"LMA Antonia-Maria!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cosminica ce patanie sa aveti!
Bebe Beca sa porti cu placere rochitele! Lasa ca va fi bine in concediu! Se gaseste ea mancare si pentru micuta!
Otilia spunemi exact ce platou tei-a facut cu ochiul! Da un linck la poza cu pricina!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

aaa, si legat de alaptat...mi-a lasat un gust amar

vine un medic de garda la vizita in weekend si cica sa termin cu alaptatul la 1 an, ca de la 7-8 luni numai in Africa se mai alapteaza.
eu ii amintesc de recomandarile OMS, iar el o tine pe a lui,. ca sunt recomandari pt Africa, ca n-au aia ce sa le dea de mancare si le da san, nu recomandari pt Ro!!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cosminica ce patanie urata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

La multi ani,sa cresti mare si sanatos,Theodor Cristian!

Cris: intr-adevar,am de treaba,mersi pt.urari!

Alynta: am vazut pozele,frumosi tare baieteii tai...imi dau seama cum o sa fie fetita!!!Si ai si o finutza frumoasa tare..mi-au placut si mie torturile!!!! Offf..si cum i se cunoaste lui Matei roata din frunte,mititelul!!!

Maria_bunica: ce mai face Darius?

dani3lla:esti o draguta..are genele lui taica-su...hihihi,e haioasa poza,nu?Deci copilasii nostri sunt nascuti in aceeasi zi (Ingrid la ora 12.15)si li se va taia motul tot in aceeasi zi...frati de mot??!!!Deci,o sa ma gandesc si la voi,ca petreceti odata cu noi!A..reteta de anghila suna suuuuperbine!!!!

Otilia: mobila e facuta la comanda,in 2005,dupa un model desenat de mine(am combinat ce am vazut in mai multe reviste"Caminul")....distractiv e ca noi am facut-o pentru un copil care e deja la scoala..ca si cand bebelul nostru cand avea sa se nasca se ducea direct la studii..asa ca,din pacate,nu am mai avut loc sa cumpar comoda,masa de infasat,etc(ce se ia in camera unui bebelus),a trebuit sa mutam un corp din dulap mai spre usa ca sa incapa macar patutul tarc...da'las'ca acus' trece timpul si se duce la scoala..si are mobila care-i trebuie ...Ma bucur ca ti-a placut meniul meu.

Anaela:multumim! Dariuselul,sa-i treaca lovitura..Ingrid a cazut de 8(!!!!) ori din pat...si majoritatea datilor s-a lovit la cap,era rosie...noroc ca am mocheta langa pat,peste parchet....

Philip: ufff,si Ingrid se trezeste devreme..la 6-6.30...si eu pic de somn atunci...

anda_magda: e bine ca faci ceea ce-ti place..chiar daca muncesti mult, esti satisfacuta!

cosminica: mititica de Eliza(a-props,e nascuta in aceeasi zi cu mine)....ce ti-e cu sistemul asta al nostru sanitar...ati avut ceva de tras....daca in Bucuresti se intampla asa ceva,eu in provincie ce sa mai zic...de aia nici n-am avut curaj sa nasc la mine in oras,ci la Elias....

Beca: sa aveti vreme fff. frumoasa la mare,sa va bucurati la plaja...cu mancarea o sa va descurcat,fiind all inclusiv...

Va pupam,noapte buna,ma duc sa fac si eu dush si sa ma bag in pat,ca mandra mea doarme deja de o ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosminica
vine un medic de garda la vizita in weekend si cica sa termin cu alaptatul la 1 an, ca de la 7-8 luni numai in Africa se mai alapteaza.
eu ii amintesc de recomandarile OMS, iar el o tine pe a lui,. ca sunt recomandari pt Africa, ca n-au aia ce sa le dea de mancare si le da san, nu recomandari pt Ro!!

normal, tre sa castige si industria farmaceutica ceva din afacerea asta cu bebelusi.
Ce dobitoc medicul ala!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

in primul rand,multam cuscrala draga pentru retetoasasi in al doilea rand cred ca ar fi cazul sa le dam la piticii astia niste somnifer in biberonul de seara sa doarma si ei pana mai tarziu
otilia nu stiu daca sa fie de la vaccingingiuta cum e???poate iese vreun dintisor..usor-usor am inceput sa-i mai introduc si noutati in alimentatie
anaela deci e rost de nunta ,nu???prea gand la gand sunt piticii astia..off mititelul pupam capusorul sa nu mai doara

philip da,readoarme..dar numai dupa ce o trimit la origini si ma fac si eu ca adorme tare smechera
alynta ambele torturi arata betonnnnnnnnnnma bucur ca s-au asezat apele la botezul finutei si totul a iesit okce sa mai zic de piticii tai..super comici
magda servici usor maine si spor la invatat..timnem pumnii sa iei exam
cosminica offfff mai fetelor prin ce chinuri ati mai trecutmulta sanatate

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Wow, Andreea, matinal rau Nicholas. pupam baietii si pe mamica.Nusy, am ratat pozele voastre, as vrea sa le vad si eu.
Alynta, cum simti caldurile cu burtica mare?
Relusha, voi ce faceti?
[b]Cosminica[/], uite din cauza de medici din astia nu alapteaza unlele femei, maare dobitoc.

Am montat prima usa, hi hi, cate improvizatii...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna seara!
va multumesc pt raspunsuri, era vorba despre constipatia la un bebe, scuze ca nu m-am exprimat tocmai bine

Alynta, am vazut poze, foarte faine...tu pari foarte vesela si optimista si te imvidiez pentru asta!

Anaela, la lassbaby ma refeream, merci!

Dani ce reteta...o nebunie ...Cris, daca o faci, te rog si niste poze ca o gospodica ce esti, bine?

AndaMagda, multumi pt urari! si tie bafta la serv! ma bucur ca-ti place, rar gasesti un job pe masura dorintelor!

Cosminica, ma strange in spate cand citesc....pana la urma a fost ecoli? urmati un tratament?

Beca, duphalacul e tot naturist? stiu ca tu ai avut multe probleme cu Sara, inteleg ca pana la urma asta a fost util?
unde plecati la mare?

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, poate-l culc prea devreme? el face nani la 8.30 si se trezeste cum v-am spus. ai vostri ce program au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

`neata,

o pentru cine doreste sau are nevoie....

ieri am lipsit de la apel pe motiv ca la amiaza cand a dormit Radoze a trebuit sa fac ceva de papa si apoi am parcat si eu un pic cu el asa o ora....iar dupa masa nu a avut stare nici-unde....de 2 zile am luat-o si noi la pas frumusel, asa ca nu mai vrea sa stea locului nici in patut, nici in rotobil, nici in carut, am liniste cu el doar in parc pe leagan....acolo daca am putea sta toata ziua....

acuma l-am culcat de Radoze, am devorat o farfurie mare de cartofi prajiti , asa faceam si in sarcina cu Radu....fructe, cartofi prajiti, iar seara mancam ceva mancare de gura sotului....

ma pun pe citit si revin....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
9+

Mergi la inceput