Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)
Raspunsuri - Pagina 13
nadiutapm spune:
bebecris26, moasa Mariana, nu e aceiasi persoana cu dna Musat, ambele sunt foarte dragute, si eu am nascut cu moasa Mariana la fel mi-a explicat ce si cum trebuie sa fac, nu am avut probleme cu personalul de la Elias, au fost draguti toti.
pupam burticile
Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
23+ 
maya71 spune:
Chichiuta... te/am vazut cu 'noaptea/n cap', matinala rau de tot dar ai un motiv bine intemeiat... hai cu vesti.
Oramona, sunt albinuta harnicuta... dar stateam si ma gandeam la toate relatiile mele pe care le/am avut de/alungul timpului... cei care au tinut la mine si meritau...i/am dat la o parte. Al meu prieten bun imi zicea ca mi/a placut intotdeauna sa traiesc 'periculos'... se pare ca nu am stiut sa fac alegerile in viata... am gandit cu inima si sufletul.
Cum ziceau Andreea si Alexzuza... sa am curaj si trebuie sa fiu tare.
Am fost de 2 ori la preot... o data la un preot catolic care m/a impresionat tare mult(in bine) si nu stiu de ce nu ma mai duc, si un preot la noi la 'Catedrala Ortodoxa' care ma speriat tare rau... nici nu am deschis gura si el deja stia ce am, a spus el inaintea mea ce nu 'vad'... am ramas cu gura cascata si nu stiam ce sa cred(multi spun ca are viziuni). O sa mai incerc si asa...

PS... Alexuza, te/am 'botezat'... Alexzuza
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Eveline cum se simte Bia? ![]() Klarisse graviduta 21+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Multumesc de intrebare...asa si asa...ii tin febra in frau cu Nurofen...se vede cum nu ii dau mai mult timp ii revine. Si acum mai si tuseste si-i curge nasul....parca e mai rau. Dar om trece si peste asta. Am inceput sa-i dau si Augmentin ES si Tantum verde spray.
Am fost la dr. mea (pana-n spital)sa citeasca analizele si morfologia fetala...am scapat de suit pe masa
Si cand m-am intors la servici m-am intalnit intamplator cu dr de familie si chiar i-am zis ca vroiam sa ma programez maine la ea sa stam de vorba despre concediu de sarcina si lehuzie, si sa ma mai consulte cum stie ea, sa vada si ea ce analize am mai facut etc. Si chiar mi-a zis ca pentru gravide nu trebuie programare si ma asteapta maine cu placere. Uite asa le rezolv incet pe toate, ce sa fac.
22+
si mamica de
Bianca
puiutza spune:
Summertime foarte fain numele fetitei tale..Miriam....e si frumos, si deosebit si nici nu il auzi pe toate strazile! Super inspiratie! La fete sunt mult mai multe nume faine!
Vorba fetelor, la baieti e mai greu!
Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Klarisse spune:
Multa sanatate Eveline..poti incerca si tu cu cartofi si spirt pusi pe gat, mie de mica imi facea bunica asa si functiona.
Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Andreea82 spune:
Vaaiii, imi pica ochii in gura de somn. Nu mai pot 

22+ cu un carucior multicolor :)
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 PS... Alexuza, te/am 'botezat'... Alexzuza ![]() ucenic(aspirant) burtica ![]() |
NU-I NIMIC , DAR ASTEPT MIELUL

Burtica de
26 +
Mari-Mariuk spune:
Somnoroase sunteti
dar va inteleg...am deja 3 zile de cand nu reusesc sa dorm, noaptea pt ca ma doare un picior rau de tot ( ma apuca foarte des un nemernic de carcel) sau mi-e sete sau vreau la toaleta sau...scumpii mei vecini vac galagie, iar ziua nici pe atat deoarece se lucreaza de zor atat pe casa scarii cat si in jurul blocului. E un adevarat infern!!! Nu mai pot...maine plec la soacra-mea si poate reusesc sa dorm acolo...asta de nu o fi socru-meu pe acasa cu ,,chef'' la bord si vorba multa...
In fine...daca v-am plictisit, imi cer scuze...dar trebuia sa imi spun of-ul inainte de a pleca la eco...adica ma imbrac acum si plec sa imi vad iubirea

tuturor.
Imi schimb semnatura mai tarziu....
Mariuk
21+
Klarisse spune:
Mariuk multa bafta la eco. Sa ne aduci vesti bune.

Pfiuu maine e randul meu si mai e si Kiti
. Abia astept.
Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png