Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)
Raspunsuri - Pagina 9
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Tot citesc despre ce scrieti vis a vis de socri..Nu inteleg ce treaba au ei cu numele copilului nostru ![]() . La noi nici nu s-a pus problema sa sugereze ceva..decizia este 100% a noastra pentru ca noi suntem parintii lui si asa mi se pare normal...As trage un certalau daca ar veni careva sa-mi impuna un nume..moaammaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Klarisse graviduta 21+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Dap. Perfect de acord. Pai e copilul meu. A avut acum 3 zile si mama o tentativa de a sugera niste nume care ii plac ei, dar a inteles repede privirea ucigasa si a lasat-o balta
Kiti,
21+ si mami de Vlad 15.05.2006
Klarisse spune:
Eu sunt un pic dusa
..nu accept nici pareri ca mi se par tot impuneri..Plus ca la cat ne chinuim noi sa gasim ceva sa mai aud si zece mii de pareri cred ca ma deruteaza complet
..
Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
oramona spune:
Ionela, eu nu vin toata ziua la munca cand ma duc la consultatie. Ca ma duc in alt oras decat in cel in care stau si in altul decat in care muncesc
, mai complicat. Asa ca-i zic sa ma invoiasca maine ca am prog la medic si gata. Nu fac cerere si nu se scade din zilele de concediul. Prima data a fost prob pt ca nu aveau rubrica in pontaj si aveau cerere asa ca m-au pus sa-mi fac cerere de CO, dar apoi m-am invoit, ei ma trec prezent(cred) si totul e rezolvat. Sper sa o rezolvi cumva. 
mamica de fetita si
21+
ana_25 spune:
Alexuza coincidenta!Exact asa am patit si eu ieri! Ma sunat prietena mea din italia sa ma intrebe ce este bb.In fine,ii spun ca e fetita si ma intreaba cum o s-o cheme.Eu ii zic Maia elena si ea incepe sa rada. Ce ai ma ?eu.Dar ea....pai pe cateaua lu' sefu o cheama maia.Ii zic:auzi nici daca pe toate catelele din italia le cheama maia,eu nu-mi schimb decizia!
Klarisse moaaammmaaaa ce tare ai fost!

Ana
21+
LUANASHANA spune:
Buna ziua burtici, va rog dati-mi un PM cu parola mailului comun , pentru a intra in posesia cartilor
O zi buna sa aveti! Mie imi pica ochii in gura de somn.
21+
ionela.n spune:
anna_ivan, tu esti la dr. Haiduc, la Filantropia? sau au gasit alt dr?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Ingerasul meu
puiutza spune:
| citat din mesajul lui LUANASHANA Buna ziua burtici, va rog dati-mi un PM cu parola mailului comun , pentru a intra in posesia cartilor O zi buna sa aveti! Mie imi pica ochii in gura de somn. 21+![]() |
Si eu as vrea parola mailului comun pt. cartile mama si copilul va rog!
Multumesc mult de tot.

Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui ionela.n anna_ivan, tu esti la dr. Haiduc, la Filantropia? sau au gasit alt dr? -------------------------------------------------- Sunt o cu de 21+Ingerasul meu |
eu deocamdata merg la dr ALbu dragos la medlife (cu el am facut inseminarea si fiind o sarcina cu probleme la inceput am preferat sa ma urmareasca el in primul trimiestru) dar el face nasteri doar la medlife unde costa prea mult pt buzunarul meu. pe 11 la morfofetala va fo probabil ultima vizita la ALbu si daca nu imi recomanda el un alt medic ma gandeam sa ma duc la Haiduc la Filantropia. acuma sa vedem.
din cate am citi tu esti foarte multumita de el. ALbu lucreaza si la Filantropia dar e doar asistent univ acolo (tine niste cursuir cu studentii nu se ocupa de nasteri) eu sunt foarte foarte multumita de Albu, dar si 80 milioane ca sa nasc cu el ....ehheee
pe 11 iunie o sa vad in ce directie o apuc, oricum nu raman in pitesti ca aici sectia gineco e ca un camp de razboi"SCAPA CINE POATE"

20+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze
summertime spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Alexuza coincidenta!Exact asa am patit si eu ieri! Ma sunat prietena mea din italia sa ma intrebe ce este bb.In fine,ii spun ca e fetita si ma intreaba cum o s-o cheme.Eu ii zic Maia elena si ea incepe sa rada. Ce ai ma ?eu.Dar ea....pai pe cateaua lu' sefu o cheama maia.Ii zic:auzi nici daca pe toate catelele din italia le cheama maia,eu nu-mi schimb decizia! Klarisse moaaammmaaaa ce tare ai fost! ![]() ![]() Ana 21+![]() |
Ha ha, eu am patit invers. Pe vremea cand ma gandeam la nume de copii insa nu aveam cu cine sa-i fac :)) ii povesteam unui amic ca atunci cand o sa am un baietel o sa-l cheme Anton Alexandru. la cateva luni dupa aia si-a luat caine si i-a pus numele Anton
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutza
Si eu as vrea parola mailului comun pt. cartile mama si copilul va rog! Multumesc mult de tot. ![]() Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Si eu vreau,plizz!

Ana
21+