Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)
Raspunsuri - Pagina 10
ionela.n spune:
Anna, da, sunt FOARTE multumita de dr. H. E o pers extraordinara si ma linisteste in ceea ce priveste sarcina, desi nu am avut probleme deloc pana acum.
Vineri o sa merg la spital pt prima data si habar nu am unde e sau cum ajung la cabinet unde e el 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Ingerasul meu
oramona spune:
Fetelor, parola de la mail-ul comun este identica cu cea de la pozici. Mail:septoct2010@yahoo.com, utilizator pentru poze: septoct10 pe gmail.
mamica de fetita si
21+
ana_25 spune:
summertime si cum ii pui numele la fetita Antonia?
Acuma lasand gluma la o parte Antonia e un nume dragut!
Ana
21+
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Crinuta, poti sa iei hexoraletten, am luat eu cand am fost cu gatul in pioneze, este ok in sarcina, far sa faci abuz, bineinteles. Sanatate multa ![]() ![]() Kiti, 21+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Kiti am sunat doctora si mi-a spus sa incerc doar cu ceaiuri, lamaie, miere si sa-mi pun cartofi taiati la gat stropiti cu spirt. Daca nu merge a zis sa o mai sun.

23+
crina
cu
bebecris26 spune:
multumesc frumos fetelor ca m-ati primit cu bratele deschise printre voi
. nerantula multumesc de raspuns, eu merg la elias pt ca acolo am dr care este extraordinara din punctul meu de vedere. referitor la spital am auzit pareri pro si contra acum voi vedea ca sunt la prima nasteredaca voi fi atat de dezamagita probabil ca la a doua voi opta pt privat. singurul lucru care nu i-mi place e ca teduci la bebelus strict la alaptat si atunci il gasesti satul. de asta i-mi e groaza pt ca nu stiu cum o sa fie cu alaptatul ca eu nu am experienta. oof vom trece cu bine peste toate cu ajutorul Domnului
cristina si bebe in burtica
22 sapt
Klarisse spune:
Crina ideea cu cartofii este foarte buna si a mers de fiecare data. Nu e o senzatie tare placuta sa stai cu cartofii pe gat dar merita.
Sanatate multa
Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Dintre fetele care merg la control la spital de stat: mergeti singure sau cu sotul? Timpul de asteptare e mare?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Ingerasul meu
be_one spune:
Fetelor, poate s-a mai discutat, dar eu nu mai stiu...cine stie o scoica auto care sa mearga efectiv de la 0 luni (am inteles ca multe modele, chiar daca sunt concepute pt utilizare de la 0 luni nu se intind suficient si lasa o scobitura prea mare in dreptul spaticului) Sau e mai bine pt inceput un landou auto si mai tarziu scaunel?
Cine se pricepe si are timp ne pune si noua un carut albastru pe prima pagina, va rog?![]()
Multumesc frumos!
Oana
21+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Dintre fetele care merg la control la spital de stat: mergeti singure sau cu sotul? Timpul de asteptare e mare? -------------------------------------------------- Sunt o cu de 21+Ingerasul meu |
Pfoai Ionela, eu o sg data am mers ca asa m-a chemat doctorita si am stat aproximativ 5h..de atunci nu am mai calcat la spital..
.Am fost oricum si cu sotul meu si l-a lasat sa intre la eco.
Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png