Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)
Raspunsuri - Pagina 12
bebecris26 spune:
voi cum stati cu durerile de spate ca la mine devin din ce in ce mai seroase si am inteles ca nu am voie sa ma dau cu nimic. rad mereu si ii spun sotului ca in curand o sa ma dea jos din pat cu macaraua pt ca dupa ce stau putin intinsa greu ma mai ridic. asta e, suport orice bine ca e bebe sanatos ca la cat ni l-am dorit.......
cristina si bebe in burtica
22 sapt
ana_25 spune:
sumeertime bine faci ca o sa-i pui numele Anton cand vei avea baietel,iar numele ales pt fetita e frumos!
Ana
21+
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 multumesc frumos fetelor ca m-ati primit cu bratele deschise printre voi . nerantula multumesc de raspuns, eu merg la elias pt ca acolo am dr care este extraordinara din punctul meu de vedere. referitor la spital am auzit pareri pro si contra acum voi vedea ca sunt la prima nasteredaca voi fi atat de dezamagita probabil ca la a doua voi opta pt privat. singurul lucru care nu i-mi place e ca teduci la bebelus strict la alaptat si atunci il gasesti satul. de asta i-mi e groaza pt ca nu stiu cum o sa fie cu alaptatul ca eu nu am experienta. oof vom trece cu bine peste toate cu ajutorul Domnuluicristina si bebe in burtica 22 sapt |
La Elias lucreaza o moasa care e si consiliera in alaptare, dna. Musat, intreaba de ea, eventual obtine un numar de telefon inainte de nastere si o sa te ajute cu alaptatul. Poti incerca sa dai spaga la asistente sa NU ii dea lapte praf, insa nu ai cum sa stii sigur ca nu vor face asta, daca plange copilul ele automat il hranesc, ca sa nu se streseze prea tare, chiar daca nu asta e motivul agitatiei pruncilor. Noi am avut un noroc imens, Gruia nu a acceptat biberon in maternitate, s-a mufat la san foarte bine din prima si, desi nu am avut lapte decat a treia zi, am trecut cu bine acest test si .. iata .. ca si acum e dependent de san, inca adoarme cu el si se linisteste cu el
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
bebecris26 spune:
RalucaElnaM tu de cat timp esti la dr cristian? eu sunt de doi ani am ajuns la dansa prin cumnata mea care a si nascut cu d-na dr si a fost foarte fericita ca a asistat-o la nastere si s-a purtat tare frumos cu ea. eu am mers doi ani la d-na dr ca nu stiam de ce nu raman insarcinata inafara de o anexita nu aveam nimic. si pana la urma minunea s-a produs natural fara tratament.
22 sapt
bebecris26 spune:
nerantula o sa incerc sa dau de doamna Musat. multumesc frumos de sfat
. chiar ai fost o norocoasa ca bebe a luat sanul asa repede si ca inca mai ai laptic(ma bucur mult pt bebe tau) ca laptele matern e cel mai sanatos. am inteles ca mai este o moasa Mariana care este foarte buna si a ajutat multe fete care aveau probleme la alaptat. poate o fi aceeasi
22 sapt
maya71 spune:
Alyntiuta... sufletel, ...am pierdut sarcina in februarie, eram in 3 luni, si cat mi l/am dorit... DD a dat, DD a luat si tot DD o sa dea atunci cand trebuie si cand sunt pregatita. Am ramas alaturi de voi, o spun cu toata convingerea ca MERITA... aici gasesti o vorba si un gand bun, un sprijin si un sfat atunci cand ai nevoie. Si stii ce e si mai si... cu toate ca nu ne vedem si nu ne cunoastem fizic, am ajuns sa tinem una la alta si sa ne pese de fiecare in parte.
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 nerantula o sa incerc sa dau de doamna Musat. multumesc frumos de sfat . chiar ai fost o norocoasa ca bebe a luat sanul asa repede si ca inca mai ai laptic(ma bucur mult pt bebe tau) ca laptele matern e cel mai sanatos. am inteles ca mai este o moasa Mariana care este foarte buna si a ajutat multe fete care aveau probleme la alaptat. poate o fi aceeasi![]() cristina si bebe in burtica 22 sapt |
Dna. Musat e Georgeta, uite www.attct.ro/content/view/12/12/" target="_blank">mai multe info despre dansa aici. Imi pare teribil de rau ca nu am retinut numele moasei cu care am nascut eu, a fost super-super-profi, practic ea mi-a asistat nasterea, doctorul meu a venit in ultimele 10 minute inainte de expulzie, mi-a facut epiziotomia si m-a cusut, insa tot travaliu moasa asta a fost alaturi de mine, foarte draguta si rabdatoare, mi-a explicat foarte clar ce am de facut si, deci efectul anesteziei a fost pana in momentul nasterii (eu nu simteam nici o contractie), am putut sa nasc rapid si fara ajutor (gen impins burta, vacuum, etc.)
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
eveline spune:
Eu zic sa nu va mai ganditi la nume de animale comparativ cu cele de copii. Sunt persoane care iubesc nespus animalele si le-au dat nume "omenesti" ca sa zic asa.... ele au nume de oameni si nu invers. Pe pisica mea o cheama Alex. Si pe baietelul vecinilor la fel.... asta e. Eu o iubesc nespus pe matza aia si fiica-mea la fel...ea i-a pus numele.![]()
22+
si mamica de
Bianca
Klarisse spune:
A inceput o ploaie la Iasi, s-a intunecat..imi vine sa ma bag sub o paturica si sa 

..Nu stiu ce sunt asa lenesa.
Oare Chichiutza cand vine cu vesti?
Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png