Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)
Raspunsuri - Pagina 11
bebecris26 spune:
RalucaElenaM si eu tot la d-na dr Rodica Cristian sunt. mi se pare cum am mai spus un medic care i-si face treaba cu profesionalism. ma bucur sa vad ca mai sunt si alte burtici la dansa. data presupusa a nasterii la mine este 7 oct poate ne intalnim in spital
cristina si bebe in burtica
22 sapt
bebecris26 spune:
ralucaelenam tot d-na dr mi-a dat trimitere la medlife la dr steriu. de dr steriu mi-a spus o prietena care lucreaza la medlife ca este foarte priceputa in echografia morfologica. deci, am mers cu toata increderea
cristina si bebe in burtica
22 sapt
ionela.n spune:
Klarisse, o sa ma risc
, sper sa am noroc vineri.
Faza e ca parca nu as mai da 265 lei de fiecare data cand merg, pentru eco de control. As prefera sa intre in buzunarul lui atat cat consider eu ![]()
O sa vin vineri cu impresii. Bune sper ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Ingerasul meu
RalucaElenaM spune:
bebecris26, la mine DPN este 02.10, insa de cand stiu ca este fetitza am o presimtire ca o sa se intample mai devreme, incearca sa activezi pm de la "Contul Meu"-"Profil Personal"-"optiuni".
Fetelor eu am un catelush din tinerete care a ramas la parintii mei se numeste Cookie" iar pe cel de la tzara il cheama "Jiji", cainele din vecini este "Bogdan" iar eu daca as mai avea un catel sau un motan probabil as putea sa ii pun si Matei sau Tomitza, desi Bogdan, Matei, Tomitza sunt niste nume frumoase de oameni nu de catei...atribuite animalelor imi pare ca animalul respectiv este mai "serios" mai cu personalitate... nu de putine ori ni s-a intamplat in viatza ca numele cuiva sa-i oglindeasca oarecum personalitatea...de asta si la animale se pun nume dinastea, n-ar trebui sa ne gandim ca numele pe care l-am ales pentru bebelushi l-ar putea avea un catzel sau o pisica..pur si simplu stapanul i-a pus numele asa pentru ca il considera "bebelushul"sau deci nu e nici o ofensa la adresa numelui....aaa calutzii de la tzara mereu au avut nume de oameni:Olga,Mirela,Misha etc...si vacutzele in general au tot asa deci n-are...
P.S. Am carucior ROZZZ
23+
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Klarisse, o sa ma risc Faza e ca parca nu as mai da 265 lei de fiecare data cand merg, pentru eco de control. As prefera sa intre in buzunarul lui atat cat consider eu O sa vin vineri cu impresii. Bune sper -------------------------------------------------- Sunt o cu de 21+Ingerasul meu |
265? De ce asa de mult? Aici la fiecare eco dau 100 de lei si atat, asta la cabinet particular..
Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Pai la o clinica privata in Buc, cam asta e pretul la o eco de sarcina.
Sunt o
cu
de 21+
Ingerasul meu
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Pai la o clinica privata in Buc, cam asta e pretul la o eco de sarcina. -------------------------------------------------- Sunt o cu de 21+Ingerasul meu |
In cazul asta sigur merita sa stai cateva ore pe la spital..Aici insa, pentru 100 de lei clar nu merita:) si nici tratamentul nu este acelasi.
Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
puiutza spune:
| citat din mesajul lui be_one Fetelor, poate s-a mai discutat, dar eu nu mai stiu...cine stie o scoica auto care sa mearga efectiv de la 0 luni (am inteles ca multe modele, chiar daca sunt concepute pt utilizare de la 0 luni nu se intind suficient si lasa o scobitura prea mare in dreptul spaticului) Sau e mai bine pt inceput un landou auto si mai tarziu scaunel? Oana 21+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
Eu la primul bebe am avut scoica auto de la graco (si caruciorul e tot Graco) si medicul mi-a spus ca nu e ok sa se foloseasca decat de pe la 5-6 luni, pana atunci trebuie sa aiba punct de sprijin doar pe spate nu in fundulet. Deci ar trebui sa stea doar pe spate. Caruciorul nua vea landou...si am folosit scoica, dar o inclinam mai tare cand o foloseam ca sa aiba punctul de sprijin pe spate, statea un pic cu piciorusele in sus. Si am evitat drumurile lungi cand il pozitionam corect in masina. Dar nu am avut baza de la scoica.
Am inteles insa ca sunt scoici la care se poate lasa spatarul pe spate..vezi pe http://besafe.ro/2009/12/23/besafe-izi-sleep/
Acuma insa imi voi lua un landou...si il voi folosi pe acela la drumuri scurte, si doar cand fac drumuri lungi o sa il pun in scaun auto, dar nu in scoica. Si scaunelele auto sunt de la 0 luni si se poate lasa pe spate cu totul.
Eu zic ca nu merita scoica. Parerea mea.
Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Klarisse
In cazul asta sigur merita sa stai cateva ore pe la spital..Aici insa, pentru 100 de lei clar nu merita:) si nici tratamentul nu este acelasi. Klarisse graviduta 21+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Pai asta zis si eu. E cam scump si de banii aia pot face altceva, sau pot sa ii pun deoparte pt nastere
Sunt o
cu
de 21+Ingerasul meu
summertime spune:
| citat din mesajul lui ana_25 summertime si cum ii pui numele la fetita Antonia? ![]() Acuma lasand gluma la o parte Antonia e un nume dragut! Ana 21+![]() |
Nu, pastrez inca Anton pt baietel cand va fi. Nu ma intimideaza pe mine un caine :)) Pe fetita o sa o cheme Miriam

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu