergi la inceput