Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (68)
Raspunsuri - Pagina 14
eveline spune:
he he Klarisse, merci de idee...da cine crezi tu ca sta cuminte cu cartofii pe gat. A mea copchila clar ca nu...abia o tin cu termometru sa vad cat are...e atomica...
22+
si mamica de
Bianca
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutza Summertime foarte fain numele fetitei tale..Miriam....e si frumos, si deosebit si nici nu il auzi pe toate strazile! Super inspiratie! La fete sunt mult mai multe nume faine! Vorba fetelor, la baieti e mai greu! Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Merci! Miriam e de fapt Maria in evreieste. De fata mai imi placea si Eden, dar nu-i pun Miriam Eden, ca devine prea angelic. Apropos de angelic, mai imi place si Angelia.
La baieti din ce am mai auzit in jur si imi plac: Calin, Catalin, Eric, Eduard
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui eveline he he Klarisse, merci de idee...da cine crezi tu ca sta cuminte cu cartofii pe gat. A mea copchila clar ca nu...abia o tin cu termometru sa vad cat are...e atomica... 22+ si mamica de Bianca |
Am omis 'atomismul' din ecuatie
Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Buna fetelor...eu scriu mai rar pe la voi dar va citesc in fiecare zi Am intrat sa va dau si voua vestea ca avem fetita ...o so cheme Alesia Maria,are 300g si 22cm ,e activa foc si e iubirea lui mami si tati Sa ma treceti cu caruciorul roz ![]() DD ne-a daruit o minune 20+ |
Felicitari pentru fetita!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Deci de 2 zile am o noua senzatie, la miscarile lui bebe; nu pot spune ca e naspa dar simt un fel de disconfort. Parca se misca in vezica mea. Mi-e tare frica sa nu fie vorba de infectie urinara, am o fobie legata de asta. Am sa merg pt siguranta sa fac o urocultura, dar pina miine sau poimiine imi puteti spune daca va suna cunoscuta senzatia asta la miscarile lui bebe? ![]() ---------------------------------------------- cu burticuta aproximativ bleu de 22+ |
E doar inceputul! Bebe creste si miscarile sunt mai puternice! Locul se "stramteaza" si incep miscari scurte si "in relief"(cum zicea Klarisse). La infectie urinara simti usturime cand mergi la pipi! Plus disconfort jos!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alexuza spune:
[quote]citat din mesajul lui alynta27
[quote]citat din mesajul lui Fistiq
Deci de 2 zile am o noua senzatie, la miscarile lui bebe; nu pot spune ca e naspa dar simt un fel de disconfort. Parca se misca in vezica mea. Mi-e tare frica sa nu fie vorba de infectie urinara, am o fobie legata de asta. Am sa merg pt siguranta sa fac o urocultura, dar pina miine sau poimiine imi puteti spune daca va suna cunoscuta senzatia asta la miscarile lui bebe? 
----------------------------------------------
Eu o mai simt in unele zile ca este foarte jos si cand se misca parca imi da cu piciorusele un fund , ma bate![]()
Cu toate ca s-a intamplat deja de 3 ori asta tot ma panichez cand ia pozitia de LOVIT UNDE NU TREBUIE , cred ca este in functie de pozitia ei din momentul respectiv
Burtica de
26 +
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
NU-I NIMIC , DAR ASTEPT MIELUL ![]() ![]() ![]() ![]() Burtica de 26 + |
Da ma suflet dar zic asa de la Alex_uza si a iesit Alexzuza... ha, nu te/ai prins. Si cu mielul... slabe sanse deoarece mie nu/mi place carnea deloc... o salata, ceapa, rosie... mai merge

chichiutza spune:
Fetelooooooooor! Am venit!!!

Deci avem vesti mai bune, bebe e bine, a crescut, era taaare haiosel, am atasat 2 pozite in albumel, placenta arata mai bine, parca s-au mai micsorat lacurile alea, avem 480g! Tare fericita sunt!

Singura problemuta e ca eu am tahicardie si niste multe extrasistole, va trebui sa fac o vizita pe la cardio si sa-mi dozez tiroidienii.
Mai am oleaca si termin de citit ce-ati scris voi, si reviu!

Cristina
22+
Klarisse spune:
Oau, am citit un pic la mamicile de mai-iunie, cata emotie, asteptare..acusica suntem si noi asa
..
Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

20+