"LMA Antonia-Maria!!! Mai-Iunie 2009(79)
Raspunsuri - Pagina 9
andata spune:
ioana, moaaaaa, problema serioasa cu banii. Io nu stiu ce sa te sfatuiesc, de fiecare data cand am avut am luat numai decizii proaste (chiar daca mie mi s-au parut f bune la momentul respectiv )
alice, de dermatita nu stiu, la constipatie am raspuns un pic mai sus
cris, ce ai tu cu originile fetei (care or fi alea)? Ma faci sa imi aduc aminte de o faza de pe la vreo 2 ani jumate ai lu' fi-miu, cand tat'su in urma nu mai stiu carei chestii i-a zis lui Tavi sa se duca in p***a ma-sii. Si cum eu am zis ca nu il las, statea copilul si plangea ca mami nu il laaaasaaaaaaaaa. A trebuit apoi sa reciclez si soata sa renunte la limbajul subversiv
Aaaa, fir intins
Maria, . Ce face cavalerul mamos?
Alynta, superba familie ai. Induiosatoare poza ta cu burtica si baietii. Abia astept sa ne arati poze cu printesa si fratiorii ei protectori
dani3lla, wow ce reteta. Tre' sa o incerc si eu. Da' zici tu dupa aia lu' sosul meu de ce nu reusesc sa slabesc?
anaela, pup dulce ginerelul sa treaca lovitura. Eu cand o tin in pat am pe jos plapuma si perne, ca si ea are o rapiditate... Stie sa coboare din par, dar tot pe marginea patului se asaza si ea
Andreea, un mare si de la mine. Unul pt tine de fapt si unul pe fruntea lui N, sa revina la sentimente mai bune si sa doarma pana mai tarziu
anda, bv tie. Felicitari, mai ales ca iti si place. Cum a fost examenul?
cosminica, cumplita experienta. Bine ca totusi ai avut la cine sa apelezi si "nu a fost dracul chiar atat de negru". Nici nu vreau sa ma gandesc cat ar fi chinuit aia cu diagnosticul lor micuta. Si cum stiu ca pt mama e si mai greu... Offf, bine ca sunteti acasa. Pup dulce albinuta si pe mamica ei
Ioana, concediu placut, distractie maxima si vreme superba. Si cum pe tine te stiu descurcareata si mama grujulie, nu-mi fac probleme ca nu va avea mezina ce sa pape
cosminica, ce doctor tampit. Moamaaaa, ce ma luam de el. Mai ca nu te-a facut inapoiata, ticalosul. Stie el mai bine! Tineti-ma, ca ma duc sa-l bat! Da' alea din state care isi alapteaza copiii de 4-6 ani? Si alea tot reomandarile pt Africa le-au citit?
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
andata spune:
se vede ca dorm pe mine. Ma duc sa ma bag la nani si eu, poate prind o ora pana incepe concertul fie-mii, ca am bilet in primul rand
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
andata spune:
Neata, stup. Poftiti la o cana mare de , pana reusesc eu sa mai bag un ochi in urma.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
cris_82 spune:
neata,
andata multam de cafelutace tare faza cu tavi si sotul
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
andata spune:
M-am laudat degeaba, fii-mea are alte planuri cu mine.
Va pup, revin cred mai incolo.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
cris_82 spune:
feteleeeeeeeeeeeeeee..am si eu o intrebare..
cine a fost la Magura??cum e pe acolo??ceva conditii??scoruri ???ca pe net e un talmes-balmes si peste vreo 2-3 luni vreau sa fug cateva zile cu al meu sa zgaltaim romanica cu simt de raspundere
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
mamica oana spune:
cris_82,despre Magura iti pot povesti eu,sunt din zona.Daca te referi la Magura de Buzau.
Fetelor,maine ma duc sa fac ROR-ul, ma doare capul,nu stiu ce decizie sa iau.Sa-l fac sau nu?
alynta27 spune:
Salutare!
Cris sper sa ne arati si poze de la pescuit!
Relusha pentru o scoala "normala" nu va trebui inscris copilul de pe acum! Eu am sa-i d-au la scoala din cartier in giumnaziu! Dupa aia vom mai vedea! Eu am facut liceul in "provincie" si am reusit la facultate fara pregatiri si plocoane! Sunt de parere ca "omul sfinteste locul"! Aveam verisorii din Iasi care invatau aici si strambau din nas ca noi invatam in "provincie" Ei au fost pregatiti din clasa a5a si la BAC tot cam aceiasi nota ca mine au avut!
Pateul de casa il faci din ficat de pasare si/sau ficat de porc/ vita! In ultimul timp l-am facut combinat dar e foarte bun numai din pasare!
La 1 kg de ficat pui vreo 3-5 cepe potrivite! Bagi ulei de masline la incins(se poate si alt fel) si pui cepele taiate in 4! Apoi bagi ficatul cu 3-5 linguri de apa si o foaie de dafin! Acoperi cu capacul! Mesteci la cateva minute! In mai putin de jumatate de ora ar trebui sa se faca! Daca sfaraie prea tare mai adauga apa! Numai sa nu pui prea multa ca iese apos! Cand e facut ficatul- ideia e sa nu fie in sange pui sare si putin piper dupa gust! Dupa racire toci totul! Poti adauga putin unt sa fie mai cremos! Lui Matei ii place! Mancam si noi! Il pun la rece si dimineata e bun!
Vroiam sa te intreb de numele "Rodoze"! De ce origine e?! Nu am mai auzit!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Andata chiar ma intrebam ce mai faci?! Intrebam candva de tine! Cum e sotul? Mai faci bijuterii? Arata-ne!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Serialbastre spune:
Sunt mandra si proaspata matusa a doua bobocele de fete! S-au nascut prematur, la 7 luni si-un pic, dar speram sa fie totul bine. Cu rabdare si cu incredere in Dumnezeu, asa va fi!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC